Η ισλαμική τρομοκρατία και η μεγάλη απάτη

Του Bob Livingston
Από το Personal Liberty

Οι αθέατοι μύστες που κυβερνούν την Αμερική κυβερνούν και τον κόσμο. Είναι αυθεντίες στην κατανόηση της ανθρώπινης φύσης.

Έχουν ξοδέψει εκατοντάδες χρόνια δημιουργώντας την κοινή νοοτροπία, την οποία χειραγωγούν στη γενιά μας με την πιο τέλεια ακρίβεια. Λέξεις, φράσεις και πρότυπα σκέψης, όλα είναι μια πολιτική επιστήμη που ενεργοποιεί ακριβείς και προβλέψιμες απαντήσεις στην πολιτική ρητορική.

Έχουν πολλά ονόματα – ελίτ, Ιλλουμινάτι, Σιωνιστές, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Τριμερής Επιτροπή, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Παγκόσμια Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για να αναφέρουμε μερικούς – αλλά στο τέλος όλοι είναι ένα και το αυτό. Οι στόχοι τους είναι ίδιοι. Οι στόχοι τους δεν είναι οι στόχοι σας, αλλά είναι αυθεντίες στο να σας πείθουν ότι είναι.

Οι μάζες έχoυν προγραμματιστεί μέσα σε έναν νοητικό ζουρλομανδύα και λίγοι καταφέρνουν να ξεφύγουν. Όχι περισσότεροι από μερικές χιλιάδες άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, σκέφτονται τις δικές τους σκέψεις και έχουν επίγνωση της φύσης και του πνεύματος της πολιτικής αναρχίας που επικρατεί στον Δυτικό πολιτισμό. Έχουμε φτάσει σε σημείο να πιστεύουμε ότι το χάος είναι τάξη, ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη.

Η ισλαμική τρομοκρατία είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού του έργου τους. Είναι η μεγαλύτερη απάτη της εποχής και χρησιμοποιείται για να σου στερήσει τους γιους σου και τις κόρες σου, τον πλούτο σου, την ελευθερία σου και αν είσαι Χριστιανός, την πίστη σου.

Οι ισλαμιστές και η απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας χρησιμοποιούνται ως ένα είδος ελεγχόμενης αντιπολίτευσης από τους γυρολόγους της ελίτ, και αυτό ίσχυε για πολλά χρόνια – ίσχυε τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1950, όταν ο Κέρμιτ Ρούζβελτ εκ μέρους της Big Oil υποκίνησε το Ιρανικό πραξικόπημα για να ανατρέψει τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό του Ιράν, Mohammad Mosaddegh. Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους έχουν συστηματικά και εναλλάξ εξοπλήσει και πολέμησει τους ισλαμιστές – συχνά τους οπλίζουν και τους πολεμούν ταυτόχρονα, όπως τώρα με το Ισλαμικό Κράτος – προκειμένου να κρατήσουν τη Μέση Ανατολή σε αναταραχή και να ελέγχουν κάθε εθνοκράτος που αντιστέκεται στη Σαουδική Αραβία και στο Ισραήλ.

Οι Αμερικανοί έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από μία συνεχή κινδυνολογία των προπαγανδιστών που ελέγχονται από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), επίσης γνωστά ως ΜΜΕ, ότι κάτω από κάθε πέτρα υπάρχουν τρομοκράτες που διακατέχονται από την επιθυμία να μας σκοτώσουν όλους, λόγω του τρόπου ζωής μας. Αυτό αποτελεί μέρος της μεγάλης εκστρατείας της παραπληροφόρησης.

Πώς γίνεται να καταφέρνουν σχεδόν πάντα οι πολιτικοί να κρατούν δέσμιο το λαό; Οι άνθρωποι οδηγούνται στην αιχμαλωσία όταν οι πεποιθήσεις τους και, ως εκ τούτου, η προσήλωσή τους και η αφοσίωσή τους σε αυτά που πιστεύουν, αντιστρέφονται. Όλα όσα αφορούν τη ζωή για αυτούς, όλες οι ανησυχίες τους συνεπώς αντιστρέφονται, από την παράδοση, την ηθική, μέχρι τους θεσμούς όλων των επιπέδων στη ζωή, Αυτό σημαίνει ότι μία τέτοια αιχμαλωσία έχει κορεστεί από μαζική εξαπάτηση σε τέτοιο σημείο που αγνοείται το προσωπικό όφελος και ακολουθείται ο δρόμος της εθελοντικής καταστροφής.

Οι Ρεπουμπλικάνοι υποστηρίζουν ότι έχουν το μονοπώλιο του γνήσιου συντηρητισμού, όπως και οι Δημοκρατικοί υποστηρίζουν ότι έχουν το μονοπώλιο του πραγματικού φιλελευθερισμού. Και οι δύο ισχυρισμοί είναι αναληθείς, αλλά γίνονται αντιληπτοί ως αλήθείς χάρη στη μαζική εξαπάτηση. Σήμερα ο συντηρητισμός και ο φιλελευθερισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία τανάλια της ίδιας δυναμικής, συνεχώς μεταβαλλόμενης, κολεκτιβιστικής διαλεκτικής.

Θέλω να επικεντρώσω περισσότερο την ανάλυσή μου στη συντηρητική πλευρά του προβλήματος, διότι οι σημερινοί ψευδοσυντηρητικοί / νεοσυντηρητικοί είναι ιδιαίτερα έμπειροι στο να οδηγούν σε λάθος δρόμο ένα μεγάλο τμήμα της μεσαίας τάξης των Αμερικανών, κυρίως τους Χριστιανούς, τους πατριώτες και άλλους τίμιους ανθρώπους. Επίσης, αν δεν υπήρχε η συνεχής συναίνεση των Ρεπουμπλικάνων «συντηρητικών» στην κολεκτιβιστική ατζέντα, η Αμερική θα διατηρούσε την περιορισμένη, συνταγματική της Δημοκρατία, ακόμη και σε αυτήν την «σοφιστικέ» εποχή.

Σημειώστε ότι ακόμη και με μια ομοσπονδιακή κυβέρνηση που κυριαρχείται από μια Ρεπουμπλικανική, δήθεν συντηρητική πλειοψηφία, το ομοσπονδιακό μεγαθήριο μεγαλώνει συνεχώς τη δύναμή του, σε συνδυασμό μαζί με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ούτως ή άλλως ο Μπους ο πρώτος, ήταν αυτός που ξεκίνησε τον διαρκή πόλεμο τον οποίο ακόμα πολεμάμε. Ξεκίνησε στο Ιράκ και στο Κουβέιτ τον Ιανουάριο του 1991 και ακόμα δεν έχει λήξει.

Σε όλο αυτό το διάστημα η στρατηγική του πολέμου δεν έχει αλλάξει. Η Αμερική έχει παραμείνει στο δρόμο του πολέμου με αεροπλάνα που πετούν και στρατιωτιώτες που περιπολούν είτε μία χώρα της Μέσης Ανατολής ή της Αφρικής ή κάποια άλλη, ανεξάρτητα από το αν το όνομα του προέδρου ακολουθείται απο ένα «Ρ» ή ένα «Δ». [Ο πόλεμος] συνεχίστηκε από τον Μπιλ Κλίντον (που βομβάρδισε Χριστιανούς στη Βοσνία με ακόμη περισσότερο ζήλο από ό,τι βομβάρδισε τα εργοστάσια ασπιρίνης στο Χαρτούμ και που έστειλε στρατεύματα να πεθάνουν στη Σομαλία), τον Μπους τον δεύτερο (που επέκτεινε τον πόλεμο στο Ιράκ και στο Πακιστάν και βομβάρδισε τη Σομαλία με μη επανδρωμένα αεροσκάφη) και τον Μπαράκ Ομπάμα (που συνέχισε τον πόλεμο στο Πακιστάν, στο Ιράκ και στη Σομαλία και τον επέκτεινε και στην Υεμένη, στη Λιβύη και στη Συρία).

Ο Ομπάμα πρόσφατα συναίνεσε στην πίεση της κοινής γνώμης – τέτοια που ήταν – και υπέβαλε στο Κογκρέσο μία συμφωνία για Άδεια Χρήσης Στρατιωτικής Δύναμης, προκειμένου να πολεμήσει το Ισλαμικό Κράτος ή IS ή ISIS ή IL – όποιο όνομα είναι της μόδας.

Πρόκειται για μια απάτη. Ο Ομπάμα πολεμούσε το Ισλαμικό Κράτος για μήνες με μια εκστρατεία βομβαρδισμών. Περιέργως, ορισμένες από τις «βόμβες» που έπεσαν ήταν προμήθειες όπλων και εφοδίων. Και πολλοί από εκείνους που δήθεν βομβαρδίζει είναι οι ίδιοι που στάθηκαν στο πλευρό του Γερουσιαστή Τζων Μακέιν στην αρχή του πολέμου – και ονομάζονται «μετριοπαθείς» – και οι οποίοι έχουν εξοπλιστεί και εκπαιδευτεί από πράκτορες των ΗΠΑ.

Το Ισλαμικό Κράτος είναι δημιούργημα του Ομπάμα … με τη βοήθεια του Οίκου των Σαούντ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Τουρκίας και άλλων συμμάχων των ΗΠΑ και υποτελών κρατών. Γεννήθηκε με τους πράκτορες της Αλ-Κάιντα (αρχικά δημιουργήθηκε από την CIA επί Ρόναλντ Ρήγκαν εναντίον της Ρωσσίας στο Αφγανιστάν) εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι από υπηρεσίες των ΗΠΑ, πρώτα για την ανατροπή του Μουαμάρ Καντάφι και έπειτα του Μπασάρ Άσαντ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ομπάμα ξεκίνησε έναν «ανθρωπιστικό» πόλεμο κατά του Καντάφι στον οποίο τα αεροπλάνα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ (συνεπαγωγή: το ΝΑΤΟ είναι οι ΗΠΑ και οι ΗΠΑ είναι το ΝΑΤΟ) βομβάρδισαν στρατιωτικούς και αθώους μαζί στη Λιβύη, ανοίγοντας τον δρόμο στους «επαναστάτες» να καταστρέψουν το έθνος και να ρίξουν τον Καντάφι. Αυτό έριξε την περιοχή στο χάος – ένα έθνος που ήταν ανεκτικό στον Χριστιανισμό, ήταν σταθερό και ευημερούσε – και έγινε το εφαλτήριο του Ισλαμικού Κράτους. Εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, άνθρωποι έχουν πεθάνει στη Λιβύη και στη Συρία, χάρη στον «ανθρωπιστικό» πόλεμο του Ομπάμα, συμπεριλαμβανομένων του Αμερικανού Πρέσβη και εμπόρου όπλων Κρίστοφερ Στήβενς, και τριών άλλων στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης.

Αλλά οι Ρεπουμπλικάνοι πολεμοκάπηλοι λένε ότι η Άδεια Χρήσης Στρατιωτικής Δύναμης του Ομπάμα δεν είναι αρκετή, παρόλο που δίνει στον Ομπάμα «εξουσιοδότηση» λευκής επιταγής για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους όπου και αν είναι. Με άλλα λόγια, εάν το Ισλαμικό Κράτος είναι στο Παρίσι ή στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, ή στη Νέα Ορλεάνη, ο Ομπάμα μπορεί, αν έτσι επιθυμεί, να το χτυπήσει μέχρι αφανισμού με μη επανδρωμένα αεροσκάφη ή με Τόμαχοκ. Αλλά επειδή η Άδεια Χρήσης Στρατιωτικής Δύναμης του Ομπάμα επιδιώκει να περιορίσει τον αριθμό των χερσαίων δυνάμεων, οι νεοσυντηρητικοί δεν είναι ευχαριστημένοι.

Κανένας πόλεμος όπως φαίνεται, δεν είναι αρκετά μεγάλος για τους νεοσυντηρητικούς και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Θέλουν να τους υποσχεθείς ότι θα υπάρχουν στρατιώτες στο έδαφος. Οι δεκάδες χιλιάδες άνδρες και γυναίκες των ΗΠΑ που τους λείπουν τα άκρα και που πάσχουν από οξεία διαταραχή μετατραυματικού στρες, προφανώς δεν τους φτάνουν. Είκοσι τέσσερα χρόνια πολέμου χωρίς τέλος στον ορίζοντα και μια Μέση Ανατολή που είναι ακόμα πιο ασταθής από ό,τι ήταν όταν ξεκίνησε ο πόλεμος, δεν είναι αρκετά γι ‘αυτούς, προφανώς.

Τα εκπορνευόμενα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων απελευθερώνουν μια δολοφονική θέρμη πάνω από τον αποκεφαλισμό των Αμερικανών, την άγρια δολοφονία του Ιορδανού πιλότου και τώρα το θάνατο μιας απερίσκεπτης νεαρής γυναίκας που έπεσε στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους. Αλλά τα ίδια αυτά μέσα αγνοούν τους δεκάδες αποκεφαλισμούς που διεξάγονται κάθε χρόνο στη Σαουδική Αραβία και σε άλλα φιλικά προς την Αμερική Ισλαμικά κράτη, όπως ακριβώς αγνοούν ή / και καλύπτουν τους δεσμούς της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ με την 9/11 – το κίνητρο για τις διευρυμένες στρατιωτικές επιχείρήσεις.

Τα εκπορνευόμενα μέσα ενημέρωσης προβάλουν στις εκπομπές τους σε περίοτπη θέση, πρώην στρατηγούς και «αναλυτές» χρηματοδοτούμενους από τους κορπορατιστές, που διαλαλούν την ανάγκη για πόλεμο και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι Αμερικανοί από τους ισλαμιστές εξτρεμιστές. Οι σχέσεις που διατηρούν αυτοί οι στρατηγοί και οι αναλυτές με το Πεντάγωνο, τις μυστικές υπηρεσίες, τους κατασκευαστές πολεμικού υλικού, τους Σαουδάραβες, τους Τούρκους και το Ισραήλ ποτέ δεν αποκαλύπτονται και δεν αμφισβητούνται ποτέ. Οι παπαγάλοι μας λένε συνεχώς ότι «πηγές τους είπαν» ότι ο «κίνδυνος» είναι πραγματικός και ότι είναι δουλειά του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάϊντα. Αλλά ποτέ δεν μας λένε ότι αυτές οι «πηγές» εργάζονται για τις ίδιες κυβερνητικές υπηρεσίες που εξοπλίζουν τους αποδιοπομπαίους τράγους για να πραγματοποιούν επιθέσεις και απόπειρες επιθέσεων στο αμερικανικό έδαφος.

Οι μάζες – ειδικά εκείνες της αμερικανικής δεξιάς – τα χαύουν και ανακινούν τον πόλεμο για να εξαλειφθεί η επίφοβη «μάστιγα» που δημιουργήθηκε από την Αμερικανική εξωτερική πολιτική, εξοπλίστηκε από την Αμερική και τους συμμάχους της και ωθήθηκε από την προπαγάνδα, την αμερικανική επέμβαση, την κατοχή και τον τρομοκρατικό πόλεμο (ναι, ο βομβαρδισμός αμάχων σε κυρίαρχες χώρες από μη επανδρωμένα αεροσκάφη είναι τρομοκρατικός πόλεμος). Ακόμα και οι αποκαλούμενοι Χριστιανοί καλούν για μαζική γενοκτονία Ισλαμιστών, ζητώντας τη χρήση πυρηνικών σε όλη τη Μέση Ανατολή για να «μετατραπεί σε μια θάλασσα από γυαλί».

Αλλά πόσο «Χριστιανικό» είναι αυτό; Ποιός Χριστιανός προτρέπει τη δολοφονία αθώων, ιδιαίτερα των γυναικών και των παιδιών – και αδελφών Χριστιανών στην περιοχή που θα χαθούν επίσης από μια αδιάκριτη εκστρατεία βομβαρδισμών; Ο Αμερικανός συντηρητικός φυσικά.

Στέλνουν ευχαρίστως τους γιους τους, τις κόρες τους, τους συζύγους τους και τις συζύγους τους για να πολεμήσουν, να ακρωτηριαστούν ή να σκοτωθούν κάτω από μία λανθασμένη αίσθηση του πατριωτισμού και της τιμής. Λατρεύουν ως ήρωα έναν «Αμερικανό Σκοπευτή» ο οποίος παραδέχτηκε ότι έχει σκοτώσει γυναίκες και παιδιά και υποστήριξε ότι έχει δολοφονήσει 30 κατοίκους της Νέας Ορλεάνης μετά τον τυφώνα Κατρίνα.

Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όλοι οι πόλεμοι τα τελευταία 100 και πλέον έτη, είναι πόλεμοι τραπεζιτών που ωφελούν τους παγκοσμιοποιητές και προωθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και ότι οι πόλεμοι «εκεί» δεν γίνονται για να είναι ελεύθερη η Αμερική αλλά για να την υποδουλώσουν κάτω από νέες Αμερικανικές πολιτικές, όπως τον Πατριωτικό Νόμο (Patriot Act), την Πράξη Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας (NDAA), την κατασκοπεία του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (Homeland Security) και της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA), για να κλέψουν περισσότερο Αμερικανικό πλούτο μέσω των υψηλότερων φόρων και την εκτύπωση χρήματος, έτσι ώστε να χρηματοδοτούν τους πολέμους.

Εδώ βρίσκεται μία φοβερή αλλά απλή αλήθεια: ο στόχος της Αμερικής είναι να τεμαχίσει και να αποσταθεροποιήσει την περιοχή προς όφελος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, των Αμερικανών κορπορατιστών και των τραπεζιτών και προς όφελος της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ. Αυτές οι χώρες μαζί με την Τουρκία είναι στην ουσία οι ιδιοκτήτες της Αμερικανικής κυβέρνησης μέσω δωροδοκιών, ευνοιοκρατίας, αγορές όπλων, κλπ. Οι ΗΠΑ ανέτρεψαν μια νόμιμη κυβέρνηση στη Λιβύη επειδή ο Καντάφι απειλούσε να εγκαταλείψει το πετροδολάριο, και στη συνέχεια προμήθευσαν τους Ισλαμιστές με όπλα, μέσω Βεγγάζης, προκειμένου να ανατρέψουν ή να αποσταθεροποιήσουν τη Συρία, αναμένοντας μια κίνηση στο Ιράν. Ολόκληρος ο σκοπός του Ισλαμικού Κράτους είναι να αποσταθεροποιηθεί η Συρία, προς όφελος της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ και εις βάρος της Ρωσσίας.

Με άλλα λόγια, ο λεγόμενος «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» δεν είναι καθόλου πόλεμος κατά της τρομοκρατίας. Οι Αμερικανοί έχουν υποστεί προπαγάνδα ώστε να πιστέψουν ότι τα κίνητρα της χώρας στη Μέση Ανατολή είναι να χτυπήσουν την τρομοκρατία και να προωθήσουν τη δημοκρατία. Τα κίνητρα όμως είναι πολύ πιο μοχθηρά.

Και γι’ αυτό οι Αμερικανοί είναι περισσότερο από πρόθυμοι να θυσιάσουν τους γιους τους, τις κόρες τους, τους συζύγους τους, τις συζύγους τους, ακόμα και την ψυχή τους.

###

Μετάφραση Φαίη/Αβέρωφ

Πηγή

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *