Έρχεται το απόλυτο φακέλωμα όλων μας!

fakelwma-1

Είναι οριστικό πλέον το φακέλωμα των Ελλήνων με τις νέου τύπου ταυτότητες – Θα πληρώσουμε και 10 ευρώ από πάνω!

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου των Εσωτερικών και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνει το νομοθετικό πλαίσιο για τις νέες ταυτότητες, οι οποίες θα είναι έτοιμες από το νέο έτος.

Όπως είπε ο κ. Κουρουμπλής σε συνέντευξη του «11.000.000 έγγραφα και πιστοποιητικά του Δημοσίου θα αποτελούν παρελθόν. Από τον Οκτώβριο θα υπάρχει το μητρώο πολιτών και η χώρα θα έχει απαλλαγεί από όλο αυτό το μπέρδεμα. Έτσι, θα μπορούν να διασυνδεθούν όλες οι βάσεις δεδομένων του Δημοσίου».

Κάποιοι άλλοι πανηγυρίζουν μάλιστα γιατί από το νέο έτος θα απαλλαγούμε από την κλασική μπλε ταυτότητα που κουβάλησαν γενιές και γενιές Ελλήνων και θα πάρουμε τις νέες που θα διαθέτουν μικροτσίπ, που δεν θα έχει μόνο τον αριθμό του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και στοιχεία όπως το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ. Η ταυτότητα θα έχει επίσης και το αποτύπωμα της ίριδας.

Οι πολίτες για να τις προμηθευτούν θα πληρώσουν 10 ευρώ ο καθένας, ενώ το κράτος θα επιβαρυνθεί με περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ για την έκδοση τους.

Και αυτό είναι το λιγότερο. Με τις νέου τύπου ταυτότητες οι οποίες είναι κάτι σαν πιστωτικές κάρτες όλα τα προσωπικά δικαιώματα πηγαίνουν περίπατο και οι ατομικές μας ελευθερίες μαζί. Πρόκειται για ένα φακέλωμα άνευ προηγούμενου που κανείς πλέον δεν θα μπορεί να κρύψει το παραμικρό.

Αν δε αναλογιστεί κανείς από που επιβλήθηκε αυτή η ντιρεκτίβα τότε μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σκοπούς εξυπηρετούν οι νέες ταυτότητες. Η απάντηση είναι από τις ΗΠΑ που εκβίαζαν την Ελλάδα λέγοντας πώς οι σημερινές ταυτότητες είναι εύκολο να πλαστογραφηθούν και να εκδοθούν διαβατήρια με τα οποία μπορούν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες τρομοκράτες.

Είδαμε ωστόσο πώς τα συστήματα ασφαλείας τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ε.Ε. έχουν λειτουργήσει αποτρεπτικά για τρομοκρατικά χτυπήματα, παρ' ότι ταυτότητες σαν και αυτές που θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα λειτουργούν εδώ και χρόνια σε πολλές απ' αυτές τις χώρες.

Το δε παράδοξο είναι πώς το 2000 αφαιρέθηκε από την ταυτότητα η αναγραφή του θρησκεύματος γιατί όπως είπαν αποτελεί προσωπικό δεδομένο και πρέπει να προστατευτεί, ενώ τώρα μέσω της ταυτότητας ανοίγεται ολόκληρος ο ιατρικός φάκελος του κατόχου και τίποτα απολύτως δεν μένει κρυφό στο Βωμό του «Ανήκουμε εις την Δύση».

Πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα θα έχουν (βάσει διακρατικών συμφωνιών!), όλες οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών της ΕΕ, καθώς και των ΗΠΑ με τις οποίες θα είναι άμεσα συνδεδεμένο το data base!


Πηγή: EL.gr
Το είδαμε: Pygmi.gr


VIDEO Π. Κουρουμπλής: το 2017 η Νέα Ταυτότητα - Κάρτα Πολίτη με τσιπάκι.

σχόλιο ID-ont: Μετά την ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων του 3ου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ήρθε η ώρα να ξανασερβιριστεί το γνωστό story της Νέας Ηλεκτρονικής Ταυτότητας - Κάρτας του Πολίτη που θα λύσει όλα τα προβλήματα του Ελληνικού Κράτους!

Βαρύγδουπες εκφράσεις με άγνωστες λέξεις για τους πολίτες, όπως "διαλειτουργικότητα βάσεων δεδομένων" χωρίς καμμία αναφορά στους κινδύνους που εγκυμονεί η υπερ-συγκέντρωση ευαίσθητων και μη προσωπικών δεδομένων στα χέρια λίγων, πασπαλισμένες με την γνωστή, προσποιητή, αγωνία του κου Αυτιά για την "είδηση", συνθέτουν την επικοινωνιακή επίθεση από τον κο Κουρουμπλή για να αλλάξει η ατζέντα από την καταιγίδα των φόρων του 3ου μνημονίου.

Όσον καιρό έτρεχε η "διαπραγμάτευση" κανείς κυβερνητικός δεν αναφέρθηκε στο θέμα της Κάρτας του Πολίτη. Μόλις όμως ψηφίστηκαν όλα χωρίς να ανοίξει μύτη και έπεσε σχετικά η ένταση του μεταναστευτικού προβλήματος, άρχισαν πάλι να ασχολούνται με την Κάρτα του Πολίτη. Δεν ήθελαν να ανοίξουν ταυτόχρονα ακόμη ένα μέτωπο...

Σημειωτέον: Σύμφωνα με τον κο Κουρουμπλη, στο τσιπάκι "θα μπορείς να βάλεις ότι θέλεις!!!" (1:27 του κατωτέρω video).Πηγή: ID-on't renounce my freedom

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *