ΤΕΜΠΗ: ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ

"Η Δημοσιότις είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης", αυτό έχει γράψει ένας Φιλέλληνας Ελβετός, φίλος του Ιωάννη Καποδίστρια, που τα χρόνια της Επανάστασης πέθανε στο Μεσολόγγι, ο Ιωάννης Ιάκωβος Μάγιερ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ που βγήκε στον αέρα, στις Ο8 Μαρτίου 2024 στην ΚΡΗΤΗ TV.

Η "Τραγωδία των Τεμπών" στις "Αντιθέσεις" , που ανοίγουν το φάκελο των ερευνών με στοιχεία ντοκουμέντο, νέες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση και αναλύσεις που θα σοκάρουν, από ειδικούς και ανθρώπους "κλειδιά" των ερευνών σε όλα τα επίπεδα, που θα συζητηθούν και θα ανατροφοδοτήσουν εξελίξεις.

- Η σύγκρουση στην ίδια γραμμή της επιβατικής και της εμπορικής αμαξοστοιχίας, η αλήθεια για την έκρηξη και την πυρκαγιά , η πραγματικότητα και οι μύθοι για την αλλοίωση και το μπάζωμα του επίμαχου σημείου του δυστυχήματος, οι εγκληματικές παραλείψεις και παρεμβάσεις , η συγκάλυψη γεγονότων και το πινγκ-πονγκ ευθυνών .

- Οι επισήμως νεκροί και τραυματίες , η άγνωστη ιστορία της αγνοούμενης και γιατί ένα χρόνο και 9 ημέρες μετά την τραγωδία οι νεκροί των Τεμπών, τα προσωπικά τους αντικείμενα αλλά και υπολείμματα, "φωνάζουν" τι έχει συμβεί μετά την σύγκρουση, την έκρηξη και τη φωτιά και τι έχει αγνοηθεί ή αποσιωπηθεί .

- Στοιχεία που καθρεπτίζουν ανάγλυφα τι έχει συμβεί με την εμπορική αμαξοστοιχία , αλλά και τα πραγματικά ερωτηματικά της υπόθεσης που εξακολουθεί να συγκλονίζει την Ελλάδα .

Στις "Αντιθέσεις" μια εκπομπή- έρευνα , που αναμένεται να προκαλέσει κύκλο αντιδράσεων με τις αποκαλύψεις της για την τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών , καταθέτουν τις πολύτιμες μαρυρίες και αναλύσεις τους οι :

1) Βασίλης Κοκοτσάκης
Τεχνικός Σύμβουλος Οικογενειών Θυμάτων Δυστυχήματος Τεμπών
Ειδικός Πραγματογνώμονας σε θέματα πυρκαγιών

2) DR. Εμμανουήλ Παπαδάκης
Καθηγητής Προηγμένων Μαθηματικών Μοντέλων στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον στο Τέξας & Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού των Νοτιοδυτικών ΗΠΑ

3) Ευδοκία Τσαγκλή
Επιβάτης- Τραυματίας στο 2ο Βαγόνι της Επιβατικής Αμαξοστοιχίας

4) Γιώργος Ηλιόπουλος
Νομικός Οικογενειών Θυμάτων Δυστυχήματος Τεμπών/ Πατέρας επιβάτη Επιβατικής Αμαξοστοιχίας

5) Παναγιώτης Γερογλής
Ταξίαρχος ε.α. - Msc στη Διεθνή Ασφάλεια και την Εφαρμοσμένη Στρατηγική, πρώην εθνικός αντιπρόσωπος στα Ηνωμένα Έθνη

6) Χρήστος Κωνσταντινίδης
Συγγενής Θύματος και Μέλος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων Δυστυχήματος ΤεμπώνΠηγή: Αντιθέσεις στην ΚΡΗΤΗ TV

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *