Γιατί αυτό το "δημοψήφισμα" συνιστά κορυφαία πράξη πολιτικής εξαπάτησης???

Νταξ... Ο τενεκές ο ξεγάνωτος. ο homus germanotsoliadious, ο "μένουμε Ευρώπη" οδός ξεφτίλας και ξεπεσμού γωνία, θα πάει στο δημοψήφισμα και θα ψηφίσει "ΝΑΙ", στη λογική του "σκίσε με ν αλλάξω ράφτη...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο επαναστατημένος ΣΥΡΙΖΑίος καμαρώνοντας για την αντίσταση του ηγέτη του, θα πάει στο δημοψήφισμα και θα ψηφίσει "ΟΧΙ" στέλνοντας σαφές μήνυμα στους δανειστές που θα λέει... Τι ακριβώς θα λέει??? Μάλλον θα λέει: "Θέλω τις 47 σελίδες μέτρα και φόρους ελληνικής έμπνευσης και κοπής και όχι τις σελίδες των θεσμών όσες και να είναι".

Κι εγώ που θέλω πίσω την πατρίδα μου, την αξιοπρέπειά μου, τα όνειρα των παιδιών μου που ναυάγησαν, τη ζωή που έκλεψαν οι ξένοι γκάγκστερς και οι ντόπιοι δωσίλογοι, τι πρέπει να ψηφίσω???

ΝΑΙ??? Ναι σε τί??? Στην Κατοχή??? Στην αθλιότητα??? Στον ξεπεσμό??? Στην ξεφτίλα???
ΟΧΙ??? Όχι σε τί??? Όχι σε όλα τα παραπάνω???

Και άντε... Ψήφισα "ΟΧΙ"... Τι θα κάνουν την επόμενη μέρα τα ελληνόφωνα ανδρείκελα του πολιτικού προσωπικού???
Θα σκίσουν τα μνημόνια???

Θα καταργήσουν τους εφαρμοστικούς νόμους??? Θα ανακτηθεί η κυριαρχία της πατρίδας μου που...

παραδόθηκε???

Μου λένε να ασκήσω το κυριαρχικό μου δικαίωμα... Εντάξει... Να το ασκήσω... Και τη Δευτέρα τι θα γίνει ακριβώς??? Ποιό είναι το καθαρό δίλημμα επί του οποίου θα κληθώ να αποφασίσω???

Θα ξανασυρθούν οι τενεκέδες σε μια διαπραγμάτευση με σκοπό να θριαμβεύσει στη ζωή το ανέκδοτο με το γάιδαρο του Χότζα???

Θα φέρουν μια συμφωνία ολίγον λιγότερο εκτρωματική απ ότι έχει διαρρεύσει, και αυτό θα έχει τη δική μου συγκατάθεση???

Αυτή δηλαδή την κορυφαία πράξη πολιτικής εξαπάτησης, που θα διχάσει το λαό, που θα ενισχύσει εμφυλιοπολεμικές δυναμικές μέσα στην κοινωνία, και που εν τέλει θα καταστήσει το λαό συνένοχο στην αυτοκαταστροφή του, τη λέμε κορυφαία στιγμή άσκησης του δικαιώματος της εθνικής κυριαρχίας???

Τόσο ηλίθιοι είμαστε πιά???Πηγή: "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *