Ασφαλή σύνορα τώρα!

Mε την γερμανική Ευρώπη από τη μια να μας ξετινάζει οικονομικά και τη νεοθωμανική Τουρκία να μας απειλεί στρατιωτικά από την άλλη, το μόνο που μας έλειπε ήταν η λαθροπλημμυρίδα. Μια κανονική αντικατάσταση πληθυσμού, που θα καταστήσει στο ορατό μέλλον αγνώριστη την Ελλάδα, με τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια την πατρίδα τους.

Δεν πρόκειται για ιστορικό ατύχημα ή για πολιτική ανικανότητα. Είναι οργανωμένο παγκόσμιο σχέδιο σε εξέλιξη, με την Ελλάδα σε καίριο κόμβο. Με το σύστημα Σόρος στο παρασκήνιο, με υποστηρικτή τον ίδιο τον ΟΗΕ (βλ. τη δράση της Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες και κυρίως το περσινό Σύμφωνο του Μαρακές) και χρηματοδότη την ευρωπαϊκή Επιτροπή: η Κομισιόν χρηματοδοτεί δια του European Civil Protection and Humanitarian Aid Operations (αρμόδιος Επίτροπος ο Κυπραίος Χρήστος Στυλιανίδης) το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ, που όχι μόνο παρέχει εν Ελλάδι στέγη και μετρητά στους παράνομους μετανάστες αλλά και το διαφημίζει παγκοσμίως! Η ιστοσελίδα (http://estia.unhcr.gr) είναι στα …αγγλικά και πουθενά δεν αναφέρει τίποτε περί παρανομίας ή λαθροδιακίνησης, μιλάμε δηλαδή για συνειδητή εξαπάτηση των κατοίκων του Τρίτου Κόσμου!

Η Κυβέρνηση λοιπόν στη χώρα μας προσφάτως άλλαξε αλλά η πόρτα των συνόρων μας παραμένει ανοιχτή για καθέναν διερχόμενο. Και δεν είναι μόνο τα νησιά, όπου ας πούμε ότι υπάρχει μια κουτσή – στραβή διαδικασία, αλλά και ο Έβρος. Πού ακούστηκε να περνάνε καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες αλλοδαποί από τα μέρη μας χωρίς να ανησυχεί κανένας; Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, πού πάνε, τι σκοπεύουν να κάνουν; Γιατί υπάρχει η Συνοριοφυλακή, η Αστυνομία, ο Στρατός, η Frontex; Ουδείς ενδιαφέρεται για το αίσθημα ασφάλειας των ακριτών ή επιδιώκουν συνειδητά να αδειάσουν την περιοχή από το ελληνικό στοιχείο; Τώρα μάλιστα, με την εξέγερση στη Μόρια, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε κατανομή των δήθεν προσφύγων αναλογικά στις 13 Περιφέρειες της χώρας, άρα και στη Θράκη! Μη ξεχνιόμαστε, «αποσυμφόρηση των νησιών» σημαίνει λαθροεποικισμό όλης της Ελλάδος και ανοιχτή πρόσκληση σε νέα κύματα παράνομης μετανάστευσης, πάλι με ευρωπαϊκά χρήματα, εντός διμήνου.

Καλούμε κάθε συνειδητό πατριώτη να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας, απαιτώντας από την Κυβέρνηση να εκτελέσει το αυτονόητο καθήκον της: να υπερασπιστεί την ασφάλεια των Ελλήνων και το απαραβίαστο των συνόρων. Κάθε άλλη επιλογή, ασχέτως των γελοίων δικαιολογιών που θα τη συνοδεύουν (ανθρωπισμός, αντιρατσισμός, πολυπολιτισμικότητα…) είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ελληνισμού, χειρότερη κι από εκείνη της Συμφωνίας των Πρεσπών ή του Σχεδίου Ανάν. Η συγκυρία είναι πολύ κρίσιμη για να μασάμε τα λόγια μας.Πηγή: Αντιφωνητής online

Σχετικά άρθρα...

1 Σχόλιο

 1. Ο/Η foteini4 λέει:

  «Να βρεις παπόρι για να μπεις
  παπόρι να μπαρκαριστείς,
  καημένε μου, να πας στο Σκρα,
  σ' αυτά τα έρημα βουνά,
  θε να ρωτήσεις τα χωριά,
  για Ταβουλάρη λοχαγό.
  Άκου χρυσέ, συμπέθερε
  πεσ' του να κάθεται 'κειδά
  και να φυλάει το σύνορο».

  Εκείνο το «φυλάει το σύνορο» παραπέμπει στο «φυλάττειν Θερμοπύλας».

  Αυτή η εντολή της Μανιάτισσας μοιρολογίστρας είναι και εντολή προς εμάς. Να φυλάμε τα σύνορα. Λένε κάποιοι ελαφρόφρονες ότι δεν έχουμε εθνική στρατηγική. Έχουμε και παραέχουμε. Μόνο που δεν θέλουμε να την ακούσουμε, γιατί δεν έχουμε κότσια. Η εθνική στρατηγική των Ελλήνων υπήρξε πάντα μια. Είναι αυτή που προσδιόρισε η ανώνυμη μοιρολογίστρα:

  «πεσ' του να κάθεται 'κειδά
  και να φυλάει το σύνορο»

  Και σύνορο δεν είναι μονό μια γεωγραφική έννοια, είναι πρωτίστως ηθική, πνευματική, ιστορική...

  ...δεν πρέπει να λησμονάμε ότι όλοι οι Έλληνες στον τόπο μας δεν είναι απόγονοι του Λεωνίδα. Απογόνους άφησε κι ο Εφιάλτης..

  ..Πολιτική σημαίνει να ξέρεις πότε να… πυροβολείς. Αυτή τη στιγμή η Ελλάς δεν πυροβολεί, αυτοπυροβολείται και αυτοπυρπολείται...

  Σαράντος Ι. Καργάκος (για τη Μακεδονία αλλά τόσο επίκαιρο)
  Ημερομηνία: 10/08/1996
  Τόπος: Φλομοχώρι Κότρωνα, Μάνη Λακωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *