ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Κείμενο του ιστολόγιου 20/6/2018

¨Η στρατιωτική τους ακαδημία βρίσκεται υπό την εκπαίδευση της Τουρκίας. Εσάς σας αρέσει ; Εμένα δεν μου αρέσει;¨

Ήταν ένα από τα επιχειρήματα που ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς για να υποστηρίξει την πρόσφατη συμφωνία που υπέγραψε στους Ψαράδες. Τεθέντος του θέματος της τουρκικής απειλής, ας του θυμίσουμε και εμείς κάποια πράγματα σχετικά με την Τουρκία που δεν μας αρέσουν και μάλιστα στην Θράκη μας.

Δεν μας αρέσει που εκατοντάδες άτομα, σύλλογοι και οργανώσεις παίρνουν μαύρα λεφτά από την Τουρκία, λειτουργώντας σαν πράκτορες και υποσκάπτοντας την ελληνική κυριαρχία στην Θράκη και το κράτος μας αποδεικνύεται ανεπαρκές στο να τους αντιμετωπίσει. Θέλετε να κάνουμε υποθέσεις σχετικά με το πώς θα δράσουν αυτοί σε περίπτωση θερμού επεισοδίου;…

Δεν μας αρέσει που με τρόπο φοβικό, περιορίζεται ακόμη και ο τρόπος κίνησης του στρατού (π.χ. να μην περάσει το ΜΧΚ τάγμα μέσα από μειονοτικά χωριά) για να μην ενοχληθούν κάποιοι !

Δεν μας αρέσει που έχει φτάσει ο ψευδομουφτής Ξάνθης να κάνει εξυπηρετήσεις μέσα στον κρατικό μηχανισμό(…) διαμέσου του φίλου του του βουλευτή Ζεϊμπέκ.

Δεν μας αρέσει που διαλύσατε την ΕΥΠ στην περιοχή και ακόμη δεν έγινε γνωστό το ΓΙΑΤΙ. Αν κάποιος ή κάποια έκανε κάτι παράνομο, δεν πρέπει να γίνει γνωστό; Τους καταλόγισαν τίποτε; Ή μήπως οι αποπεμφθέντες αντιλήφθηκαν κάτι που ¨δεν έπρεπε¨; Πάντως αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Το οποίο φυσικά χαροποίησε τους πράκτορες της Άγκυρας.

Δεν μας αρέσει επίσης ότι το ΥΠΕΞ στην Θράκη έχει καπελωθεί από έναν απόστρατο φίλο του κ. Τόσκα.

Αν λοιπόν θέλει ο κ. Κοτζιάς να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή, ας αρχίσει πρώτα από την ελληνική Θράκη, όπου λογικά έχει και μεγαλύτερες δυνατότητες.Πηγή: Tourkikanea.gr

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.