6. Οι θεσμοί των παρανόμων

jailbreakimage

Το δίλημμα

Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Διαβάσαμε :

Λογικά βαίνουμε προς κάθετη ρήξη. Ξεχείλισε το ποτήρι και ειδικά με τις χθεσινές ύβρεις (σ.σ. τζογαδόρο τον είπαν οι θεσμοί των τοκογλύφων) κατά του ΄Ελληνα υπουργού Οικονομικών! Εκτός κι αν όλο αυτό το θέατρο συνομιλιών με τους κατσαπλιάδες της βάρβαρης κι απολίτιστης Ευρώπης, είναι στρατηγική ψυχρή του κ. Τσίπρα. Ίσως, διότι έχει κάποιο καλό χαρτί στο μανίκι του. Θα το ευχόμασταν, αλλά δεν το βλέπουμε, γνωρίζοντας άριστα, μέχρι σήμερα, το επίπεδο των Ελλήνων πολιτικών. Ποτέ δεν είχαν φαντασία, ποτέ κανένα όραμα, ποτέ κανένα σταθερό πρόγραμμα για την Ελλάδα. Όλα είναι σμπαράλια. Για να φέρεις καίριο πλήγμα στον αντίπαλο, χρειάζονται και κάποια στηρίγματα. Δυστυχώς είμαστε ξεβράκωτοι εξ αιτίας των πολιτικών μας των τελευταίων 50 χρόνων και πιο μπροστά. ( http://hellasnews-agency.blogspot.gr/2015/04/blog-post_32.html - σ.σ. με μικρές διορθώσεις )

κχ
Το δίλημμα που μας θέτουν οι θεσμοί των παρανόμων : ή σκλάβοι στην ΕΟΚ ή φτωχοί και ελεύθεροι, δεν πρέπει να το γράφουμε εμείς. Πρέπει με θάρρος και υπερηφάνεια, την οποία γεννά η αξιοπρέπεια και όχι η δουλοσύνη, να βγουν και να το διαλαλήσουν urbi et orbi οι Κυβερνήτες μας οι σημερινοί. Ή θα ζήσουμε φτωχοί με την πατρίδα μας, τα σπίτια μας, τα χωράφια μας, με τον ιδρώτα μας και με τις ικανότητές μας, ή θα ζήσουμε σκλάβοι, φτωχοί χωρίς "στον ήλιο μοίρα" και πάντως στην ένωση την ευρωπαϊκή.

Εταίρους δεν χρειαζόμαστε, ούτε την εταιρική τους αλληλεγγύη έχουμε ανάγκη. Θέλουμε φίλους. Καλοδεχούμενοι αν υπάρχουν. Αν όχι, κι αυτό δεν μας πειράζει. Φίλο έχουμε τον άγιο Θεό, αυτό μας φτάνει, θα τα βγάλουμε πέρα.

Και για να παραφράσουμε τον Μακρυγιάννη, "χορτάσαμε ελευθερία συνταγματική των Άγγλων, Γάλλων, Γερμανών, Αμερικανών - όλοι σιωνιστές - και Ορθοδοξία ψεύτικη. Δεν το θέλουμε οι τίμιοι νοικοκυραίοι".Πηγή: Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *