Η Ελλάδα εύχεται και επιθυμεί...

Ἑλλάδα

Η Ελλάδα εύχεται και επιθυμεί... να μην αποχωρήσει το Ηνωμένο Βασίλειο από την Ευρωπαϊκή Ένωση... οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση να μην απομακρυνθούν... η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωζώνη να παραμείνουν ακέραιες και να μετασχηματιστούν... η Γερμανία να συμπεριφέρεται με γνώμονα την «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» και «λογική», κατά το σύνθημα μια Γερμανία «ευρωπαϊκή» και όχι μια Ευρώπη «γερμανική»... η Τουρκία να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία, να σταματήσει να αξιώνει και να «εξευρωπαϊστεί»... η Γαλλία να αντέξει, να υπομείνει, και να μην κάνει καμιά στραβή... η Πολωνία να μην θυμάται... η Αυστρία να συμφωνεί... η Ιταλία να μην πτοείται, να μην αντιδρά, και να λέει ναι, ό,τι κι αν συμβεί... η Ουγγαρία, η Σερβία, η Αλβανία να μην διεκδικεί... η Βουλγαρία να μην ποθεί... η εδαφική ακεραιότητα της π.Γ.Δ.Μ να διατηρηθεί... κ.λπ, κ.λπ.

Η Ελλάδα επιθυμεί, επιθυμεί, επιθυμεί... Η Ελλάδα εύχεται, εύχεται, εύχεται... Όμως, ούτε οι εξελίξεις εξαρτώνται από τις επιθυμίες και τις ευχές της Ελλάδας, ούτε οι κοινωνίες είναι υποχρεωμένες να συμπεριφέρονται με άξονα τις ανεπάρκειες, τις ηθικολογίες, την εμφανή απόγνωση και τα αδιέξοδα της Ελλάδας, ούτε τα κράτη αξιώνουν, διεκδικούν και χαράσσουν ή διαμορφώνουν την εξωτερική τους πολιτική, τη διεθνή τους πορεία και τη θέση τους στον κόσμο, με βάση τους αυτόματους πιλότους, τα ευρωμανουαλία, τις μελλοντολογίες και τα ευχολόγια, μέσω των οποίων έχει επιλέξει να πορεύεται και να φυτοζωεί, η απελπισμένη Ελλάδα.

Σημειώσεις

[-] Φυσικά, τυχαιο δεν είναι, πως όσα εύχεται και επιθυμεί η Ελλάδα, σταδιακά αναιρούνται ή διαψεύδονται.
[-] Τελικά, η Ελλάδα εύχεται και επιθυμεί όλοι οι υπόλοιποι να συμπεριφέρονται όπως η ίδια. Θέλει να κάνει όλους τους άλλους σαν τα μούτρα της.Πηγή: Δ`~. Κοσμοϊδιογλωσσία

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *