Καμμένε, ποιον κοροϊδεύεις;

Πηγή: Konte Giovanni

Πηγή: Konte Giovanni

Θα πρέπει να γνωρίζεις ολίγιστε ότι αποποίηση ευθυνών δεν θα γίνει αποδεκτή από κανέναν πατριώτη.

Το αντίθετο. Θα θεωρηθείς συνεργός σε έγκλημα κατά του ελληνικού λαού.

Το έγκλημα πολιτικάντη δεν συντελείται μόνο δια πράξεως, αλλά και δια παραλείψεως. Όποιος όφειλε και μπορούσε να το αποτρέψει και δεν το έπραξε, είναι συνένοχος.

Όταν ο φταίχτης είχε την υποχρέωση, λόγω της θέσεως και της εμπειρίας του, να προβλέψει εγκαίρως τις συνέπειες των παραλείψεων του, τότε υποκρύπτεται ανικανότητα ή δόλος.

Όταν διαβεβαίωνε προκαταβολικά τα θύματα ότι τίποτε κακό δεν θα συμβεί, τότε πρόκειται ή για εξαπάτηση είτε για προδοσία.

Εν ολίγοις, τώρα που περνάνε αντεθνικοί νόμοι, από τους εθνομηδενιστές κυβερνητικούς σου εταίρους δεν μπορείς να παριστάνεις ότι «προσπάθησες».

Σ’ αυτούς που παραβιάζουν τις κόκκινες γραμμές σου (αν υπήρξαν τέτοιες ποτέ και δεν είσαι κοινός ψεύτης) δεν μπορείς απλώς να γυρίζεις την πλάτη. Διότι σε τέτοια περίπτωση είσαι υποχρεωμένος να κοιτάξεις κατάματα αυτούς που σε ακολούθησαν.

Και επειδή εγώ σε ακολούθησα (και ήταν λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη), σε ρωτάω, άκομψα και ωμά:

Ποιον κοροϊδεύεις;

Θα μοιράζονται ιθαγένειες, θα χτίζονται τζαμιά και θα γεμίζουν τα νησιά λαθρομετανάστες, με εσένα κυβερνητικό εταίρο και νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις επειδή δεν υπερψηφίζεις; Θα επιτρέψεις στον Τσίπρα να δανείζεται ψήφους από ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΝΔ κατά πώς τον συμφέρει κι εσύ θα εμφανίζεσαι λευκή περιστερά επειδή «διαφώνησες»;

Ποιον κοροϊδεύεις;

Θα αναλώνεσαι σε κινήσεις «συμβολισμού» (εντυπωσιασμού) ενώ το έθνος καταρρέει και νομίζεις ότι θα μένεις στο απυρόβλητο; Θα καμώνεσαι ότι φυλάς τα τείχη ενώ ο εχθρός είναι εντός αυτών και σου περνάει από το μυαλό ότι θα χορταίνουμε με τις πομφόλυγες που μοιράζεις;

Ποιον κοροϊδεύεις;

Η πρόθεσή σου ήταν να συμμαζέψεις τον Τσίπρα ή να προωθήσεις την προσωπική σου ατζέντα; Σκόπευες να προασπίσεις τα συμφέροντα της πατρίδας ή να κατοχυρώσεις τα δικά σου; Είχες στόχο να αποτρέψεις την άλωση της Ελλάδας ή να αλώσεις την προεδρία της ΝΔ;

Μην επιχειρήσεις να απαντήσεις με παρόλες και κορώνες όπως συνηθίζεις. Έχεις μία επιλογή: φύγε τώρα. Φύγε από την κυβέρνηση τώ-ρα. Έχεις και δικαιολογία έτοιμη: οι αντιμνημονιακές φανφάρες εξανεμίστηκαν και πάμε φουλ για μνημόνιο (τρίτο και φαρμακερό).

Υ.Γ 1 Μάζεψε τα τσιράκια σου από το διαδίκτυο και ιδιαίτερα εκείνα που έχουν παρεισφρύσει σε πολυσυλλεκτικά πατριωτικά ιστολόγια. Θα τους κρεμάσω κουδούνια.

Υ.Γ 2 Εκείνο το ελικόπτερο που σε πήγε στα Ίμια για να ρίξεις στεφάνι, πώς το είδες; Ήτανε γερό; Αξιόπιστο; Ετοιμοπόλεμο; Αν ναι, φύλαξέ το. Μπορεί να σου χρειαστεί μέρες που είναι...Πηγή: Αριστείδης (ο Δίκαιος;)

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *