Επιβεβαιωμένο: Ο υποστηρικτής της μείωσης του πληθυσμού Μπιλ Γκέϊτς, μίλησε με τον Ποροσένκο

0dbd7-bill-gates-vaccines

Fort Russ

Ο Πρόεδρος Ποροσένκο οργάνωσε μια σύσκεψη μέσω Skype με τον Μπιλ Γκέϊτς, του οποίου το φιλανθρωπικό ίδρυμα υποστηρίζει τον αγώνα κατά της πολιομυελίτιδας παγκοσμίως. Η υπηρεσία Τύπου του Προέδρου της Ουκρανίας αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων ο Πέτρο Ποροσκένκο μίλησε για τις μεταρρυθμίσεις και την εισαγωγή καινοτομιών στην Ουκρανία.

Πολλοί από εμάς θυμόμαστε τα λόγια του Μπίλ Γκέϊτς:.. «Σήμερα υπάρχουν 6,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. Ο πληθυσμός πλησιάζει ραγδαία τα 9 δισεκατομμύρια. Αν δουλέψουμε σκληρά στα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, την παροχή βοήθειας στον τομέα της αναπαραγωγικής υγείας, ίσως καταφέρουμε να τα μειώσουμε κατά 10 με 15 τοις εκατό».

Ο περίφημος «προστάτης των τεχνών» Μπιλ Γκέϊτς, ασχολείται για πολλά χρόνια με τους εμβολιασμούς στην Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Τώρα, ήρθε η σειρά της Ουκρανίας. Τι προκάλεσε το πρόβλημα με την πολιομυελίτιδα σε αυτή τη χώρα; Ίσως σε αυτό το σημείο να μπορέσει να μας διαφωτίσει ο Μιχαήλ Σαακασβίλι, ο οποίος κάποτε συνέβαλε ενεργά στην οργάνωση των Αμερικανικών μυστικών βιολογικών εργαστηρίων στη Γεωργία.

Ο Ποροσένκο γνωρίζει πολύ καλά ότι το συνολικό ποσό δωρεών του Ιδρύματος Γκέϊτς ανέρχεται περίπου στα $ 40 δισεκατομμύρια. Είναι πιθανό ότι ο ίδιος ελπίζει ότι για ένα-δυο δισεκατομμύρια δολάρια θα μπορέσει να πουλήσει τον Ουκρανικό πληθυσμό στους Δυτικούς «φιλανθρώπους» για πειράματα και αξιοποίηση.

Κάποτε ακούσαμε ένα χλιαρό ανέκδοτο για την προσφορά που έκανε ο Ποροσένκο στον Ομπάμα να του πουλήσει την Ουκρανία. Ο Ομπάμα απαντά ότι ο ίδιος είναι πρόθυμος να αγοράσει, αλλά χωρίς τους ανθρώπους. Και ο Ποροσκένκο του απαντά: «Καλά, τότε θα πρέπει να περιμένεις λίγα χρόνια»..

Αλλά όσο περισσότερο η Ουκρανία ζει σύμφωνα με τους νόμους της Μαϊντάν, άλλο τόσο πλησιάζει την πικρή αλήθεια αυτού του «αστείου». Πρέπει επίσης να θυμόμαστε τα λόγια της Μάργκαρετ Θάτσερ, ότι στη Ρωσσία ήταν σκόπιμο να μην ξεπεράσει ο πληθυσμός τα 15 εκατομμύρια – για να συντηρήσουν τα λιμάνια, τους δρόμους, και τις εξέδρες άντλησης πετρελαίου. Ποιος λοιπόν αριθμός είναι «επαρκής» για την Ουκρανία, σύμφωνα με τους ηγεμόνες της Δύσης;

Μετάφραση Φαίη/ΑβέρωφΠηγή: ΑΒΕΡΩΦ Διαδικτυακό Θωρηκτό

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *