Ἱστορία ποὺ γράφεται κατ’ ἐντολὴν τῶν τοκογλύφων…

Σε μία χώρα όπου αποκαλείται «ΕΘΝΙΚΗ» μία καθαρά ΙΔΙΩΤΙΚΗ τράπεζα, με ιδρυτές και βασικούς μετόχους τους Rothschild, γεγονός που φρόντισαν ιστορικοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι να το αποκρύψουν από την πλειοψηφία του λαού μας, βοηθάει να κατανοήσουμε τον έλεγχο που έχουν οι τοκογλύφοι επάνω στην πληροφορία, αλλά ακόμα και στην ιστοριογραφία.

ethniki-trapeza-ellados

Δεν είναι τυχαίο που ιδρύματα Τραπεζών βάζουν στο χέρι με κάθε τρόπο ιστορικά αρχεία, με σημαντικά ιστορικά κρατικά έγγραφα, ώστε να δίνουν στην δημοσιότητα ΜΟΝΟΝ όσα δεν αποκαλύπτουν αυτούς που κινούν τα νήματα πίσω από τους κλόουν της πολιτικής.

Κανείς δεν αναρωτιέται ποιος έδωσε το δικαίωμα σε μία ιδιωτική Τράπεζα να παίρνει στην κατοχή της και να ελέγχει τα αρχεία του κράτους.
Και βέβαια αυτό είναι …«πταίσμα» αν το συγκρίνουμε με το μέγεθος της προδοσίας που συνιστά η αποκλειστική και νομικά κατοχυρωμένη έκδοση του χρήματος, από μία ιδιωτική κερδοσκοπική εταιρεία.

Ένα προνόμιο που εξασφάλισαν οι τοκογλύφοι με νόμο του κράτους αμέσως μετά την …«αυθόρμητη» Ελληνική Επανάσταση, όπου Αρχηγός του Ελληνικού Στόλου ήταν πάλι άνθρωπος των Rothschild, o γνωστός απατεώνας Cochrane. Ανθρωπος που είχε είδη εμπλακεί σε χρηματιστηριακές απάτες και που φυσικά συμμετείχε στην κομπίνα με τις Φρεγάτες, τις οποίες ναι μεν εξοφλήσαμε μέχρι δεκάρας, αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ παραλάβαμε.

O Cochrane οργάνωνε τους στόλους σε διάφορες χώρες που συνέβαιναν …«αυθόρμητες επαναστάσεις», με σκοπό να καταλήξουν υπό τον έλεγχο των τοκογλύφων Rothschild.

Όταν οι Rothschild σκούπιζαν τα χρηματιστήρια της Αγγλίας, με κομπίνες που έστηναν γύρω από την πρόοδο της «επαναστάσεως» ή άλλων πολέμων, ελέγχοντας ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά και στην Ελληνική και στην Οθωμανική πλευρά, οι πουλημένοι ελληνόφωνοι ιστορικοί φρόντισαν να διαγραφεί από όλα τα βιβλία η λέξη Rothschild… Αρκέστηκαν να μας μιλούν για την …περικεφαλαία και τα μαλλιά του Κολοκοτρώνη, που ανέμιζαν καθώς το άλογό του σκαρφάλωνε στα άγρια βουνά.

Την ίδια στιγμή που οι Rothschild κινούσαν τα νήματα και έπαιρναν τον έλεγχο ολόκληρων χωρών, που άρπαζαν τον φυσικό πλούτο του πλανήτη, οι ελληνόφωνοι ιστορικοί γέμιζαν τα κεφάλια των Ελλήνων γελοίες , παιδαριώδεις και παραπλανητικές σαχλαμάρες επικού χαρακτήρα.
Παραμύθια γεμάτα πατριωτικές κορώνες, που στόλισαν με ασυναρτησίες την μετάβαση της Ελλάδας από το χαρέμι των Οθωμανών στο πολύ πιο …εξελιγμένο και πραγματικά ΑΟΡΑΤΟ χαρέμι των Rothschild.

Για να καταλάβετε ποιοι χρηματοδότησαν και ποιοι μας «ελευθέρωσαν» από τους Οθωμανούς διαβάστε τα ΦΕΚ της Ιδρύσεως της Εθνικής Τράπεζας που μας σκλάβωσε οικονομικά στους …«φιλέλληνες».

Περισσότερα εδώ:

Rothschild, Ἐθνικὴ τράπεζα καὶ τράπεζα τῆς Ἑλλάδος.

Ὅπως «Ottoman Bank» ἔτσι κι «Ἐθνικὴ Τράπεζα»!!!ΣίγμαΠηγή: Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *