ΚΟΡΩΝΟΚΡΑΤΙΑ 2 © ΜΑΣΚΕΣ │Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Θειόπουλος

Βάζοντας στην άκρη όσα φαινομενικά μας θέλουν διαιρεμένους, είμαστε εδώ για να σας δείξουμε το αποτέλεσμα που μπορούμε να φέρουμε ενωμένοι.

Κρατώντας αυτή τη σκέψη στο μυαλό μας, θα ήθελα να σας προσκαλέσω να δείτε το νέο μου ντοκιμαντέρ «ΚΟΡΩΝΟΚΡΑΤΙΑ 2 © ΜΑΣΚΕΣ │Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ» .

Η συγκεκριμένη ταινία έρευνας, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια στην Ευρώπη, για ανάλυση του θέματος των μασκών και των tests υπό ένα διεπιστημονικό πρίσμα, εμπλουτισμένο με δεκάδες έρευνες, επίσημα δεδομένα, αναλύσεις και καταθέσεις επαγγελματικής εμπειρίας.

Γνωρίζω πως το έργο έχει μεγάλη χρονική διάρκεια, αλλά ήταν ο μόνος τρόπος έτσι ώστε να συμπεριληφθούν οι αναγκαίες πληροφορίες για να γίνει μια οργανωμένη και εις βάθος ανάλυση των θεμάτων.

Να θυμάστε πάντα πως υπάρχει και το κουμπί της «ΠΑΥΣΗΣ/PAUSE», δεν είναι αναγκαίο να το δείτε μονομιάς, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήταν συνετό έστω και σταδιακά να το παρακολουθήσετε ολόκληρο.

Το ντοκιμαντέρ χρειάστηκε πολλούς μήνες σκληρής εργασίας για να ολοκληρωθεί και οι πληροφορίες που θα παρακολουθήσετε θα σας αφήσουν άναυδους…

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εξαίρετους συνομιλητές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την τιμή που μου έκαναν να συμμετάσχουν, καθώς και για την επιστημονική τους υπόσταση και το θάρρος της υπεράσπισης της γνώμης τους.

Φυσικά εμείς δε θα ήμασταν με τίποτα αρκετοί, χωρίς τους αγαπημένους συνεργάτες/εθελοντές που καθένας τους με τον τρόπο του, βοήθησαν στο να πάρει σάρκα και οστά αυτό το όραμα.

Ένα ακόμα ευχαριστώ στους αγαπητούς επιστήμονες, ιατρούς, υγειονομικούς, νομικούς και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έχοντας δει το ντοκιμαντέρ σε ιδιωτικές προβολές, προσυπέγραψαν επώνυμα.Πηγή: Ενωμένη Ρωμηοσύνη

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *