ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ

Είναι καιρός όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε σε μια γροθιά και να απελευθερώσουμε την υπόδουλη πατρίδα μας από τα πάσης φύσεως δουλικά που εξαθλιώνουν τις ζωές μας και ξεπουλάνε την ένδοξη γη των προγόνων μας που έχει ποτιστεί με ποτάμια αίματος στο διάβα των αιώνων για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Μια χούφτα πολιτικάντηδες αποφασίζουν και διατάζουν για μας χωρίς εμάς, εδώ και δεκαετίες.. Το τι έχουν καταφέρει και ποιους πραγματικά εκπροσωπούν ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει.. Τους Έλληνες πάντως αποκλείεται.-

Όλα τα κόμματα της Βουλής των "Ελλήνων" μαζί αντιπροσωπεύουν μόνο το 47,34% του λαού, η κυβέρνηση με το 17% αποφασίζει για το 100% των Ελλήνων..!! Ποια λαϊκή κυριαρχία και παραμύθια... Ένα δημοψήφισμα έγινε μετά από 41 χρόνια και το ΟΧΙ του λαού το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.. Και ενώ σκάβουν τους λάκους μας, μας διαιρούν σε κόμματα και αντί να ενωθούμε και διώξουμε τα καρκινώματα που μας εξαθλιώνουν καθημερινά, ο ένας Έλληνας βάλλει κατά του άλλου.. Αυτός είναι και ο σκοπός τους.. Διαίρει και βασίλευε..

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑὍταν ἀποφασίσαμε νὰ κάμομε τὴν Ἐπανάσταση, δὲν ἐσυλλογισθήκαμε, οὔτε πόσοι εἴμεθα, οὔτε πὼς δὲν ἔχομε ἄρματα, οὔτε ὅτι οἱ Τοῦρκοι ἐβαστοῦσαν τὰ κάστρα καὶ τὰς πόλεις, οὔτε κανένας φρόνιμος μᾶς εἶπε «ποῦ πᾶτε ἐδῶ νὰ πολεμήσετε μὲ σιταροκάραβα βατσέλα», ἀλλὰ, ὡς μία βροχὴ, ἔπεσε εἰς ὅλους μας ἡ ἐπιθυμία τῆς ἐλευθερίας μας, καὶ ὅλοι, καὶ οἱ κληρικοί, καὶ οἱ προεστοί, καὶ οἱ καπεταναῖοι, καὶ οἱ πεπαιδευμένοι, καὶ οἱ ἔμποροι, μικροὶ καὶ μεγάλοι, ὅλοι ἐσυμφωνήσαμε εἰς αὐτὸ τὸ σκοπό, καὶ ἐκάμαμε τὴν Ἐπανάσταση.

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *