4ο συνέδριο DEB και …Turko Pride

deb-220516

Όσα ακούστηκαν στο 4ο συνέδριο του κόμματος DEB δεν μας ξένισαν. Κάποια κανονικά πρέπει να στείλουν ορισμένους στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όλα πάντως τεκμηριώνουν πως η Τουρκία ανεβάζει τους τόνους και στη Θράκη. Ξεχωρίσαμε μερικά από τα λόγια των πρωταγωνιστών του συνεδρίου, όπου επανεξελέγη πρόεδρος ο μοναδικός υποψήφιος Αλή Τσαβούς, και τα παραθέτουμε κατωτέρω σε δική μας μετάφραση (www.tourkikanea.gr) κι αποκλειστικά όπως πάντα.

Ισίκ Αχμέτ, χήρα του βουλευτή Σαδίκ και επίτιμη πρόεδρος του DEB: Εγώ ζητάω εκείνο το κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο έχει το αίμα του συζύγου και της κόρης μου. Εκείνο είναι περιουσία μου. To κράτος αυτό που φορολογεί για να προστατεύει την ζωή και την περιουσία μου, έχει την υποχρέωση να το βρει”. Ο Αντιπεριφερειάρχης Μουσταφά Κατραντζί είπε: “Κανένας μας δεν διαφέρει από τον άλλο, ο αγώνας είναι κοινός. Προς το παρόν έχουμε φίλους στην ενεργό πολιτική που βρίσκονται σε διαφορετικά κόμματα αλλά οι καρδιές μας βρίσκονται εδώ”. Ο τουρκομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, είπε: “Εγώ παρομοιάζω τον Αλή Τσαβούς με τον αείμνηστο Ντεντκάς. Μακάρι να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης” .

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ανέφερε πως το 2008 μαζί με φίλους είδαν ένα όνειρο (!!!) και αποφάσισαν να ζωντανέψουν ξανά το κόμμα DEB και έτσι έγινε. Και αναφερόμενος στο απωλεσθέν όχημα του Σαδίκ είπε: “Ζητάμε πίσω εκείνο το όχημα που έχει μεγάλη πνευματική αξία για εμάς! Όπως το πήρατε, παρακαλώ πολύ να το επιστρέψετε στην θέση του. Εάν εκείνο το αυτοκίνητο δεν επιστραφεί, τότε εγώ από εδώ δηλώνω χωρίς φόβο και δισταγμό πως δολοφόνος του Σαδίκ Αχμέτ είναι το ελληνικό κράτος“.

Τον περασμένο μήνα στείλαμε τα βάσανα μας στο ευρωκοινοβούλιο. Πλέον το DEB βρίσκεται στο ευρωκοινοβούλιο. Μέχρι το 2019 είμαι πάλι πρόεδρος. Το κόμμα DEB σε τρία χρόνια θα βρίσκεται στη βουλή (…) Είδα μια πολύ περίεργη εικόνα. Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μας μαζί με τους αξιωματούχους των ΑΝΕΛ. Απευθύνομαι από εδώ στην Αθήνα. Η μειονότητα δεν έδωσε ψήφους στους ΑΝΕΛ. Δεν μπορεί κανείς έστω και πρόεδρος της Δημοκρατίας να πλάθει όπως θέλει την τουρκική μειονότητα της Δ. Θράκης!

(…) Τώρα είναι ο καιρός να σταθούμε όρθιοι. Είναι ο καιρός να πάρουμε στα χέρια μας την σημαία και να βγούμε στους δρόμους. Μπροστά μας βρίσκεται η 24/6, η επέτειος θανάτου του αείμνηστου ηγέτη μας. Η επέτειος και της Λωζάννης. Πλέον δεν σωπαίνουμε έναντι των πιέσεων. Εμείς ως κόμμα προτείνουμε το εξής: Να πάρουμε στα χέρια μας την σημαία. Να κάνουμε μια πορεία, τουλάχιστον από τα γραφεία μας μέχρι τα νεκροταφεία. Μια πορεία περηφάνιας, Να είναι μια πορεία με αίτημα την απόδοση των δικαιωμάτων μας. Ας είναι μια πορεία με την οποία θα ζητείται πίσω το αυτοκίνητο του αείμνηστου ηγέτη μας. Πλέον να μην στεκόμαστε. Πλέον να μην σωπαίνουμε. Ήρθε πια ο καιρός να βγούμε στις πλατείες. Δήθεν θα μας εκφόβιζαν. Εγώ απευθύνομαι στους Έλληνες αξιωματούχους. Εγώ είμαι έτοιμος να δώσω την ψυχή μου. Ο ηγέτης μας έγινε μάρτυρας. Εάν επιτρέψει ο Αλλάχ ας γίνουμε και εμείς μάρτυρες σε αυτό τον δρόμο¨.

Σιγά βρε Μουσταφά, μη σκίσετε κανένα καλσόν στο Turko Pride!!!Πηγή: Αντιφωνητής

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *