Αντιμέτωποι με δίποδα κτήνη

Dead-snow

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Χωρίς να υπάρχει η ελάχιστη διάθεση να κρίνουμε την αποτυχία της ελληνικής κυβέρνησης να ικανοποιήσει την υπόσχεσή της για έξοδο από τα μνημόνια και ανεξαρτησία της χώρας ή την διαγραφή της λαϊκής εντολής του "όχι" μέσω δημοψηφίσματος, ή ακόμη και την πλήρη απώλεια ουσιαστικού σχεδίου με εφαρμόσιμες εναλλακτικές και ουσιαστική αντιμετώπιση της ολομέτωπης επίθεσης (μόνο στρατιωτικά όπλα δεν χρησιμοποιήθηκαν) που δέχτηκε (και κανείς δεν αποκλείει ότι θα συνεχίσει να δέχεται) η Ελλάδα...

Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι βρισκόμαστε μέσα σε μία λυκοφωλιά (ευρωζώνη) και αποτελούμε το... "γεύμα" δίποδων κτηνών που ενδύονται την ανθρώπινη μορφή. Μίας Ευρώπης που δεν έχει πλέον καμία σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα ιδεώδη της ειρήνης και της συμφιλίσης των λαών, τα οποία αποτέλεσαν τον κρίκο ένωσης κρατών και με τις ολόθερμες ευχές των ευρωπαϊκών λαών επιχειρήθηκε μία δυνατή ένωση, αλληλοκάλυψης και αλληλοβοήθειας, αλληλοκατανόησης και αλληλοστήριξης και προστασίας όσων μεκών της πιθανόν να βρισκόταν εκτεθειμένα σε κίνδυνο.

stratopedasygkentrosis_1

Η σημερινή Ευρώπη δεν έχει ούτε ηγέτες. Διαθέτει πολιτικούς νάνους, ανίκανα πρόσωπα να δημιουργήσουν πολιτικές και να αρθρώσουν ουσιαστικό πολιτικό λόγο και ανερχόμενα "αστέρια" που υπηρετούν πιστά τις γραμμές του Βερολίνου, προφανώς ελκυόμενα από την παρεχόμενη μικροεξουσία ή και το οικογενειακό ιστορικό φρίκης ενός εκάστου των δίποδων κτηνανθρώπων που σήμερα χωρίς ίχνος ντροπής ξεδιπλώνουν τον μισανθρωπισμό τους στο πρόσωπο της Ελλάδας.

Αν κανείς νομίζει πως τα παραπάνω είναι υπερβολές, αρκεί να μελετήσει την "πολιτική" του Σόιμπλε και των υποτακτικών του στα διάφορα κράτη της Βόρειας και κεντρικής Ευρώπης. Όμως, το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα των κτηνοβατών που επιθυμούν να συνθλίψουν την Ελλάδα (και φυσικά την καθαρή έννοια της δημοκρατίας) μας το δίνει η νέα υπουργός (ανερχόμενο αστέρι) Υγείας της Λιθουανίας, Rimantė Šalaševičiūtė, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ πρότεινε ως εναλλακτική λύση την... ευθανασία όσων ασθενών δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και πάσχουν από ανίατες ασθένειες!

Η δήλωση αυτή του θηλυκού νέου Μένγκελε (πιστή στις αρχές της Νέας Γερμανικής Ευρώπης) άφησε άναυδους τους πάντες, αφού πέρα από την έμμεση αναφορά της για την αντιμετώπιση της Ελλάδας, η επί της ουσίας προσέγγισή της στην ευθανασία των ασθενών με χρόνιες ανίατες ασθένειες είναι καθαρός κανιβαλισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ίσως κάποιοι στην Ευρώπη θα έπρεπε να προτείνουν την άμεση εφαρμογή του μέτρου στην ίδια, αφού έχει σοβαρή ανήκεστη και μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

nazi 2

Το θηλυκό αυτό δίποδο κτήνος, δεν δίστασε και προχώρησε ακόμα περισσότερο, θυμίζοντας τον Μέγκελε και τη θεωρία του ευγονισμού, αναφερόμενη και στο ζήτημα της ευθανασίας σε μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η επιτομή της κυνικότητας – αν και η λέξη κυνικότητα είναι πολύ λίγη – προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους δημοσιογράφους τοπικών Μέσων που παραβρίσκονταν στη συνέντευξη Τύπου, όπως αναφέρει το bioedge.org.

Μετά το σάλο, η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει ότι αναφέρεται σε ασθενείς που «δεν θέλουν να ταλαιπωρούν τους συγγενείς τους και να υποφέρουν τόσο αυτοί όσο και οι ίδιοι».

Η Λιθουανή υπουργός Υγείας, η οποία ορκίστηκε μόλις πριν από ένα μήνα (νέο αστέρι της πολιτικής που κάποιοι ονειρεύονται να εφαρμόσουν στην Ευρώπη), άνοιξε απευθείας μετά την τοποθέτησή της στον υπουργικό θώκο το ζήτημα της νομιμοποίησης της ευθανασίας.

Στην πρόθεσή της αυτή για τη νομιμοποίηση της ευθανασίας, η Λιθουανή αναμένεται να συναντήσει σφοδρές αντιδράσεις τόσο από τον ιατρικό κόσμο της χώρας, όσο και από την καθολική εκκλησία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη αντίδραση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τα όσα είπε η Λιθουανή πολιτικός. Μήπως αυτή η σιωπή σκιαγραφεί την σιωπηλή συναίνεση της πρότασης της κυρίας Rimantė Šalaševičiūtė; Ο χρόνος θα το αποδείξει. Άλλωστε, υπάρχει πεδίο λαμπρό για οποιοδήποτε πολιτικό ή άλλο πειραματισμό στον χώρο πειραματισμών που λέγεται Ελλάδα...

Αυτή η Ευρώπη, που κατρακυλά στον βόθρο της ανηθικότητας και του μισανθρωπισμού, πολύ σύντομα θα βρεθεί να κατασπαράσσει τον εαυτό της. Και άρχισε να το κάνει ήδη, τρώγοντας τις σάρκες της, με τα όσα με δικές της υποδείξεις συμβαίνουν στην Ελλάδα. Αυτή η Ευρώπη είναι ένα "ζόμπι" που απειλεί να επεκτείνει τον κανιβαλισμό της σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά της, προχωρώντας αδίστακτα σε γενοκτονίες και εθνοκτονίες (ιστορικά συνεπής γερμανική στάση). Αυτή η Ευρώπη (και όλοι οι εκφραστές της) πρέπει να "τερματιστεί" οριστικά και αμετάκλητα, επειδή αποτελεί εξόφθαλμο κίνδυνο για το ανθρώπινο είδος...Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *