H νανο-βόμβα της μείωσης του πληθυσμού: Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας

H ακόλουθη φανταστική ιστορία μπορεί να έχει, ή να μην έχει, ομοιότητα με γεγονότα της πραγματικής ζωής

Στα νιάτα του, ο «Gil Bates» διάβασε ένα αμφιλεγόμενο βιβλίο με τίτλο ‘‘The Overpopulation Bomb’’, γραμμένο από έναν οραματιστή επιστήμονα ονόματι Saul Derelicht. Αυτό το καταστροφολογικό βιβλίο, ένα τεράστιο μπεστ σέλερ στην εποχή του, περιέγραφε μια νεο-μαλθουσιανή κόλαση επί γης, που είχε προκληθεί από τον υπερπληθυσμό των ανθρώπων, και πρότεινε τη μαζική στείρωση και άλλες επιθετικές τεχνικές μείωσης του πληθυσμού ως λύση. Ο «Gil Bates» πείστηκε, και παραμένει πεπεισμένος – ειδικά καθώς ο παγκόσμιος ανθρώπινος πληθυσμός έχει εκτιναχθεί πάνω ​​από τα 8 δισεκατομμύρια άτομα – ότι ο Homo sapiens έχει κατακλύσει με αισχρό τρόπο τον πλανήτη

Φανταστείτε, αν μπορείτε, ότι είστε ένας -πρώτης γενιάς- μεγιστάνας της υψηλής τεχνολογίας. Μάλιστα, κάποτε λεγόταν ότι ήσασταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στη γη, αν και αυτό δεν ισχύει πλέον. Παρ’ όλα αυτά, παραμένετε αφάνταστα πλούσιος, με όλες τις ευθύνες και τα βάρη που φέρνει ένας τέτοιος πλούτος. (Δεδομένων των εξαιρετικά ασυνήθιστων συνθηκών αυτής της ιστορίας, για να το κάνουμε πιο προσωπικό, θα σας εκχωρήσουμε ένα φανταστικό όνομα.) Το πιστοποιητικό γέννησής σας γράφει Gilbert Harvey Bates III, αλλά ο κόσμος σας γνωρίζει ως Gil Bates.

Η πρωτιά -σε πλούτο- του Gil Bates (που την έκλεψε ένας νεοεμφανιζόμενος διαδικτυακός επιχειρηματίας του λιανεμπορίου ονόματι Biff Jezos) δεν είναι η μόνη σημαντική απώλεια που υπέστη. Παρελθόν αποτελούν, επίσης, τα νιάτα του, ο γάμος του και η θέση του ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας τεχνολογίας που δημιούργησε, MacroHard TM .

Μετά την παραίτηση του Gil Bates από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της MacroHard TM , επικεντρώθηκε στο φιλανθρωπικό του έργο. Το κεντρικό στοιχείο αυτής της δουλειάς είναι το εξαιρετικά καλά χρηματοδοτούμενο (και επομένως με τεράστια επιρροή) Ίδρυμα Bates. Το πεδίο εφαρμογής του Ιδρύματος μπορεί να είναι απίστευτα ευρύ, αλλά ένα πρόβλημα βασανίζει ιδιαίτερα τον Bates: υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη.

Στα νιάτα του, ο Gil Bates διάβασε ένα αμφιλεγόμενο βιβλίο με τίτλο ‘‘The Overpopulation Bomb’’, γραμμένο από έναν οραματιστή επιστήμονα ονόματι Saul Derelicht. Αυτό το καταστροφολογικό βιβλίο, ένα τεράστιο μπεστ σέλερ στην εποχή του, περιέγραφε μια νεο-μαλθουσιανή επίγεια κόλαση, που προέκυψε από τον υπερπληθυσμό των ανθρώπων, και πρότεινε τη μαζική στείρωση και άλλες επιθετικές τεχνικές μείωσης του πληθυσμού ως λύση.

Ο Gil Bates πείστηκε, και παραμένει πεπεισμένος – ειδικά καθώς ο παγκόσμιος ανθρώπινος πληθυσμός έχει εκτιναχθεί πάνω ​​από τα 8 δισεκατομμύρια άτομα – ότι ο Homo sapiens έχει κατακλύσει με αισχρό τρόπο τον πλανήτη. Αφού πλέον ο «Bates» είχε ήδη πουλήσει κάποιο απ’ τα πακέτα του λογισμικού του στη μεγάλη πλειονότητά αυτών των 8 δισεκατομμυρίων, ορκίστηκε ότι αυτή η υπαρξιακή απειλή για τον πλανήτη έπρεπε να αντιμετωπιστεί.

Τι έπρεπε όμως να γίνει; Πώς θα μπορούσε να συμβιβαστεί αυτή η μεγάλη προσβολή στη Γαία; Όταν πρόκειται για μια ευθύνη τόσο μεγάλη, ένα έργο τόσο τεράστιο, κανένας άνθρωπος –ούτε ο Gil Bates– δεν θα μπορούσε να ελπίζει ότι θα το πετύχει μόνος του.

Ευτυχώς για το μέλλον της Γης, ο Bates γνώριζε μια σειρά από ομοϊδεάτες, φωτισμένες ελίτ, εξέχοντα άτομα μεγάλου πλούτου, δύναμης και παγκόσμιας επιρροής. Από τα πιο σημαντικά ήταν:

  • Ένας θρασύς Τεύτονας οικονομολόγος ονόματι Kraut Schlob. Γιος ενός φιλόδοξου βιομήχανου που κατασκεύαζε φλογοβόλα για το Τρίτο Ράιχ, ο Schlob είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Υποδουλωτικού Φόρουμ. Το Φόρουμ έχει γίνει το κορυφαίο σημείο συγκέντρωσης των υπερ-ελίτ παγκοσμίως, που επιθυμούν να συζητήσουν για τις παγκοσμιοποιητικές πολιτικές και να απολαύσουν την παρέα κορυφαίων ιερόδουλων, απαλλαγμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα των απλών ανθρώπων.
  • Ένας εξαιρετικά ισχυρός –αν και σφόδρα αμφισβητούμενος– Αμερικανός γραφειοκράτης της υγείας ονόματι Dr. Fantoni Auci . Για δεκαετίες, ο Dr. Auci ήλεγχε τη συντριπτική πλειονότητα της χρηματοδότησης της αμερικανικής κυβέρνησης για την ιατρική έρευνα. Ως εκ τούτου, κανείς στο τεράστιο αμερικανικό δίκτυο νοσοκομείων, ερευνητικών ινστιτούτων ή πανεπιστημίων δεν τολμά να τα βάλει με τον Dr Auci, και ασκεί παρόμοια επιρροή διεθνώς. Μάλιστα, επιβλέπει τη χρηματοδότηση πολλών μυστικών ερευνητικών εργαστηρίων ιολογίας, μέχρι την Κίνα.
  • Ένας μυστηριώδης κτηνίατρος ονόματι Adalbert Ghoula . Ο Ghoula είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kaiser, Inc., της μεγαλύτερης και πιο αρπακτικής φαρμακευτικής εταιρείας στον κόσμο, την οποία ο Ghoula έχει εξελίξει σε μια πραγματική σύγχρονη IG Farben (*). Σε παλαιότερες εποχές, ο Ghoula επέβλεψε την ανάπτυξη ενός εμβολίου που προκαλεί με επιτυχία τον χημικό ευνουχισμό και τη στείρωση των χοίρων.

Η συναίνεση, που επιτεύχθηκε μετά από μακρές διαβουλεύσεις με αυτούς τους άνδρες και άλλους διακεκριμένους, ήταν ότι ο παγκόσμιος ανθρώπινος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί από 8 δισεκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια τεμάχια.

Αλλά πως; Προτάθηκαν διάφοροι πιθανοί τρόποι.

  • Ο πόλεμος έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και χιλιετίες για τη μείωση των πληθυσμών, και ενώ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο, θα ήταν εντελώς αναποτελεσματικός στην απομάκρυνση των απαραίτητων του 15/16 των ανθρώπων στη Γη. Εξάλλου, ο πιο θανατηφόρος πόλεμος στην ιστορία, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, είχε ως αποτέλεσμα μόλις 80 εκατομμύρια θανάτους, μόλις 3/100 του παγκόσμιου πληθυσμού εκείνη την εποχή.
  • Η χρήση μιας ειδικού τύπου βόμβας, που θυμίζει τη «βόμβα νετρονίων» του παρελθόντος, η οποία υποτίθεται ότι θα μείωνε τους πληθυσμούς ενώ παράλληλα θα εξοικονομούσε υποδομές. Αυτό φαινόταν πιο κοντά στο ζητούμενο από ό,τι ο ολοκληρωτικός πόλεμος, αλλά τελικά αποφασίστηκε ότι η εκτόξευση βομβών θα ήταν αφ’ ενός μη πρακτική, αφ’ ετέρου πολύ προφανής. Εξάλλου, ακόμη και τα ζώα του κοπαδιού δεν θα συναινέσουν στην ανοιχτή και μαζική σφαγή τους, ανεξάρτητα από το πόσο απαραίτητη μπορεί να είναι. Το κοπάδι πρέπει να μείνει για πάντα στο σκοτάδι.
  • Μια πανούκλα, ένας λοιμός, μια πανδημία φαινόταν πιο ελπιδοφόρα. Οι προηγούμενες φυσικές πανδημίες είχαν μειώσει τους ανθρώπινους πληθυσμούς πολύ πιο επιτυχημένα από τους πολέμους. Ο Μαύρος Θάνατος του 1346-53 μπορεί να μείωσε τον παγκόσμιο πληθυσμό έως και 25%, αριθμός πολύ πιο ενθαρρυντικός από το ισχνό 3% από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ως πρόσθετο οικονομικό μπόνους, ο Μαύρος Θάνατος χρησίμευσε ως πολύ αποτελεσματικός μηχανισμός συγκέντρωσης πλούτου για τους επιζώντες, καθώς προκάλεσε ελάχιστες παράπλευρες απώλειες περιουσιών.

Ωστόσο, μια πιο λεπτομερής ανασκόπηση των ιστορικών εκτιμήσεων του παγκόσμιου πληθυσμού έδειξε ότι μια πανδημία από μόνη της θα μπορούσε να χρησιμεύσει μόνο ως προσωρινό μέτρο στην καλύτερη περίπτωση. Οι περισσότερες εκτιμήσεις δείχνουν ότι μέχρι το 1400, ο παγκόσμιος πληθυσμός είχε δυστυχώς επιστρέψει στους αριθμούς πριν από την πανούκλα.

Σαφώς, η αναγκαία μείωση του πληθυσμού κατά 94% δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με τη σφαγή του κοπαδιού. Θα χρειαζόταν επίσης η στείρωση. Πώς όμως επιτυγχάνεται μια τέτοια μαζική στείρωση; Πολλοί Homo sapiens έχουν την έντονη επιθυμία να τεκνοποιήσουν – αυτή είναι τελικά η πηγή του προβλήματος. Δυστυχώς, οι προηγούμενες ιστορικές πρωτοβουλίες για υποχρεωτική στείρωση –ακόμη και περιορισμένης κλίμακας και εμβέλειας, όπως αυτές που στόχευαν σε ψυχικά ανεπαρκείς– έχουν συναντήσει μεγάλη αντίθεση, τουλάχιστον στα λεγόμενα «ελεύθερα» έθνη.

  • Ωστόσο, ένα εμβόλιο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την μαζική στείρωση. Η προηγούμενη δουλειά του Ghoula στην Kaiser ήταν η απόδειξη ότι θα μπορούσε. Ωστόσο, ένα θεμελιώδες πρόβλημα παρέμενε: πώς θα οδηγούσε τον ανυποψίαστο πληθυσμό –συγκεκριμένα, τα παιδιά και τους νεαρούς ενήλικες– να κάνουν το εμβόλιο που τους στειρώνει κρυφά;

Η λύση, όταν ήρθε, ήταν μια σκέτη ομορφιά, υπέροχα λεπτή και συμμετρική. Η απάντηση ήταν μια διαδικασία δύο σταδίων: μια πανδημία και ένα εμβόλιο. Θα απελευθερωνόταν ένας μηχανισμός μείωσης του πληθυσμού, ο οποίος θα παρουσιαζόταν ως μια παγκόσμια πανούκλα. Θα ακολουθούσε ένας δεύτερος μηχανισμός μείωσης του πληθυσμού, που θα παρουσιαζόταν σαν θεραπεία.

Και η τεχνολογία ήταν ήδη σε θέση να το πραγματοποιήσει. Έπρεπε απλώς να τελειοποιηθεί και μετά να εφαρμοστεί.

Χρησιμοποιώντας τη Μαύρη Μαγεία της ιολογικής έρευνας ‘‘gain-of-function’’, ένας ζωικός αναπνευστικός ιός, που προηγουμένως δεν μόλυνε ποτέ ανθρώπους, κατασκευάστηκε γενετικά για να μολύνει και να εξαπλώνεται εύκολα μεταξύ των ανθρώπων. Σε μια κομβική στιγμή της πολιτικής ιστορίας, όταν ένας ιδιαίτερα ενοχλητικός Αμερικανός Πρόεδρος με λαϊκό έρεισμα, ονόματι Ρόναλντ Νταμπ, ήταν υποψήφιος για επανεκλογή, ο ιός απελευθερώθηκε από ένα κινεζικό εργαστήριο στον ανθρώπινο πληθυσμό.

Καθώς ο νέος ιός εξαπλωνόταν, διαδίδονταν και αναφορές για τον θάνατο και την καταστροφή που προκαλούσε. Στην πραγματικότητα, ο ιός είχε σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι θανατηφόρος μόνο για ευπαθείς, χρόνια άρρωστους και πολύ ηλικιωμένους. Προπαγανδίστηκε έξυπνα, ωστόσο, σαν απειλή για τα άτομα όλων των ηλικιών, σαν ένας σύγχρονος Μαύρος Θάνατος.

Τα μέλη του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, επιχειρώντας απελπισμένα να κλονίσουν την προεδρία του Ρόναλντ Νταμπ και να τον απομακρύνουν από το αξίωμά του, ήταν πρόθυμοι εταίροι στο να διαχειριστούν τον έλεγχο και τη χειραγώγηση του πληθυσμού μέσω της προπαγάνδας και να επιβάλουν τα πρωτοφανή, παρατεταμένα lockdown επί της κοινωνίας. Είναι αξιοσημείωτο ότι έπεισαν ακόμη και τον Πρόεδρο Νταμπ να επιβάλει τις κυρώσεις των lockdown και να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη του εμβολίου. Οι περισσότερες άλλες χώρες ακολούθησαν το παράδειγμά τους.

Ο νέος ιός σκότωσε γρήγορα πολλά από τα γηραιότερα και πιο άρρωστα μέλη της κοινωνίας, όπως θα περίμενε κανείς από έναν νέο αναπνευστικό ιό. Ωστόσο, οι εγκλωβισμένοι και απομονωμένοι πληθυσμοί πλημμύρισαν με μηνύματα των μέσων ενημέρωσης που προκάλεσαν μαζικό τρόμο για τον ιό. Οι επιχειρήσεις έκλεισαν, εκτός από εκείνες που κρίθηκαν «απαραίτητες». Τα σχολεία έκλεισαν, αν και ήταν ήδη γνωστό ότι τα παιδιά διέτρεχαν στατιστικά μηδενικό κίνδυνο θανάτου. Οι διαφωνούντες ταλαιπωρήθηκαν, έγιναν αποδιοπομπαίοι τράγοι και τιμωρήθηκαν.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε μια λύση για την πανδημία: το εμβόλιο. Το εμβόλιο ήταν ο σωτήρας, η μόνη διέξοδος από αυτή την κρίση.

Μερικοί εκνευριστικοί, αντιδραστικοί διαφωνούντες αντέδρασαν. Διαμαρτυρήθηκαν για τα πολιτικά δικαιώματα. Τόνισαν το σχεδόν ανέφικτο της παραγωγής ενός αποτελεσματικού εμβολίου κατά ενός ταχέως μεταλλασσόμενου αναπνευστικού ιού. Εντόπισαν πολλά «προειδοποιητικά σήματα ασφαλείας» που βρέθηκαν στις δοκιμές των εμβολίων και προσπάθησαν να τα εκθέσουν όσο καλύτερα μπορούσαν. Όμως τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης τους κατέπνιξαν, οι εταιρείες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (ελεγχόμενες από το βαθύ κράτος) τους λογόκριναν ανελέητα, και τελικά, όταν τα εμβόλια έγιναν υποχρεωτικά, οι περισσότεροι άνθρωποι έκαναν τουλάχιστον μερικές δόσεις.

Και η φάρσα ήταν σε βάρος των διαφωνούντων από μια άλλη, πιο σημαντική άποψη. Αυτοί οι ενοχλητικοί, καλοπροαίρετοι άνθρωποι ήταν πράγματι αρκετά έξυπνοι για να αναγνωρίσουν τις εγγενείς τοξικότητες των εμβολίων. Αλλά τις αποδοκίμασαν ως «αστοχίες ασφαλείας». Οι θανατηφόρες τοξικότητες που εντόπισαν εξακολουθούσαν να τους φαινόταν ότι ήταν «ελαττώματα, λάθη και τα ατυχή αποτελέσματα» μιας βιαστικής και τρελής φούριας, για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα από την πανδημία.

Φανταστείτε την αφέλειά τους…

Στην αρχή της «κυκλοφορίας» του εμβολίου, νεαρές γυναίκες ανέφεραν μη φυσιολογική κολπική αιμορραγία και άλλα προβλήματα εμμήνου ρύσεως μετά τη λήψη των εμβολίων, εγείροντας ανησυχίες για πιθανές ανεπιθύμητες συνέπειες στη γυναικεία αναπαραγωγή. Οι παθολόγοι ανακάλυψαν ότι οι ωοθήκες είχαν υποστεί διείσδυση από πολλαπλές τοξίνες από τα εμβόλια, τόσο την τρομακτική πρωτεΐνη του ιού όσο και «διαυγή νανοσωματίδια» από το σύστημα χορήγησης του εμβολίου. Εντοπίστηκαν ακόμη και αποφραγμένες σάλπιγγες.

Αμέσως μετά, εμφανίστηκαν αναφορές στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης για δραματικά αυξημένο αριθμό αιφνιδίων θανάτων, κυρίως σε νεαρούς άνδρες, μετά τη λήψη του εμβολίου. Συχνά εμφανιζόταν εμφανώς σε αθλητές ενώ βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό προκάλεσε μεγάλο συναγερμό, καθώς ήταν αδύνατο να κρυφτεί.

Σε μια αριστοτεχνική επίδειξη προπαγάνδας, οι αξιωματούχοι αναγνώρισαν το φαινόμενο του ξαφνικού θανάτου, αλλά δεν επέτρεψαν καν να αναφερθεί το εμβόλιο ως πιθανή αιτία στην κύρια ιατρική κοινότητα. Αντίθετα, εγκαθιδρύθηκαν πρωτόκολλα και κλινικές για αυτή την ξαφνική επιδημία καρδιοπάθειας στους νέους, αλλά περιέργως χωρίς καμία επίσημη περιέργεια για την αιτία. Το μόνο που ήξεραν σίγουρα ήταν ότι δεν θα μπορούσε να είναι το εμβόλιο.

Φυσικά, η περιβόητη πρωτεΐνη «spoke», το ίδιο ιϊκό αντιγόνο που επέλεξαν οι σχεδιαστές του εμβολίου για να παρακινήσουν τον οργανισμό του εμβολιασμένου ασθενούς να παράγει σε ποσότητες, τυχαίνει να είναι το πιο τοξικό μέρος του ιού. Η πρωτεΐνη «spoke» εναποτίθεται σε ιστούς σε όλο το σώμα, προκαλώντας τον όλεθρο όπου κι αν πάει. Έχει μια ιδιαίτερη κλίση προς τον καρδιακό μυ, προκαλώντας τη φλεγμονώδη διαδικασία γνωστή ως μυοκαρδίτιδα, που οδηγεί σε καρδιακές ανακοπές.

Ωστόσο, το «spoke» δεν σταματά στην καρδιά. Είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη τοξίνη, ένα είδος ελβετικού σουγιά στο ανθρώπινο σώμα. Προκαλεί γιγάντιους, φρικιαστικούς, ελαστικούς θρόμβους αίματος στα αγγεία, επιληπτικές κρίσεις στο κεντρικό νευρικό σύστημα, τις προαναφερθείσες εναποθέσεις στις ωοθήκες και τις σάλπιγγες (και στους όρχεις, παρεμπιπτόντως), κ.λπ. Τι ιδιοφυιής κίνηση να επιλέγεις το “spoke” ως αντιγόνο του οποίου τα εμβόλια προκαλούν την αναπαραγωγή!

Τα εμβόλια έκρυβαν ένα άλλο δυσάρεστο μικρό μυστικό, το οποίο ακόμη και η αξιολύπητη, αφελής αντίσταση αναγνώρισε πολύ αργότερα. Τα εμβόλια «μολύνθηκαν» με πλασμίδια που περιείχαν αλληλουχίες DNA του MV-40 και αλληλουχίες παρόμοιες με του MV-40. Ναι, αυτός ο MV-40, ο ιός των πιθήκων που είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο σε πολλά είδη ζώων.

Θα μπορούσε η εμφάνιση των λεγόμενων «καρκίνων turbo» σε εμβολιασμένα άτομα να σχετίζεται με αυτή τη «μόλυνση;» Λοιπόν, μια ακόμα προπαγανδιστική ενέργεια, αυτή τη φορά με την ευγενική χορηγία της Healthcare Canada, φρόντισε για αυτό.

Τα ποσοστά της υπερβάλλουσας θνησιμότητας αυξήθηκαν δραματικά μετά την κυκλοφορία του εμβολίου. Τα ποσοστά γεννήσεων έπεσαν κατακόρυφα. Για όσους παρακολουθούσαν το θέμα, για τους «αρνητές» και τους αντιφρονούντες, αυτό ήταν ένα σκάνδαλο.

Τι ήξεραν όμως οι αρμόδιοι; Για να χρησιμοποιήσουμε μια φράση που είναι πολύ γνωστή στον έμπειρο προγραμματιστή λογισμικού «Gil Bates», αυτές οι τοξικότητες δεν ήταν σφάλματα, αλλά δομικά χαρακτηριστικά. Τα εμβόλια λειτουργούσαν ακριβώς όπως έπρεπε να λειτουργήσουν.

Ανόητη πλέμπα! Τα «εμβόλια» ήταν στην πραγματικότητα ένας σκοπούμενος, πολυπλόκαμος, μηχανισμός μείωσης του πληθυσμού. Σχεδιάστηκαν για να σκοτώσουν ένα ποσοστό νέων ανθρώπων –κυρίως ανδρών–, να δηλητηριάσουν και να εξουδετερώσουν το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα σε πολλά σημεία, και να εισάγουν τερατογόνα πλασμίδια στα κύτταρα των ληπτών, για να ξεκολλήσουν άλλα κύτταρα σε άγνωστες, μεταγενέστερες ημερομηνίεςΑπλώς συσκευάστηκαν και κυκλοφόρησαν στο εμπόριο σαν εμβόλιο κατά μιας (εργαστηριακά κατασκευασμένης) ασθένειας που έμοιαζε με τη γρίπη.

Όσο επιτυχημένα και αν ήταν, μένει πολύ περισσότερη δουλειά ακόμα να γίνει.

Η αποδοχή των επαναλαμβανόμενων ενέσεων από τον πληθυσμό επέφερε μια οριστική ηρεμία. Οι αντιφρονούντες μπορεί να είναι απονήρευτοι, αλλά είναι επίμονοι και μερικές φορές αποτελεσματικοί, ως ένα βαθμό. Ωστόσο εντέλει θα αποτύχουν.

Ο γενικός πληθυσμός είναι βαριεστημένος, αμόρφωτος και τρομοκρατείται εύκολα. (Κάποιοι λένε ότι «του κάνουν χάρη με το να τον αποδεκατίζουν».) Είναι επίσης εξοικειωμένος από το ιστορικό προηγούμενο που δημιούργησαν κάποια παλαιότερα εμβόλια. Ο δισταγμός τους θα εξαντληθεί με τον καιρό. Φυσικά οι ιοί του αναπνευστικού είναι φευγαλέοι στόχοι για τα εμβόλια. Για άλλη μια φορά, αυτό δεν είναι κατασκευαστικό σφάλμα, είναι δομικό χαρακτηριστικό! Το μόνο που σημαίνει είναι ότι κάθε χρόνο θα χρειάζεται μία νέα ενισχυτική δόση του εμβολίου –τουλάχιστον.

Με κάθε νέο γύρο ενισχυτικών δόσεων, μια νέα φουρνιά κοριτσιών και νεαρών γυναικών θα καθίσταται στείρα. Μια νέα φουρνιά αγοριών και νεαρών ανδρών θα υφίσταται καρδιακή ανακοπή – ένας πολύ γρήγορος και ανώδυνος τρόπος να πεθάνεις, ομολογουμένως.

Αναρίθμητοι άλλοι θα προσβληθούν από καρκίνους —καρκίνους turbo , για να χρησιμοποιήσω τον τρέχοντα όρο για αυτές τις ταχέως εξελισσόμενες και θανατηφόρες νεοπλασίες, συχνά ασυνήθιστων τύπων— καρκίνους των οστών, καρκίνους των μυών και άλλες σπάνιες ασθένειες. Δεν είναι εύκολος τρόπος να πεθάνεις, ομολογουμένως. Αλλά αυτοί οι όγκοι στο τελικό τους στάδιο εξελίσσονται ευσπλαχνικά γρήγορα, και η αξία τους ως μηχανισμός μείωσης πληθυσμού είναι αναμφισβήτητη.

Μην φοβάστε. Είναι μόνο θέμα χρόνου. Σαπουνίστε, ξεπλύνετε, επαναλάβετε. Εφ’ όσον το κοπάδι αφήνεται να σταλεί στο σφαγείο, οποτεδήποτε και όσο συχνά οι βοσκοί διακηρύσσουν ότι είναι απαραίτητο, ο Homo sapiens θα φτάσει τα 500 εκατομμύρια. Όλα είναι μια ευγενική προσφορά ενός είδους βόμβας τελικά, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, μιας μικροσκοπικής βόμβας που απελευθερώνεται μέσα σε κάθε άτομο μέσω μιας μικροσκοπικής μικρής έγχυσης: Η Βόμβα του Αποπληθυσμού.

Καλές Απόκριες!

 Πηγή: Το X-press του διαδικτύου
Αναδημοσίευση από: Κατοχικά Νέα

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *