Ενοχλάμε; Άμα ενοχλάμε να φεύγουμε…

ΔΗΜ.: «Η λογική λέει ότι αν συνεχιστούν μ’ αυτόν τον ρυθμό οι εισροές των προσφύγων των μεταναστών ανάλογα αυτό δεν θα μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε όσες δομές και να κάνετε με εκατοντάδες χιλιάδες που καραδοκούν να περάσουν στην Ευρώπη».

Α.Υ.Μ.Π: «Ε καλά δεν καραδοκούν τόσοι πολλοί, υπολογίζουμε εμείς ότι θα υπάρχει μια ροή της τάξεως ίσως των 100.000 χιλιάδων μέσα στο 2015»

ΔΗΜ: «Για μας μόνο;»

Α.Υ.Μ.Π: «Νομίζω ότι μπορούμε να τα καλύψουμε»

ΔΗΜ: «μισό λεπτό σε μας μόνο;»

Α.Υ.Μ.Π: «Ναι σε μας»

ΔΗΜ: «100.000 άνθρωποι καινούργιοι να ‘ρθούν. θρουν εδώ; Και μπορούμε να καλύψουμε…

Α.Υ.Μ.Π: «Όλοι μαζί αν συνεχιστεί αυτή η ροή το πολύ να φτάσει τις 100.000 χιλιάδες»

ΔΗΜ: «Μα 100.000 χιλιάδες καινούργιοι μετανάστες;»

Α.Υ.Μ.Π: «για να βοηθήσετε αρχίστε να χρησιμοποιείτε τον όρο πρόσφυγες γιατί αν ακούει η ευρωπαϊκή επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο. Η ευρωπαϊκή επιτροπή εγκρίνει κονδύλια μόνο για πρόσφυγες και το ξέρετε ότι τα’ ακούνε όλα το ξέρετε και από το οικονομικά παρακολουθούν τα πάντα»

ΔΗΜ: «Μακάρι να λυνόταν έτσι το πρόβλημα με το να λέμε εμείς πρόσφυγες. Η λογική μου εμένα μου λέει ότι 100.000 χιλιάδες καινούργιοι «πρόσφυγες» («λαθρομετανάστες» εννοεί αλλά συνετίστηκε) δεδομένων και των χιλιάδων που υπάρχουν ήδη εδώ είναι δύσκολο για την Ελλάδα να το αντιμετωπίσει αυτό»

Α.Υ.Μ.Π: «Οι χιλιάδες που υπάρχουν είναι τακτοποιημένοι είναι 650.000 νόμιμοι μετανάστες»

ΑΠΟΡΙΑ ΔΗΜ: «Όλοι όσοι είναι εδώ είναι νόμιμοι μετανάστες;» (εννοεί πρώην λαθρομετανάστες)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α.Υ.Μ.Π ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ: «Βεβαίως οι 650.000 χιλιάδες οι άλλοι είναι αόρατοι δεν τους ξέρουμε»

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΔΗΜ. κατανόησε την σοβαρότητα του θέματος και άρχισε να «βοηθάει πάραυτα », αντικατέστησε ΑΜΕΣΑ τις λέξεις μετανάστες, λαθρομετανάστες ΜΕ τη λέξη πρόσφυγας. Τακτοποιημένος ή αόρατος μόνο η Α.Υ.Μ.Π το γνωρίζει!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
Α.Υ.Μ.Π: αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής
ΔΗΜ.: mega mou

 

Προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος και να κάνει και ένα «κοινωνικό καλό η Α.Υ.Μ.Π σχεδιάζει να ενοικιάσει διαμερίσματα ανά την Ελλάδα που είναι ανοίκιαστα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες.

Μήπως να νοίκιαζε η Α.Υ.Μ.Π μερικά διαμερίσματα και για τους ξεσπιτωμένους Έλληνες που βολοδέρνουν στους δρόμους;

Πριν από λίγες μέρες βούλιαξε η Γαύδος και σε λίγο όλη η Ελλάδα.
Οι 88 λαθραίοι Έλληνες κάτοικοι του νησιού (έτσι που πάμε θα το ακούσουμε κι αυτό), αγκάλιασαν με ανθρωπιά τους 157 πρόσφυγες που κάποιοι ασυνείδητοι τους πέταξαν στα βράχια. Άνθρωποι εξαντλημένοι, αφυδατωμένοι και κουρασμένοι που προσπαθούν να βρουν έναν τόπο να ζήσουν ανθρώπινα.

Αυτή η μεγαλοψυχία της προσφοράς του Έλληνα προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο σίγουρα θα περάσει στα ψιλά γράμματα και δοθείσης ευκαιρίας κάποιος θα τον αποκαλέσει για ακόμα μια φορά ρατσιστή και αφιλόξενο.
Στα γειτονικά παράλια στοιβάζονται μέσα σε σαπιοκάραβα σε απάνθρωπες συνθήκες από αδίστακτους δουλεμπόρους, απελπισμένοι άνθρωποι που αναζητούν μια καλύτερη μέρα ρισκάροντας να μπουν σε βάρκες με τα παιδιά στην αγκαλιά χωρίς να γνωρίζουν κολύμπι .

Η δήμαρχος της Γαύδου δήλωσε ότι «οι μετανάστες που έχουν καταμετρηθεί είναι 157 και πως πρόκειται για ειρηνικούς και ήσυχους ανθρώπους. Η ξενοφοβία είναι αυτή που θα διώξει τους πελάτες από τα πολυτελή ξενοδοχεία και όχι η ανθρωπιά»

Μόνο που και η ανθρωπιά (ακούγεται σκληρό, κτηνώδες, σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά)… έχει τα όριά της, αν αναλογιστούμε πόσοι από αυτούς τους λαθρομετανάστες είναι πρόσφυγες πολέμου, πόσοι χριστιανοί και πόσοι φανατικοί σιίτες μουσουλμάνοι που σε ενδεχόμενο «κάλεσμα» θα ξεχάσουν την ανθρωπιά μας και την ανεκτικότητά μας.

Όμως πόσο εύκολο ήταν να γίνει κατάληψη αυτού του απόμακρου Ελληνικού νησιού από κάποιους «αθώους» λαθρομετανάστες πέρασε ποτέ από το μυαλό μας;

Εκατοντάδες Σιίτες μουσουλμάνοι «οικονομικοί μετανάστες» που ζουν στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια της τελετής της ασούρας, ασκούν ένα τελετουργικό που λέγεται Τατμπίρ, αυτομαστιγώνονται με κοφτερές λεπίδες, αυτοτραυματίζονται με χατζάρες, ματώνουν, τραυματίζουν τα ίδια τους τα παιδιά και όλα αυτά στους δρόμους του Πειραιά να ρέει το αίμα, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Έθιμό τους και δικαίωμά τους, αλλά όχι δημοσίως στους δρόμους της Πατρίδας μου.

Το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης. Αναρωτιέμαι, αν τελούσαμε εμείς τα έθιμα μας στην χώρα τους θα μας το επέτρεπαν ή οι φανατικοί θα μας έσφαζαν στο γόνατο;

Όμως ας σταθούμε για λίγο σ’αυτές τις χατζάρες. Είναι νόμιμες;; Πόσες υπάρχουν; Που τις βρίσκουν; Που τις κρύβουν; Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ζούμε δίπλα σε μία τεράστια ωρολογιακή βόμβα που με ένα σπίρτο θα εκραγεί και θα λαμπαδιάσει ο τόπος;

Οι Σημαντικότερες (δηλωμένες) Μουσουλμανικές κοινότητες μεταναστών στην Ελλάδα είναι:

Οι Πακιστανοί που κατοικούν στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδος-Πακιστάν Σαγιέντ Τζαμίλ ανέρχονται στους 80.000.

Οι Μπανγκλαντεσιανοί ( πρώην ανατολικό Πακιστάν) που κατοικούν στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Πρόεδρό τους Ζαινούλ Αμπεντίν αριθμούν περίπου 25.000 και είναι κατά κύριο λόγο Σουνίτες.

Οι Αφγανοί που κατοικούν στην Ελλάδα σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους Μοχαμάντι Γιονούς είναι περίπου 15.000.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της Αιγυπτιακής κοινότητας Ελλάδος Μοχάμεντ Ζαφ Ζαφ οι Αιγύπτιοι που κατοικούν στη χώρα μας ανέρχονται στους 70.000.

Η Συριακή κοινότητα στην Ελλάδα αριθμεί περίπου 25.000, σύμφωνα με τον Πρόεδρό της Νάντερ Χαλμπούνι.

Η Ιρανική κοινότητα αριθμεί περίπου 5.000, στη πλειοψηφία τους Σιίτες.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο μπήκαν στην Ελλάδα με διάφορα μέσα διά θαλάσσης 10.445, ενώ το αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2014 ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 2.863.

Και ας κόψουν την πλάκα επιτέλους οι κυβερνώντες κουμανταδόροι, δεν είναι παράτυποι μετανάστες, είναι λαθρομετανάστες! Μπαίνουν λαθραία στην Ελλάδα, πολλές φορές τρυπούν οι ίδιοι τις φουσκωτές βάρκες, για να τους περισυλλέξουν οι άνδρες του λιμενικού και αν οι δουλέμποροι τους κλειδώνουν στα αμπάρια δεν ευθύνεται το λιμενικό γιατί το ακούσαμε κι αυτό. Ο επικεφαλής του σκάφους του λιμενικού που διέσωσε λαθρομετανάστες στο Φαρμακονήσι κατηγορήθηκε «σήκωσε (λένε) κύμα με το σκάφος του και έπνιξε ανθρώπους γιατί το σαπιοκάραβο που επέβαιναν δεν άντεξε στον κυματισμό»

Αυτός ο «αδίστακτος» λιμενικός πριν από χρόνια επέβαινε με την μητέρα του στο «express Σάμινα» ο ίδιος κατάφερε να σωθεί αλλά η μητέρα του ήταν ανάμεσα στην λίστα των θυμάτων. Αυτόν τον άνθρωπο που έζησε τη φρίκη του πνιγμού (και όλους τους άνδρες του λιμενικού που είχαν πάρει μέρος σ’ εκείνη την επιχείρηση) είχαν το θράσος να κατηγορήσουν.

Βουλιάζουμε! Σε λίγο η Ελλάδα θα μπάζει νερά από το βάρος που κουβαλάει και οι δηλώσεις συνεχίζουν να εκσφενδονίζονται σαν κοτρώνες…

«Το γεγονός ότι μαζεύονται στα κέντρα των πόλεων πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί που προέρχονται από χώρες όπως Πακιστάν, Μπαγκλαντές κλπ αυτοί στις χώρες τους ζουν στους δημόσιους χώρους εκεί γίνεται το εμπόριο εκεί γίνονται οι κοινωνικές συναναστροφές και μάλιστα όταν πάμε εμείς τουρίστες στις χώρες τους αυτό μας αρέσει το πολύβουο παζάρι όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται αυτούς τους δημόσιους χώρους όλοι μαζί. Ακόμα και σε κέντρα φιλοξενίας να τους πάμε και διαμερίσματα να τους νοικιάσουμε αυτοί θα πηγαίνουν στους δημόσιους χώρους είναι μέρος της κουλτούρας τους».

Ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ
«Πρέπει να πείσετε τον συνεταίρο σας στην κυβέρνηση τον κύριο Καμμένο και το κόμμα του» είπε ο megaδημοσιογράφος.
«Εννοείται ως κυβέρνηση θα το κατεβάσουμε αλλά νομίζω ότι εκτός ότι θα υπάρχει ανοχή από το κόμμα των ανεξαρτήτων ελλήνων υπάρχει στο κοινοβούλιο ευρύτατη πλειοψηφία για να ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο» απάντησε η Α.Υ.Μ.Π

Με λίγα λόγια «ποιος λογαριάζει τον συνεταίρο μας» το νομοσχέδιο θα περάσει… είμαστε πολλοί, είμαστε κυβέρνηση!

Κυβέρνηση συζύγων…

 

Όμως ποιοι και γιατί εκμεταλλεύονται τους μετανάστες; Μήπως για «φτηνά εργατικά χέρια;» «κέρδη από το παραεμπόριο;» «υποβάθμιση περιοχών;» Οικογένειες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους ή τα πωλούν για ένα κομμάτι ψωμί ή ενοικιάζονται σε ομάδες ατόμων από 3 έως 10 ευρώ την ημέρα λόγω της συσσώρευσης. Και ξαφνικά το κέντρο της Αθήνας… ένα απροσπέλαστο για τους Έλληνες γκέτο. Φαίνεται πως οι Έλληνες δεν είναι «μέρος της κουλτούρας τους»…

Έκθεση της ΕΥΠ για το γκέτο στο κέντρο της Αθήνας, αποκαλύπτει τις αιτίες της διαρκούς υποβάθμισης.

Και για να λέμε αλήθειες «Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε τα μωρά γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα»

Η Ελλάδα είναι αφιλόξενη για τους μετανάστες, ενώ στους τουρίστες είμαστε δουλικοί.
Ή θα τους κλείσουμε στα κέντρα κράτησης, ή θα τους φιλοξενήσουμε ή θα τους πνίξουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Κανένας πρόσφυγας δεν είναι άστεγος, αλλά τα άτομα που βλέπουμε τα πρωινά στις πλατείες βρίσκονται εκεί επειδή «λιάζονται», και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο το πρωί το βράδυ δεν είναι κανένας έξω».
«Ή θα τους κρατήσεις αυτούς που έρχονται αλλά τα κέντρα κράτησης έχουν 4.500 θέσεις και εδώ μιλάμε για μεγάλη είσοδο ή θα τους φιλοξενήσεις ή θα τους πνίξεις τρεις είναι οι γραμμές».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μαλάμω τα κουμπούρια σου!

 

Ας ρίξουμε μια ματιά στην απογραφή του 2011

Τι λέει η Eurostat

 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Το μεταναστευτικό πρόγραμμα του σύριζα
Αν κυβερνήσει ο σύριζα «αυτοί» θα κυβερνούν.
Φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας από αντικειμενική αξία 300 ευρώ.
Αλέξης Τσίπρας στον Γιώργο Αυτιά «αν κυβερνήσουμε οι μετανάστες θα κυκλοφορούν ελεύθερα στη χώρα»
5 χρόνια παραμονής = ιθαγένεια στους μετανάστες.

ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ:

Μας τα έλεγαν αλλά εμείς…
Πρόβλεψη «Το μεταναστευτικό θα είναι η ταφόπλακα της κυβέρνησης σύριζα»

Υ/Γ Καλέ που χάθηκαν εκείνα τα «λαλίστατα κακά» παιδιά του Κοινοβουλίου, άχνα, ούτε ένα κιχ για τους λαθρομετανάστες; Οι εντολές έλαβαν τέλος «αποστολή εξετελέσθη» και έκατσαν στον πάγκο τους; Στρατιωτάκια ακούνητα, ακίνητα κι αγέλαστα!

Μέλια.

Η εικόνα είναι από εικονογράφηση του μυθιστορήματος του Μιχαήλ Μπουλγκάγκωφ » Ο Μαιτρ και η Μαργαρίτα»από το goodreadsΠηγή: Το σπιτάκι της Μέλιας

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *