Επιστολή Υπερπολύτεκνου Πατέρα προς τον Υπουργό Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή

Θεσσαλονίκη 17/01/2020

 Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ 
  Με τη χάρη του Θεού είναι πατέρας δέκα παιδιών και με μεγάλη μου λύπη έμαθα ότι σας ενόχλησε μία αφίσα κατοχυρωμένη και τεκμηριωμένη επιστημονικά και δυστυχώς δώσατε εντολή (ή σας δώσανε εντολή)να αποσυρθεί η αφίσα γιατί ίσως ενοχλούσε ή έλεγχε κάποιους που έκαναν αμβλώσεις.Η κίνηση αυτή είναι αδιανόητη, απαράδεκτη,σχιζοφρενική γιατί με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να αποσυρθούν και οι αφίσες του τύπου "Ναι στη ζωή όχι στα ναρκωτικά" γιατί προσβάλλουν κάποιους χρήστες ναρκωτικών και ότι "Το τσιγάρο σκοτώνει ή είναι αιτία για πολλές καρδιακές και εγκεφαλικές παθήσεις" γιατί προσβάλλουν κάποιους καπνιστές.

   Η κίνηση αυτή επίσης προσβάλλει κάθε υγιή σκεπτόμενο άνθρωπο, κάθε Ελληνορθόδοξο γονέα και ιδιαίτερα τους πολύτεκνους που προσπαθούν να ζήσουν σύμφωνα με το θέλημα του Θεού χωρίς να αποφεύγουν ή να σκοτώνουν τα παιδιά τους. Με αυτόν τον τρόπο ζωής ο αγωνιζόμενος χριστιανός βοηθάει στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας (στην οποία έχετε εκλέγει βουλευτής) το δημογραφικό.         
  Θέλοντας και μη μου δημιουργούνται κάποια ερωτήματα που θα σας τα θέσω ευθέως:        
1) Είστε εχθρός της Ορθόδοξης πίστης μας;   
2) Είστε εχθρός της πατρίδας μας; 
3) Είστε εχθρός των πολυτέκνων;    
  Δυστυχώς όπως διαπιστώνω ζούμε κάτω από ένα ολοκληρωτικό φασιστικό καθεστώς με ανίκανους, προδότες και εντολοδόχους της νέας τάξης πραγμάτων.        
  Έλεγε ο Άγιος Αντώνιος που γιορτάζει σήμερα πριν από 1.700 χρόνια ότι στα έσχατα χρόνια αν πεις κάτι φυσιολογικό προς το θεό θα σου λένε ότι τρελάθηκες.               
 Σήμερα θεωρείται φυσιολογικό να αποφεύγεις όσα παιδιά σου δίνει ο Θεός ή να τα σκοτώνεις και θεωρείται αφύσικο το να κάνεις όσα παιδιά σου δώσει ο Θεός.           
  Σήμερα αν σκοτώσεις ένα σκύλο διώκεσαι ποινικά ενώ μπορείς να σκοτώσεις ένα αγέννητο παιδί σε δημόσιο νοσοκομείο με χρήματα του κάθε φορολογούμενου.             
  Σήμερα θεωρείται φυσιολογικό να καταργείται ο νόμος περί βλασφημίας και θεωρείται ρατσισμός αν πεις τους λαθρομετανάστες λαθρομετανάστες και την πίστη τους ψεύτικη και εγκληματική.                      
   Σήμερα θεωρείται φυσιολογικό να διαφημίζεται και να προβάλλεται και να προωθείται η διαστροφή του σοδομισμού (σύμφωνα με το νόμο του Θεού) και θεωρείται αφύσικο η διαφήμιση υπέρ του αγέννητου παιδιού που δεν έχει κανένα δικαίωμα ζωής για τους κουλτουριάρηδες, τους ψευδοπροοδευτικούς κ.τ.λ.         
  Αν καταλάβετε το λάθος σας το πιο έντιμο θα ήταν να ζητήσετε συγνώμη από τον Ελληνικό λαό να μετανόησετε και ή να ξαναμπεί η αφίσα στη θέση της ή αν δεν σας το επιτρέψουν κάποιοι πιο υψηλά ιστάμενοι να παραιτηθείτε.        
  Εύχομαι και όλοι οι σύλλογοι πολυτέκνων που προσβάλλονται να αντισταθούν, να διαμαρτυρηθούν, να αγωνιστούν, κατά των εχθρών της πίστεως και της πατρίδας μας.                                
             Με τιμή  
             Τσακιριδης Μιχάλης  

 Κοινοποίηση:
   Έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ
   Ιερά σύνοδος
   Σύλλογοι Πολυτέκνων Πηγή: ΑΚΤΙΝΕΣ

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *