Γραμμένο πάνω σε ένα πράσινο χαρτάκι

Πηγή: foxnews.com

Πηγή: foxnews.com

Η παγκόσμια κυρίαρχη ελίτ είναι η μια Σιωνιστική Παγκόσμια Τράπεζα, επί του παρόντος ατελής. Ο αρθρογράφος (*) αποφεύγει να την κατονομάσει. Χρειάζεται κάτι να γίνει ακόμη, μια νέα Γιάλτα ας πούμε, όπου οι κεφαλές δεν θα είναι μόνο οι τρεις προηγούμενες. Έχουν μπει και άλλοι παίκτες στη μοιρασιά. Θα την πάθουν, όπως την πάθαμε εμείς μετά τη συμφωνία των δυο κεφαλών. Στάλιν και Τσόρτσιλ συμφώνησαν και μας έβαλαν να σφαχτούμε. Ο πρώτος (Στάλιν) έβαλε πλάτες, αν και συμφωνημένη η μοιρασιά της Ευρώπης, και ο δεύτερος του έδωσε ό,τι ζητούσε. Ζητούσε πολλά.

Όταν τα κυρίαρχα και ανεξάρτητα κράτη, παύουν να έχουν δικό τους νόμισμα και είναι υποχρεωμένα να ζουν με δανεικά - σημ. οι ανάγκες δανεισμού εύκολα κατασκευάζονται - τότε οι πολίτες αυτών των κρατών δεν έχουν κανένα δικό τους περιουσιακό στοιχείο, το οποίο απόκτησαν με την εργασία τους, τον κόπο τους, τη ζωή τους. Τα χρήματα που κέρδιζαν εργαζόμενοι ήταν δανεικά και ο δανειστής, εφόσον ο πολίτης δεν έχει πληροφορηθεί ότι αμείβεται με δανεικό χρήμα, όταν αποφασίσει να πάρει πίσω τα χρωστούμενα - σημ. εκείνος ξέρει πότε θα το αποφασίσει - του τα παίρνει όλα. Έτσι, οι πολίτες γίνονται σκλάβοι και υποχείρια στις ορέξεις του δανειστή. Δηλαδή, της μιας Παγκόσμιας Σιωνιστικής Τράπεζας.

Η "καλοσυνάδα" του αρθρογράφου, έχει βεβαίως και το ιδεολογικό, θεολογικό και φιλοσοφικό, υπόβαθρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τις μεταμοσχεύσεις. Ξεκίνησαν με την σαφή διάκριση δωρεά σώματος, από ζώντες, και δωρεά πτώματος, από νεκρούς. Στη συνέχεια αυτά τα δυο συμπτύχθηκαν, όταν οι επιστήμονες (με την "καλοσυνάδα" τους) ανακάλυψαν πως υπάρχουν και ζωντανά πτώματα ! Επιστρατεύθηκαν πλείστα όσα επιχειρήματα από τη μεριά των στοχαστών αλλά και των θεολόγων, σε επίπεδο μάλιστα ιεραρχών, προς εμπέδωση και αποδοχή της φιλοσοφικοθεολογικής βλακείας, ή μάλλον κακοποιΐας. Θεάρεστη πράξη ευλογημένη από την εκκλησία, μάς είπαν ότι είναι οι μεταμοσχεύσεις. Δεν δίστασαν μάλιστα οι δικοί μας να το γράψουν : «Ας μη λησμονούμε ότι η λατρευτική ζωή της Εκκλησίας μας στηρίζεται σε μια μεταμόσχευση Θείου σώματος και σε μια μετάγγιση Θείου αίματος εις πάντας αρμούς, εις νεφρούς, εις καρδίαν» (Εγκύκλιος ΔΙΣ 2819, 7/7/2005).

Μετά από αυτά σειρά είχε η θυματοποίηση των κυνηγημένων λαθρομεταναστών, χωρίς ποτέ να μάθουμε ποιοι τους έσπρωξαν να γίνουν λαθραίοι μετανάστες - τώρα πρόσφυγες. Η "καλοσυνάδα" στηρίχθηκε στα φύσει αισθήματα ευσπλαχνίας των ανθρώπων με χριστιανικές καταβολές. Ας θυμόμαστε ότι κάποτε ένας είχε πει : Καλύτερα να κάνουμε έναν λαϊκό ήρωα, παρά να χαθεί το έθνος μας. Σήμερα αυτό άλλαξε. Καλύτερα να θυματοποιήσουμε εκατοντάδες, χιλιάδες ή ακόμη κανένα εκατομμύριο ανθρώπους, παρά να αποτύχει ο στόχος μας : Η οικοδόμησης της δικής μας Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας, της νέας Σιών των "καλοσυνάτων".

Οι Σιωνιστές είναι αδίστακτοι, η ψήφος τους ενισχύει, η "καλοσυνάδα" τους δικαιώνει, θεσμός παγκόσμιος η Τράπεζα. Αυτή που γέμισε την υφήλιο με το "in God we trust" γραμμένο πάνω σε ένα πράσινο χαρτάκι.

(*) Βλέπε άρθρο "Πίσω από την ηλίθια καλοσυνάδα υπάρχει το σχέδιο ενός αποσταθεροποιητικού μηχανισμού", το υπογράφει ο Francesco LamendolaΠηγή: Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Σχετικά άρθρα...

2 Σχόλια

  1. Ο/Η κυπριανός χριστοδουλίδης λέει:

    Σας ευχαριστώ για την αναδημοσίευση
    κυπριανός χ.

  2. Ο/Η Ἑλλήνων Φῶς λέει:

    Ἐμεῖς σας εὐχαριστοῦμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *