Αποστολή εξετελέσθη: Στρατιωτική έκθεση από το 1996 "Ο καιρός ως πολλαπλασιαστής ισχύος".

Είναι καλή ιδέα ο ψεκασμός δηλητηρίου στον αέρα για στρατιωτικό πλεονέκτημα;

Υπάρχουν τόσες πολλές αποδείξεις γύρω από τις επιχειρήσεις γεωμηχανικής. Αυτό ήταν ένα ερευνητικό έγγραφο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που γράφτηκε το 1996. Περιγράφει πώς οι επιχειρήσεις γεωμηχανικής και η τεχνολογία διασποράς νανοσωματιδίων θα επέτρεπαν στο στρατό να καταστήσει τον καιρό δικό του. Πράγματι, μπορούν να προκαλέσουν ξηρασία, τυφώνες, παγετώδεις καταιγίδες, ασθένειες και αρρώστιες σε εκατομμύρια ανθρώπους - όπως κάνουν καθημερινά.

Στο παρόν έγγραφο δείχνουμε ότι στο μέλλον, τέτοιες επιχειρήσεις θα ενισχύσουν την αεροπορική και διαστημική υπεροχή και θα παρέχουν νέες επιλογές για τη διαμόρφωση και την επίγνωση του χώρου μάχης. "Η τεχνολογία είναι εκεί, περιμένοντας να τα συνδυάσουμε όλα μαζί." Το 2025 μπορούμε να "αποκτήσουμε τον καιρό".

Αυτή η μελέτη του William M. Gray, κ.ά., διερεύνησε την υπόθεση ότι "μπορούν να προκύψουν σημαντικές ευεργετικές επιδράσεις μέσω της συνετής εκμετάλλευσης του δυναμικού ηλιακής απορρόφησης της **αιθάλης της ανθρακόσκονης".

Η μελέτη διαπίστωσε τελικά ότι η τεχνολογία αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της βροχόπτωσης στη μεσοκλίμακα, τη δημιουργία σύννεφων cirrus και την ενίσχυση των cumulonimbus (καταιγίδων) σε κατά τα άλλα ξηρές περιοχές.

Ακολουθούν μερικά βίντεο με το πώς μοιάζουν αυτές οι επιχειρήσεις σκόπιμου πολέμου του καιρού. **Η μαύρη σκόνη άνθρακα είναι τοξική ουσία όταν εισπνέεται.Το μεγαλύτερο ψέμα για την υπερθέρμανση του κλίματος είναι ότι βρισκόμαστε σε κλιματική κρίση. Όχι, βρισκόμαστε σε μια αυτοπροκαλούμενη από τις πολεμικές επιχειρήσεις του καιρού κατάρρευση της βιόσφαιρας της γης μας.

Ακολουθεί ένα άρθρο σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις της μαύρης σκόνης του άνθρακα, όχι μόνο στην ανθρώπινη υγεία αλλά και σε ολόκληρο το κλίμα από το Columbia Climate School. Φυσικά δεν αναφέρουν ότι ο Στρατός ψεκάζει αυτή την σκόνη στην ατμόσφαιρά μας. “Οι βλαβερές συνέπειες του μαύρου άνθρακα” :

Ο μαύρος άνθρακας, συστατικό των αιωρούμενων σωματιδίων, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία λόγω του μικροσκοπικού μεγέθους του. Όμως ο μαύρος άνθρακας δεν έχει μόνο επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία, αλλά επηρεάζει επίσης την ορατότητα, βλάπτει τα οικοσυστήματα, μειώνει τη γεωργική παραγωγικότητα και επιδεινώνει την υπερθέρμανση του πλανήτη. Η νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με τις ασθένειες από περιβαλλοντικούς κινδύνους που μπορούν να προληφθούν αποδίδει 3,7 εκατομμύρια πρόωρους θανάτους το 2012 στην εξωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση και 4,3 εκατομμύρια στην ατμοσφαιρική ρύπανση των νοικοκυριών. Η εισπνοή αιωρούμενων σωματιδίων (που αποτελούνται από μαύρο άνθρακα, θειικά, νιτρικά, αμμωνία, χλωριούχο νάτριο, ορυκτή σκόνη και νερό) με διάμετρο 10 microns ή λιγότερη σε διάμετρο (PM10), ενέχει τους μεγαλύτερους κινδύνους για την υγεία, επειδή τα σωματίδια μπορούν να βρεθούν βαθιά στους πνεύμονες και στην κυκλοφορία του αίματος και να προκαλέσουν καρδιαγγειακές και αναπνευστικές παθήσεις και πρόωρο θάνατο. Σχηματίζεται από την ατελή καύση ορυκτών καυσίμων, βιοκαυσίμων και βιομάζας, και (ο μαύρος άνθρακας) έχει διάμετρο μικρότερη από 2½ microns.

Για να συνεχίσουμε το έγγραφο “Owning the Weather” (Ο καιρός είναι δικός μας) :

Η τεχνολογία μπορεί να περιγραφεί ως εξής. Ακριβώς όπως μια στέγη από μαύρη πίσσα απορροφά εύκολα την ηλιακή ενέργεια και στη συνέχεια εκπέμπει θερμότητα κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης ημέρας, έτσι και η αιθάλη απορροφά εύκολα την ηλιακή ενέργεια. Όταν διασκορπίζεται σε μικροσκοπική μορφή ή σε μορφή "σκόνης" στον αέρα πάνω από ένα μεγάλο υδάτινο σώμα, ο άνθρακας θερμαίνεται και θερμαίνει τον περιβάλλοντα αέρα, αυξάνοντας έτσι την ποσότητα εξάτμισης από το υδάτινο σώμα που βρίσκεται από κάτω. Καθώς ο περιβάλλων αέρας θερμαίνεται, τα πακέτα αέρα ανεβαίνουν και οι υδρατμοί που περιέχονται στο ανερχόμενο πακέτο αέρα τελικά συμπυκνώνονται σχηματίζοντας σύννεφα. Με την πάροδο του χρόνου τα σταγονίδια των νεφών αυξάνονται σε μέγεθος, καθώς όλο και περισσότεροι υδρατμοί συμπυκνώνονται, και τελικά γίνονται πολύ μεγάλα και βαριά για να παραμείνουν σε αιώρηση και θα πέσουν ως βροχή ή άλλες μορφές βροχόπτωσης. Η μελέτη επισημαίνει ότι αυτή η τεχνολογία ενίσχυσης της βροχόπτωσης θα λειτουργούσε καλύτερα "στον άνεμο από τις ακτές με χερσαία ροή". Το χιόνι με επίδραση της λίμνης κατά μήκος της νότιας άκρης των Great Lakes είναι ένα φυσικό φαινόμενο που βασίζεται σε παρόμοια δυναμική.

Μπορεί αυτού του είδους η τεχνολογία ενίσχυσης της βροχόπτωσης να έχει στρατιωτικές εφαρμογές; Ναι, εάν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Για παράδειγμα, αν είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχουμε ένα αρκετά μεγάλο υδάτινο σώμα διαθέσιμο στα ανατολικά του στόχου του πεδίου μάχης, η σκόνη άνθρακα θα μπορούσε να τοποθετηθεί στην ατμόσφαιρα πάνω από αυτό το νερό.

Ακολουθεί μια συνέντευξη του Dane Wigington με τον απόστρατο στρατηγό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Richard Roellig. Πολλοί άνθρωποι αρνούνται τον γεωμηχανικό πόλεμο του καιρού και ο Στρατηγός εξηγεί ότι αυτά είναι μαύρα προγράμματα όπου δεν θα υπάρξουν καταγγέλλοντες που θα βγουν μπροστά λόγω των πιθανών συνεπειών για αυτούς.

Παρόμοια με τους αλλοπαθείς γιατρούς που κάνουν τα στραβά μάτια ενώ συνεχίζουν να συνιστούν και να χορηγούν γενοκτονικά βιολογικά όπλα C19, πολλοί στρατιωτικοί με άκρως απόρρητη εξουσιοδότηση, βλέπουν το κακό και συνεχίζουν να συμμετέχουν. Πάντα υπάρχει ένας λόγος να μην κάνεις το σωστό, ενώ διακυβεύεται η ίδια η επιβίωση του ανθρώπινου είδους και του πλανήτη μας.

Αυτές οι στρατιωτικές πολεμικές επιχειρήσεις είναι αυτές που δηλητηριάζουν τον πλανήτη μας, όχι το αποτύπωμα του άνθρακα.Το έγγραφο συνεχίζει:

Αν υποθέσουμε ότι η δυναμική είναι υποστηρικτική στην ατμόσφαιρα, ο ανερχόμενος κορεσμένος αέρας θα σχηματίσει τελικά σύννεφα και βροχοπτώσεις στον άνεμο πάνω από την ξηρά. Αν και η πιθανότητα να υπάρχει μια υδάτινη μάζα που βρίσκεται στον άνεμο του πεδίου της μάχης είναι απρόβλεπτη, η τεχνολογία θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Μόνο ο περαιτέρω πειραματισμός θα καθορίσει σε ποιο βαθμό μπορεί να ελεγχθεί η ενίσχυση της βροχόπτωσης.

Εάν οι τεχνικές ενίσχυσης της βροχόπτωσης αναπτυχθούν με επιτυχία και υπάρχουν επίσης οι κατάλληλες φυσικές συνθήκες, θα πρέπει επίσης να είμαστε σε θέση να διασκορπίσουμε τη σκόνη άνθρακα στην επιθυμητή τοποθεσία. Η μεταφορά της με απόλυτα ελεγχόμενο, ασφαλή, οικονομικά αποδοτικό και αξιόπιστο τρόπο απαιτεί καινοτομία. Έχουν ήδη μελετηθεί πολυάριθμες τεχνικές διασποράς, αλλά η πιο βολική, ασφαλής και οικονομικά αποδοτική μέθοδος που συζητήθηκε είναι η χρήση κινητήρων αεριωθούμενων αεροσκαφών τύπου μετακαυστήρα για την παραγωγή σωματιδίων άνθρακα κατά την πτήση τους στον αέρα-στόχο. Η μέθοδος αυτή βασίζεται στην έγχυση υγρού καυσίμου υδρογονανθράκων στα αέρια καύσης του μετακαυστήρα. Αυτή η μέθοδος άμεσης παραγωγής κρίθηκε πιο επιθυμητή από μια άλλη εύλογη μέθοδο (δηλαδή τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων προηγουμένως παραγόμενης και κατάλληλα διαστασιολογημένης σκόνης άνθρακα στο επιθυμητό ύψος).

Η μελέτη της σκόνης άνθρακα έδειξε ότι η ενίσχυση της βροχόπτωσης μικρής κλίμακας είναι δυνατή και έχει επαληθευτεί με επιτυχία υπό ορισμένες ατμοσφαιρικές συνθήκες. Από τη διεξαγωγή της μελέτης, δεν έχουν πραγματοποιηθεί γνωστές στρατιωτικές εφαρμογές αυτής της τεχνολογίας. Ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αυτή η τεχνολογία στο μέλλον, εξετάζοντας ορισμένες από τις πλατφόρμες μεταφοράς που είναι πιθανώς διαθέσιμες για την αποτελεσματική διασπορά της σκόνης άνθρακα ή άλλων αποτελεσματικών παραγόντων τροποποίησης το έτος 2025.

Μια μέθοδος που προτείνουμε θα μεγιστοποιήσει περαιτέρω την ασφάλεια και την αξιοπιστία της τεχνολογίας, εξαλείφοντας ουσιαστικά τον ανθρώπινο παράγοντα. Μέχρι σήμερα, έχει γίνει πολλή δουλειά σε UAV που μπορούν να ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό (αν όχι πλήρως) στις δυνατότητες των επανδρωμένων αεροσκαφών. Εάν αυτή η τεχνολογία UAV συνδυαζόταν με τεχνολογίες stealth και ανθρακόσκονης, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι ένα αεροσκάφος UAV αόρατο στα ραντάρ ενώ βρίσκεται καθ' οδόν προς την περιοχή-στόχο, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει αυθόρμητα ανθρακόσκονη σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Ωστόσο, η ελαχιστοποίηση του αριθμού των UAV που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αποστολής θα εξαρτηθεί από την ανάπτυξη ενός νέου και πιο αποτελεσματικού συστήματος για την παραγωγή σκόνης άνθρακα με μια τεχνολογία που θα ακολουθεί τους αεριοστρόβιλους τύπου μετακαυστήρα που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά η τεχνολογία stealth, το σύστημα αυτό πρέπει επίσης να έχει την ικανότητα να διασκορπίζει τη σκόνη άνθρακα ελαχιστοποιώντας (ή εξαλείφοντας) την υπέρυθρη πηγή θερμότητας του UAV.

Εκτός από τη χρήση stealth UAV και τεχνολογίας απορρόφησης σκόνης άνθρακα για την ενίσχυση της βροχόπτωσης, αυτή η μέθοδος παροχής θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την καταστολή της βροχόπτωσης. Αν και η προαναφερθείσα μελέτη δεν διερεύνησε σημαντικά τη δυνατότητα σποράς νεφών για την καταστολή της βροχόπτωσης, η δυνατότητα αυτή υπάρχει. Εάν τα σύννεφα σπαρθούν (χρησιμοποιώντας χημικούς πυρήνες παρόμοιους με αυτούς που χρησιμοποιούνται σήμερα ή ίσως έναν πιο αποτελεσματικό παράγοντα που θα ανακαλυφθεί με τη συνέχιση της έρευνας) πριν από την άφιξή τους με τον άνεμο σε μια επιθυμητή τοποθεσία, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι η καταστολή της βροχόπτωσης. Με άλλα λόγια, η βροχόπτωση θα μπορούσε να "εξαναγκαστεί" να πέσει πριν από την άφιξή της στην επιθυμητή περιοχή, καθιστώντας έτσι την επιθυμητή περιοχή "ξηρή". Τα στρατηγικά και επιχειρησιακά οφέλη που προκύπτουν από κάτι τέτοιο έχουν συζητηθεί προηγουμένως.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο :Βλέπε : Σιωπηλό πολεμικό μέτωπο : Γεωμηχανική - Δεκαετίες μεγάλης καταστροφής της βιόσφαιρας ενώ παράλληλα δηλητηριάζουν την ανθρωπότητα, ρίχνοντας την ευθύνη στους ανθρώπους.

Γνωρίζουμε από πληροφοριοδότες ότι το οξείδιο του γραφενίου, τα πολυμερή, τα τοξικά νανοσωματίδια μετάλλων ψεκάζονται μέσω αυτών των γενοκτονικών στρατιωτικών επιχειρήσεων πολέμου του καιρού.
Σχετίζονται με τα ευρήματα στο αίμα, όπως εξηγώ, επειδή χρησιμοποιούν τα ίδια χημικά πολυμερή για την έξυπνη σκόνη, την τεχνολογία Morgellons, όπως κάνουν για τα βιολογικά όπλα επιτήρησης C19 κάτω από το δέρμα.

Συμβάλλουν απολύτως στην τρέχουσα Γενοκτονία με τις δυσμενείς επιπτώσεις τους στην υγεία.Πηγή: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *