Από τα Τέμπη στην Οδησσό και από την Οδησσό στην Οδύσσεια του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου;

Νεοταξίτες ηγέτες του 21ου αιώνα: Ηθοποιοί και καπηλευτές του ανθρώπινου πόνου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Την 1η Μαρτίου 2023, η πρωθυπουργική μαριονέτα της Ελλάδος, η πιο επικίνδυνη που πέρασε ποτέ από το πηδάλιο της κυβέρνησης, επισκέφθηκε τον τόπο της συμφοράς των Τεμπών, φορώντας την μάσκα της συντριβής για τον χαμό των 57 + Χ αθώων ανθρώπων.

Στις 6 Μαρτίου 2024, η ίδια ανθελληνική μαριονέτα πήγε στην Οδησσό για να συναντήσει την ουκρανική μαριονέτα, φορώντας και πάλι την μάσκα της συντριβής για την απώλεια 12 αμάχων.

Πρόκειται ξεκάθαρα για δύο φρικαλέους ηθοποιούς που καπηλεύονται τον ανθρώπινο πόνο για τις ανάγκες της προπαγανδιστικής σκηνοθεσίας.

Παρότι οι δύο αναρτώμενες φωτογραφίες από την Οδησσό και τα Τέμπη απέχουν μεταξύ τους έναν περίπου χρόνο, φαίνονται σαν να είναι τραβηγμένες την ίδια εποχή και στον ίδιο τόπο:

Το πουκάμισο που φορούσε η μητσοτακική μαριονέτα στα Τέμπη μοιάζει ίδιο με εκείνο που φορούσε στην Οδησσό. Η δε ζακέτα των Τεμπών και το μπουφάν της Οδησσού δεν είναι κουμπωμένα μέχρι τον λαιμό, προφανώς γιατί έτσι δημιουργούν την εντύπωση του άνετου-χαλαρού ηγέτη.

Ζελένσκηδες και Μητσοτάκηδες είναι ανίκανα και επηρμένα ξόανα, πιστοποιημένα σβαμπικά βαμπίρ, που αντιμετωπίζουν τους πολίτες αφ’ ενός σαν αναλώσιμα κρέατα, άξια να πετσοκόβονται από χασάπηδες, αφ’ ετέρου σαν χάπατα που τρέφονται με τηλεσανό.

Ως μαριονέτες εκτελούν πιστά τις εντολές που δέχονται από τον αόρατο μαριονετίστα και τα διαχειριστικά τσιράκια του, αδιαφορώντας παντελώς για τις ολέθριες συνέπειες των ενεργειών και των παραλείψεών τους. Από πού αντλεί ο Κυρ. Μητσοτάκης την νομιμοποίηση να παίρνει στον λαιμό του έναν ολόκληρο λαό, θέτοντας την Ελλάδα στο στόχαστρο της ρωσικής υπερδύναμης;

Άραγε, μέχρι πότε οι μαζάνθρωποι θα κάθονται μπροστά στις οθόνες τους με σταυρωμένα χέρια και θα παραμυθιάζονται με την θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχουν ηδονικά οι γελοίες αυτές πολιτικές μαριονέτες;

Το θράσος, όμως, και η υποκρισία της ανθελληνικής μαριονέτας δεν πρέπει να έχει ιστορικό προηγούμενο. Την ώρα που η παρούσα κυβέρνηση έχει δείξει το πιο αυταρχικό και ανάλγητο πρόσωπό της, ψηφίζοντας τον ένα αντισυνταγματικό νόμο μετά τον άλλον και σφίγγοντας ολοένα και περισσότερο τον κοινωνικοοικονομικό βρόγχο σε βάρος του ελληνικού λαού, δήλωσε από την Οδησσό, προφανώς για το ξεκάρφωμα, ότι:

«ο αυταρχισμός και ο δεσποτισμός αποτελούν μαύρες κηλίδες στο χάρτη και στον πολιτισμό μας».

Επί δύο χρόνια έχει στηθεί το ρωσο-ουκρανικό σκηνικό του πολέμου, που ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να υψωθεί ένας ακόμη εκφοβιστικός μπαμπούλας πάνω από την νηπιακή κούνια των βρεφοποιημένων πολιτών, το μυαλό των οποίων έπρεπε να κρατιέται απασχολημένο με τρομολαγνικούς κωδικούς όπως «ενεργειακή κρίση», «επισιτιστική κρίση», «τσουνάμι ακρίβειας» κ.λπ.

Αν ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, όπως όλοι οι μέχρι σήμερα (κυριολεκτικοί τε και μεταφορικοί) πόλεμοι, είναι κι αυτός μαγειρεμένος στην μισάνθρωπη κουζίνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γκαρσόνια της οποίας είναι τόσο ο Ζελένσκι όσο και ο Μητσοτάκης, τότε δεν αποκλείεται η υπενθύμιση της δικής μας μαριονέτας ότι στην Οδησσό «συγκροτήθηκε η Φιλική Εταιρεία και δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις που οδήγησαν τελικά στην ανεξαρτησία της πατρίδας μου» να αποτελεί έναν προγνωστικό προγραμματισμό για τον τόπο από τον οποίο μπορεί να ξεκινήσει επισήμως ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Αναζητώντας τις απαντήσεις ανάμεσα στις λέξεις: Η παγκόσμια πολεμική Οδύσσεια, ένας ακόμη όλεθρος για την ανθρωπότητα, θα έχει ως αφετηρία την Οδησσό;Πηγή: Truth revealed

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *