ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Διαβάσαμε στη “Ρομφαία”:

“Ενώ οι πιστοί στην εκκλησία της Φανερωμένης έδιναν το παρών τους στην Ακολουθία του Νιπτήρος, 20 περίπου αλλοδαποί σκορπούσαν τον απόλυτο τρόμο στον προαύλιο χώρο. Έβριζαν τους πιστούς που βρίσκονταν εντός του ναού, προκαλούσαν ανησυχία για αρκετή ώρα. Νεαρός έτρεχε κρατώντας σκεπάρνι στο χέρι και προκαλούσε συμπλοκές στον προαύλιο χώρο, απειλώντας μάλιστα και πιστούς.

Πιστοί οι οποίοι εξήλθαν του ναού λόγω της ανησυχίας που προκλήθηκε, κάλεσαν περίπολο της Αστυνομίας. Ο νεαρός που κρατούσε το σκεπάρνι, με την εμφάνιση της αστυνομίας εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παράπονο των ατόμων που βρίσκονταν εντός του ναού κάνουν λόγο για καθυστέρηση στην έλευση της Αστυνομίας (ήρθαν 40 λεπτά αφότου έγινε η πρώτη κλήση στις 19.00) και συμπληρώνουν ότι η οχληρία που δεν είναι φαινόμενο μιας νύχτας αλλά καθημερινό.”

Τι μας λέγει το ρεπορτάζ;

1.) Ότι γίνεται ανοιχτός διωγμός εναντίον των χριστιανών από Τούρκους, πρόσφυγες και λαθρομετανάστες στην Κύπρο.

2.) Ότι η παρενόχληση και ο διωγμός των πιστών, που εκκλησιάζονται στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Λευκωσίας, δεν είναι φαινόμενο που παρατηρήθηκε μόνον την Μεγάλη Τετάρτη κατά την Ακολουθία του Νιπτήρος, αλλά καθημερινό φαινόμενο.

3.) Ότι το γεγονός συνέβηκε στην περιοχή του Ιερού Ναού Φανερωμένης, που βρίσκεται στην εντειχισμένη Λευκωσία, αφού
α.) Εκεί κατοικούν πολλοί Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, και
β.) Γειτνιάζει με τα κατεχόμενα.

4.) Ότι η αστυνομία άργησε πολύ να εμφανιστεί όταν κλήθηκε για βοήθεια. Γεγονός που δείχνει ότι η κυβέρνηση ολιγωρεί να πράξει το καθήκον της, επειδή έχει μειωμένη ευαισθησία για τις συμφορές που θα πλήξουν το νησί εξαιτίας των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και της ελεύθερης διακίνησης Τούρκων από τα κατεχόμενα.

5.) Ότι λαθρομετανάστες, πρόσφυγες και Τούρκοι δεν πηγαίνουν στην Κύπρο για να βρουν ασφάλεια ή εργασία, αλλά για να αλλοτριώσουν την ιδιοπροσωπία της πατρίδας μας και να μαγαρίσουν τα ιερά και τα όσια της πίστης και της φυλής μας.

Πριν είναι αργά πρέπει να ληφθούν άμεσα δυναμικά μέτρα από τα σώματα ασφαλείας και το Τμήμα μετανάστευσης:

1.) Να κλείσουν αμέσως τα οδοφράγματα,

2.) Να απελαθούν, χωρίς χρονοτριβή, όλοι οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες,

3.) Η Κύπρος πρέπει να γίνει αστακός, όπως ακριβώς το Ισραήλ,

4.) Να εγκαταλειφθεί αμέσως η επιδίωξη λύσης Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Δεν υπάρχει -ή καλύτερα δεν μπορεί να υπάρξει- Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία, με σωστό περιεχόμενο, όπως δεν υπάρχει τετράγωνο κύκλος και τρίγωνο τετράγωνο.

5.) Ούτε ένας έποικος και ούτε ένας Τούρκος κατοχικός στρατιώτης δεν μπορεί να παραμείνει στην Κύπρο με την εφαρμογή της οποίας συμφωνίας ενιαίου κράτους ήθελεν εξευρεθεί,

6.) Η Κύπρος δεν πρέπει να είναι ΜΟΝΟΝ πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει προέλαση των Τούρκων, αλλά πανέτοιμη για να απελευθερώσει το Τουρκατούμενο βόρειο τμήμα του νησιού. Η ελευθερία δεν πουλιέται στα σούπερ-μάρκετ. Κατακτάται -με αίμα και θυσίες- με το σπαθί του σκλάβου.

7.) Άμεση κάθοδος Ελληνικής μεραρχίας στην Κύπρο τα έξοδα της συντήρησης της οποίας να αναλάβει εξ ολοκλήρου η Κύπρος για να ανατραπεί αποφασιστικά το σημερινό ανισοζύγιο δυνάμεων.

Η ψευδαίσθηση ότι μπορούν οι Μουσουλμάνοι να συζούν με άλλους ειρηνικά είναι αφελής, ανιστόρητη, εξωπραγματική και λίαν επικίνδυνη ιδιαίτερα για μια ημικατεχόμενη χώρα όπως είναι η Κύπρος.Πηγή: PANAYIOTIS TELEVANTOS

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *