Ελλάδα ανοχύρωτη χώρα

Διοργανώθηκε για μία ακόμη φορά η παρέλαση των ομοφυλοφίλων στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Όλοι οι «προοδευτικοί» βρήκαν ευκαιρία να διαδηλώσουν κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας. Πολλοί αντιμετώπισαν το θέμα ανέκφραστοι ή έθεσαν μέσα τους ερωτήματα όπως «πού πάμε;».

Κάποιοι τέλος οργάνωσαν αγρυπνίες και παρακλήσεις, ώστε να μας ελεήσει ο Θεός! Τελικά για μία ακόμη φορά φανερώθηκε η βαθειά παρακμή που βιώνουμε ως λαός. Αυτή είναι η αιτία, που δεν μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε κατά τρόπο ορθό κανένα από τα προβλήματα που μ ας απασχολούν, τα οποία και κακοφορμίζουν.

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι φαινόμενο της εποχής μας, αλλά διαχρονικό. Άλλες κοινωνίες την καταδίκαζαν απερίφραστα και άλλες ήσαν αρκούντως ανεκτικές έναντί της. Οι μονοθεϊστικές θρησκείες έχουν σαφείς θέσεις έναντι της ομοφυλοφιλίας, την οποία καταδικάζουν απερίφραστα. Κατά εποχές, ιδίως κατά τον Μεσαίωνα, υπήρξαν διώξεις κατά ομοφυλοφίλων ιδιαίτερα στη δυτική, χριστιανική υποτίθεται, Ευρώπη. Αυτές οφείλονταν στην επικράτηση ηθικού κώδικα, ο οποίος κατατάσσει τις περί την γενετήσια σφαίρα εκτροπές στη βαθμίδα των πλέον βαρέων αμαρτημάτων. Ανάλογες τιμωρίες δεν υφίσταντο στις χριστιανικές θεωρούμενες κοινωνίες οι τοκογλύφοι, οι άπληστοι, οι κατακτητές, οι εξανδραποδιστές και τόσοι άλλοι. Αυτή η μονομέρεια στην αντιμετώπιση των αμαρτωλών διήγειρε μένος κατά της Εκκλησίας, μένος που έχει κορυφωθεί στην εποχή μας. Ας τονιστεί ότι στην εκδήλωση συμπαρίσταται και η ένωση αθέων! Το ισλάμ παραμένει ανελέητο έναντι των ομοφυλοφίλων ακόμη και σήμερα. Αυτό παραβλέπουν οι «προοδευτικοί», οι οποίοι εξαντλούνται στην πολεμική κατά της Εκκλησίας συμπλέοντας με το σύστημα, που εντείνει τις προκλήσεις του προς το ισλάμ και εξωθεί ρεύματα προσφύγων στις δυτικές κοινωνίες.

Έναντι της ομοφυλοφιλίας ανελέητοι είναι οι πάσης φύσεως ολοκληρωτισμοί. Αρκετοί ομοφυλόφιλοι υπήρξαν θύματα διώξεων τόσο ναζιστών όσο και σταλινικών. Οι νεότεροι ολοκληρωτισμοί προέρχονται από την παπική μήτρα!

Η επιστήμονες μέχρι πριν από λίγες δεκαετίες συμφωνούσαν με τις θρησκείες στο ότι η ομοφυλοφιλία συνιστά διαστροφή. Η επιστημονική κοινότητα άλλαξε άρδην θέση. Ήσαν άραγε νέα πορίσματα της έρευνας στον χώρο της επιστήμης της γενετικής, που τους υποχρέωσαν να μεταβάλουν άποψη; Στο ερώτημα υπάρχουν πλήθος απαντήσεων που μάλλον συσκοτίζουν παρά αποσαφηνίζουν το ζήτημα. Πάντως είναι βέβαιο ότι το «γονίδιο της ομοφυλοφιλίας» «ανακάλυψε» κάποιος «επιστήμονας» στις ΗΠΑ κατά παραγγελίαν, όταν πολιτικοί και άλλοι κύκλοι επιθυμούσαν να καμφθούν οι αντιρρήσεις βουλευτών στη στράτευση των ομοφυλοφίλων! Βέβαια η απάτη αποκαλύφθηκε, καθώς υπάρχουν ακόμη έντιμοι επιστήμονες, το νομοσχέδιο όμως είχε υπερψηφιστεί.

Οι ραγδαίες κοινωνικές μεταβολές και η καταβαράθρωση των ηθικών αξιών στον δυτικό κόσμο συνετέλεσαν στην ικανοποίηση πολλών αιτημάτων ομοφυλοφίλων σε όλες τις χώρες μηδέ της δικής μας εξαιρουμένης (σύμφωνο συμβίωσης). Οι διεκδικήσεις όμως δεν παύουν ποτέ. Η χώρα μας φαίνεται να «υστερεί» έναντι άλλων, στις οποίες ο γάμος υποκατέστησε το σύμφωνο και επιτρέπεται η υιοθεσία τέκνου. Αυτά ήταν αιτήματα, με τα οποία παρέλασαν εφέτος στην Αθήνα.

Η παρέλαση είναι ανώδυνη για τους ομοφυλοφίλους, αφού δεν διατρέχουν διαδηλώνοντες ούτε καν τον κίνδυνο αποδοκιμασίας. Απεναντίας έχουν την ολόθερμη συμπαράσταση της Πολιτείας, πλήθους πολιτικών, υπουργών και πρώην υπουργών, που συμμετέχουν στην παρέλαση, ενώ εκφράζονται με τρόπο άκρως περιφρονητικό για τις παρελάσεις κατά τις εθνικές μας επετείους; Το κύριο ερώτημα είναι: Γιατί οι ομοφυλόφιλοι είναι υπερήφανοι; Τί πρέπει τότε να αισθάνονται οι μεροκαματιάρηδες, που παλεύουν ολημερίς να οικονομήσουν τις ανάγκες της οικογένειάς τους; Τί πρέπει να αισθάνονται οι πολύτεκνες μάνες, που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα με το πλήθος των υποχρεώσεών τους; Τί πρέπει να αισθάνονται οι νοσηλεύτριες, που ξενυχτούν στα κρεβάτια των βαρειά ασθενών; Τι πρέπει να αισθάνονται εκείνοι που αναλώνονται στην υπηρεσία των αναγκεμένων συνανθρώπων μας, ιδιαίτερα τώρα στον καιρό της οδυνηρής κρίσης; Καλό είναι να γνωρίζουν οι πάντες ότι ο Θεός πρωτίστως υπερηφάνοις αντιτάσσεται.

Πρόσφατα ο πρωθυπουργός μας, με αφορμή το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας του φύλλου δήλωσε ότι οι «μεταρρυθμίσεις» ήρθαν για να μείνουν. Απευθυνόμενος μάλιστα στους ομοφυλόφιλους τους κάλεσε να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό που είναι! Κάποιοι ιστοχώροι χριστιανών διέδωσαν τις δηλώσεις συνοδευόμενες από έντονες αποδοκιμασίες των λεχθέντων. Αλλά η κυβέρνηση (όχι και η παραφυάδα της) είναι απόλυτα συνεπής προς τις εξαγγελίες της σε δύο μόνο θέματα: Των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας και το άλλο των δικαιωμάτων κάποιων κοινωνικών ομάδων. Δεν εννοούσαν βέβαια δικαιώματα υπό καθεστώς κοινωνικής δικαιοσύνης. Το σχίσιμο των μνημονίων και ο εγγυημένος μισθός των 750 € ήταν για τους αφελείς. Και όμως υπερψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό. Καλό λοιπόν είναι να εγκαταλειφθεί το ιδεολόγημα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών». Όταν στον πρωθυπουργό, που δηλώνει άθεος, προσφέρεται ο σταυρός να «αγιάσει τα ύδατα» και τιμάται αυτός με τον μεγαλόσταυρο του Παναγίου τάφου, πρόβλημα δεν έχει αυτός, αλλά κάποιοι άλλοι.

Η παρούσα κυβέρνηση ανέλαβε έργο με μεγάλο πολιτικό κόστος για τα κόμματα εξουσίας κατά τη μεταπολίτευση. Είμαι βέβαιος ότι οι «μεταρρυθμίσεις» θα μείνουν. Έσπευσε να το διαβεβαιώσει με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου περί συμφώνου συμβίωσης ο μετά δίμηνο εκλεγείς αρχηγός της τώρα αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η κυβέρνηση δικαίωσε τους προασκήσαντες την εξουσία, οι οποίοι έγιναν τιμητές της και ανυπομονούν να επανέλθουν θριαμβευτές σ’ αυτήν! Κατά βάθος την ευγνωμονούν, καθώς τους ανακούφισε διεκπεραιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τη «βρόμικη» δουλειά. Απομένει η ικανοποίηση και των λοιπών αιτημάτων των «υπερηφάνων» και ο θρησκευτικός αποχρωματισμός της χώρας με την τροποποίηση του συντάγματος, που φυσικά ως γνήσιοι δημοκράτες, όπως και οι προηγηθέντες δεν θα φέρουν σε δημοψήφισμα!

Εκείνοι που εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τα συμβαίνοντα καλό είναι να συνειδητοποιήσουν κάποια απλά πράγματα: Δεν υπάρχουν κόμματα, τα οποία στη βάση ιδεολογιών διεκδικούν την εξουσία. Υπάρχουν πρόθυμοι υπηρέτες ενός άκρως αντιανθρώπινου και ως εκ τούτου αντιχριστιανικού συστήματος. Άραγε αγνοούν ότι σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου στην οργάνωση κατά τόπους της παρέλασης υπερηφάνειας πρωταγωνιστούν οι πρεσβείες και τα προξενεία των ΗΠΑ; Καλό είναι να πάψουν να αυθυποβάλλονται στο ότι η κυβέρνησή μας είναι αριστερή και να συνειδητοποιήσουν ότι ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός είναι το πλέον αντίχριστο σύστημα.

Ενώ οι υπερήφανοι παρελαύνουν στην Αθήνα, οι ταπεινοί απομείναντες γέροι στα ακριτικά χωριά της Ηπείρου δέχονται καθημερινά επιδρομές ατάκτων πλιατσικολόγων Αλβανών, οι οποίοι ζήλεψαν το «δόξα» των προγόνων τους. Και είναι η Αλβανία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, συνάμα όμως το χαϊδεμένο παιδί των ΗΠΑ, όπως ήταν στο παρελθόν και κάθε κατακτητού της Βαλκανικής. Πόσο υπερήφανες αισθάνονται οι δυνάμεις ασφαλείας βλέποντας τον υπέργηρο Ηπειρώτη να αμπαρώνεται στην οικία του με κυνηγετικό όπλο αναμένοντας τον επίδοξο λεηλατητή;

Ελλάδα ανοχύρωτη χώρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ«ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»Πηγή: ΑΚΤΙΝΕΣ

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *