Έπεσαν οι μάσκες στην υπόθεση Μπελέρη!

Δελτίο Τύπου Σ.Φ.Ε.Β.Α.

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΛΕΡΗ

Μετά από μία δικαστική ιλαροτραγωδία εις βάρος του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρας Φρέντη Μπελέρη,  που κράτησε  σχεδόν δέκα μήνες,  η ελεγχόμενη από το καθεστώς Ράμα, αλβανική «δικαιοσύνη» διεκπεραίωσε σήμερα  το καθήκον που ανατέθηκε σε αυτήν από τη στιγμή που οι εκβιασμοί και  η τρομοκρατία εις βάρος του  πληθυσμού της Χειμάρρας  δεν έπιασαν τόπο στις δημοτικές εκλογές.

Ο Μπελέρης έπρεπε να εξοντωθεί από τη στιγμή που δεν δεχόταν να υποταχτεί  στον σύγχρονο «σουλτάνο»  της γειτονικής χώρας.  Η αλήθεια αυτή εκφράστηκε (προς τιμήν τους) και από αλβανούς πολιτικούς και δημοσιογράφους που αηδιασμένοι από το καθημερινό  όργιο διαφθοράς στην γειτονική χώρα, δεν αποδέχονταν ότι ξαφνικά ο δήμαρχος Χειμάρρας εν γνώσει του ότι ήταν συνεχώς  υπό παρακολούθηση από το αλβανικό κράτος και παρακράτος, αποπειράθηκε  να δωροδοκήσει  συμπολίτες του,  2 ημέρες προ των εκλογών.

Ο δήμαρχος Χειμάρας  έμεινε απροσκύνητος όλο αυτό το διάστημα, αποτελώντας γνήσιο παράδειγμα Ελεύθερου Ανθρώπου και Αγωνιστή  προς όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Οι «πολιτισμένες»  χώρες  όμως δυστυχώς  δεν κινούνται  με βάση τις αρχές της δικαιοσύνης αλλά με βάση το στενό συμφέρον  της κάθε μίας γι΄ αυτό και  έμειναν απαθείς ως τώρα στην κατάφωρη παραβίαση κάθε αρχής δικαίου κατά την πολύμηνη προφυλάκιση του κ. Μπελέρη.

Και αν για τις υπόλοιπες χώρες δεν μας εκπλήσσει η στάση τους καθώς η ευαισθησία τους είναι επιλεκτική και κατά το δοκούν (βλ. Ουκρανία, Παλαιστίνη, Κύπρος, Αρμενία κ.α.) για την πατρίδα μας όμως είναι απογοητευτική η ανυπαρξία ουσιαστικής αντίδρασης στην αλβανική επιθετικότητα. Ο Ράμα γελοιοποιώντας την ελληνική διπλωματία,  περιφρόνησε ως τώρα τις αναιμικές ελληνικές αντιδράσεις και στέλνει σαφές μήνυμα ότι θέλει να ελέγξει απόλυτα την περιοχή της ελληνικής μειονότητας στην οποία κανείς δεν επιτρέπεται να σηκώνει κεφάλι. Διαφορετικά θα εξοντώνεται είτε φυσικά όπως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας,  είτε νομικά και ψυχολογικά όπως ο δήμαρχος Χειμάρρας.

Καλείται η ελληνική κυβέρνηση έστω και την τελευταία στιγμή να πάψει να χαιδεύει την αλβανική  πλευρά  και να σταθεί δυναμικά στο πλευρό του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας. Η ήπια σημερινή  ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών δυστυχώς δεν προδιαθέτει για κάτι ουσιαστικό!  Δυστυχώς φαίνεται πως  ισχύει αυτό που μας μετέφερε με παράπονο ένας ηλικιωμένος Βορειοηπειρώτης «Φαίνεται ότι για τον κ. Μητσοτάκη η πραγματικά αόρατη μειονότητα είμαστε εμείς και όχι  η κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ. Μακάρι να βλέπαμε από τους έλληνες πολιτικούς και τα  ελληνικά ΜΜΕ να αφιερώναν  σε εμάς, που είμαστε σάρκα από τη σάρκα του ελληνισμού,  το 1/10 του χρόνου και του ενδιαφέροντος   που επέδειξαν για την εν λόγω κοινότητα. Ο κ. Μητσοτάκης δυστυχώς μας θυμήθηκε μόνο 1 ημέρα στα 5 χρόνια που είναι πρωθυπουργός  την ημέρα που μας επισκέφτηκε για να μοιράσει φρούδες ελπίδες και να μας ξεχάσει αμέσως μόλις απογειώθηκε με το ελικόπτερο από τα χώματά μας. »

ΣΦΕΒΑ, 5/3/2024Αναδημοσίευση από: ΑΚΤΙΝΕΣ

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *