Διζωνική: Προάγγελος τουρκοποίησης – ισλαμοποίησης

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μπορεί να κοροϊδεύει κάποιους πολίτες για λίγο χρόνο, αλλά δεν μπορεί να τους κοροϊδεύει για πάντα. Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του μίλησε για «συναντίληψη σε πλείστα όσα θέματα αλλά και διαφορές σε σημαντικά άλλα». Αφού υποστήριξε ότι «πρέπει να υπάρξει συνέπεια και προσήλωση στα όσα κατά καιρούς ιστορικά η πολιτική ηγεσία έχει υιοθετήσει μέσα από συμφωνίες κορυφής ή επιτύχει μέσα από ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών και αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας», προέβη σε νέο, ασυγκάλυπτο εκβιασμό.

Ισχυρίστηκε ότι «απόκλιση από τα συμφωνηθέντα και τις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου δεν εγκυμονεί μόνο τον κίνδυνο διαιώνισης του αδιεξόδου αλλά και επιδείνωσης των συνθηκών, που θα επιτρέπουν στο μέλλον τη διεκδίκηση λύσης που θα διασφαλίζει τα όσα σήμερα διεκδικούμε στηριζόμενοι στο διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο».

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω», είπε, «πως είμαι αποφασισμένος ακούραστα να συνεχίσω τις διαπραγματεύσεις, στη βάση της ομόφωνης απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου της 11ης Σεπτεμβρίου του 2009». Ο Ν. Αναστασιάδης ξέχασε πως η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου λήφθηκε στις 18/9/2009 και όχι στις… 11/9/2009. Ο Πρόεδρος επικαλείται, ανάλογα με τις εποχές, τις περιστάσεις και το ακροατήριο, άλλοτε το κοινοτικό κεκτημένο, άλλοτε τις τέσσερις βασικές ελευθερίες, άλλοτε την ολέθρια Κοινή Δήλωση με τον κατοχικό Έρογλου, άλλοτε τις Συμφωνίες Υψηλού Επιπέδου και άλλοτε ένα πολιτικό μνήμα του Αγίου Νεοφύτου, όπου όλα συμφύρονται. Ο Ν. Αναστασιάδης επιμένει να παραμυθιάζει όσους ακόμα τον πιστεύουν πως συζητά για λύση «που θα οδηγεί στη μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα διζωνικό, δικοινοτικό, σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα του συνόλου των πολιτών του και που η κυριαρχία του δεν θα αμφισβητείται από την ύπαρξη αναχρονιστικών παρεμβατικών δικαιωμάτων από οποιαδήποτε τρίτη χώρα».

Είναι εμφανές πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως και τα κόμματα που τον στηρίζουν -ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ- δεν ακούει τι καθημερινά βροντοφωνάζει ο εγκάθετος της κατοχής, και φίλος του, Ακιντζί. Επειδή ο Ν. Αναστασιάδης, ο Αβ. Νεοφύτου, ο Α. Κυπριανού και ελεγχόμενα ΜΜΕ κάνουν γαργάρα όσα ο υποτελής ξεκάθαρα διακηρύσσει ως τουρκικές κόκκινες γραμμές, θα τις επισημάνουμε, με την ελπίδα κάποια στιγμή να αντιληφθούν πού οδηγεί τον τόπο η ενσυνείδητη πολιτική μουγγαμάρα και ο γελοιώδης σκασμός τους.

Ο Ακιντζί, στην τελευταία διακαναλική διάσκεψη Τύπου, αξίωσε: Εκ περιτροπής προεδρία. Εγγυήσεις της Τουρκίας. Παραμονή των εποίκων που θα μεταλλαχθούν σε… Ευρωπαίους! Και δύο συνιδρυτικά κράτη της τουρκογενούς διζωνικής. Προηγουμένως απαίτησε εγγυημένες πλειοψηφίες περιουσίας και πληθυσμού στο τ/κ συνιστών κρατίδιο. Οι θέσεις αυτές επιβεβαιώνουν ξανά, για πολλοστή φορά, τους αμετακίνητους τουρκικούς στόχους κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επειδή ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν μελετά και δεν γνωρίζει τον Τούρκο εχθρό μας, ηττάται συνεχώς και η Κύπρος υποφέρει. Να του θυμίσουμε ότι δύο είναι οι μέγιστοι στόχοι της Τουρκίας από το 1956: Η επανάκτηση της νήσου ως στρατηγικής σημασίας, για τα τουρκικά συμφέροντα, χώρου. Και η κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, που μέχρι στιγμής αποτελεί θώρακα προστασίας των Ελλήνων και των Τούρκων. Αυτόν τον πανίσχυρο θώρακα, διεθνώς αναγνωρισμένο και νόμιμο, ο Ν. Αναστασιάδης επιμένει, ανεύθυνα και ολέθρια, να τον… μετεξελίξει -έτσι νομίζει…- σε μια διζωνική ομοσπονδία, που όμοιά της δεν υπάρχει στο διεθνές δίκαιο και στη διεθνή νομολογία.

Αυτή η ρατσιστική, αντιδημοκρατική, αντιευρωπαϊκή διζωνική θα είναι ο προάγγελος της τουρκοποίησης και ισλαμοποίησης της Κύπρου. Ο Ν. Αναστασιάδης εμπιστεύεται τον αλαζόνα, ταραξία, απρόβλεπτο και τζιχαντιστή Ερντογάν ότι θα τηρήσει όσα ενδεχομένως θα συμφωνηθούν. Η πολιτική του είναι καταστροφική επειδή αρνείται να αντιληφθεί ότι, διά της διζωνικής, θα προσφέρει τη μεγαλύτερη νίκη στην κατοχική Τουρκία.Πηγή: Sigmalive
Αναδημοσίευση από: ΕΛΛΑΣ

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *