Λίγα φοβερά παρασκήνια της Eλληνικής ιστορίας

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Ο Μεγάλος Νίκος Τσιφόρος έγραφε «Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο ειδών πολίτες. Αυτοί που τα δίνουν και αυτοί που τα παίρνουν». Ο Αιώνιος Νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.

Αυτοί που τα δίνουν είναι ο Ελληνικός λαός. Οι ψηφοφόροι πολίτες που κάθε 4 χρόνια ψηφίζουν τους βιαστές του. Αυτούς που τα παίρνουν. Αυτοί που τα παίρνουν είναι η αστική τάξη της Ελλάδας, δηλαδή οι μεσίτες των ξένων κέντρων εξουσίας και των πολυεθνικών εταιρειών. Και το πολιτικό προσωπικό, δηλαδή οι αναλώσιμοι υπάλληλοι των ξένων κέντρων και των πολυεθνικών εταιρειών.

Το πολιτικό προσωπικό μεταφέρει τον εθνικό (Δημόσιο και Ιδιωτικό) πλούτο στις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, εισπράττοντας την προμήθεια που έχει θεσμοθετήσει για τον εαυτό του. από το 1824 που η Ελλάδα πήρε από τον οίκο Λοφνάν του Λονδίνου σαν δάνειο 800.000 λίρες έγινε αποικία χρέους. Αυτό ισχύει μέχρι σήμερα. Το 1825 πήρε από τους αδελφούς Ρικάρντο άλλες 2.000.000 λίρες σαν δάνειο. Είναι τα δάνεια της εξάρτησης και της υποτέλειας.

Το 1828 με την Ναυμαχία του Ναβαρίνου, 3 Ναύαρχοι μασόνοι 33ου βαθμού –ο Κόρδιγκτον ανήκε στην Στοά της Μεγάλης Ανατολής της Αγγλίας –τυπικά ελευθέρωσαν την χώρα.

Ουσιαστικά η χώρα αλλάζει Δυνάστη. Από τότε την Ελλάδα την ελέγχουν πλήρως οι δανειστές. Ένα χρόνο πριν έλθει ο Όθωνας στην Ελλάδα η χώρα παίρνει νέο δάνειο 60.000.000 Γαλλικών φράγκων από τον οίκο των Ρότσιλντ στο Παρίσι. Είναι πλέον χώρα χωρίς οικονομική άρα και κοινωνική πολιτική, χωρίς εθνική ανεξαρτησία και με ελεγχόμενη Δικαιοσύνη.

Το μόνο φωτεινό διάλλειμα είναι η περίοδος 1829 -1831 με κυβερνήτη τον Καποδίστρια.Ο Καποδίστριας άνθρωπος των Ρότσιλντ δανείζεται μεταχειρισμένα μηχανήματα από τον οίκο των Ρότσιλντ στο Παρίσι και στο Νομισματοκοπείο της Αίγινας κόβει το μοναδικό εθνικό ΔΗΜΟΣΙΟ νόμισμα τον Φοίνικα. Ο Καποδίστριας έχει δημιουργήσει το οικονομικό σύστημα της Ελβετίας. Η Ελβετία είχε επιλεγεί από τότε να γίνει το καταφύγιο των μαύρων κεφαλαίων.

Ο Καποδίστριας πιστεύει ότι με την κοπή Εθνικού ΔΗΜΟΣΙΟΥ νομίσματος η Ελλάδα θα αποφύγει την υποταγή. Έχει απόλυτο δίκιο και γι’αυτό εκτελείται. (Όταν έχει εθνικό Δημόσιο νόμισμα και τόσο τεράστιο εθνικό πλούτο δεν χρειάζεται να δανειστείς. Κόβεις νόμισμα με αντίκρισμα τον πλούτο σου και είσαι ελεύθερη χώρα). Μια ομάδα εκτελεστών έρχεται από το εξωτερικό και τον εκτελεί το 1831./σαν δολοφόνοι κατηγορούνται ψευδώς οι Μαυρομιχαλαίοι.

Οι Μαυρομιχαλαίοι Μανιάτες προύχοντες κρατούν ελεύθερη την Μάνη καθ’ όλη την διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Δεν αποδέχονται τον Αγγλικό, Γαλλικό, Ρωσικό και Βαυαρικό ζυγό που πρέπει να επιβληθεί στην Ελλάδα. Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια και ο Καποδίστριας νεκρός και οι Μαυρομιχαλαίοι στο στόχαστρο. Αμέσως μετά και ένα χρόνο πριν έλθει στην Ελλάδα το ανδρείκελο Όθωνας, η Ελλάδα παίρνει υποχρεωτικό δάνειο 60.000.000 γαλλικών φράγκων από τον οίκο των Ρότσιλντ στο Παρίσι.

Η εθνική ανεξαρτησία πεθαίνει οριστικά. Το 1841 ο Μαξ Ντε Ρότσιλντ ιδρύει την Εθνική Τράπεζα και κρατάει το 55% των μετοχών της. Η Εθνική Τράπεζα εκδίδει την δραχμή που ψευδώς ονομάζεται εθνικό νόμισμα. Εθνικό Νόμισμα είναι μόνο το νόμισμα που εκδίδει το ελληνικό Δημόσιο και όχι το Νόμισμα που εκδίδει μια ιδιωτική Α.Ε. Η δραχμή είναι τοπικό ιδιωτικό νόμισμα. Μετά την επανάσταση δημιουργούνται 3 κόμματα, το Φιλορωσικό, το Φιλοαγγλικό και το Φιλογαλλικό. Κανένα Φιλοελληνικό κόμμα δεν δημιουργείται. Από τότε μέχρι σήμερα όλα τα ελληνικά κόμματα είναι υποχείρια ξένων κέντρων εξουσίας.

Η ιστορία τρέχει και φθάνουμε στην 21η Απριλίου 1967. Η CIA οργανώνει με εντολή της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ το πραξικόπημα των συνταγματαρχών. Το πραξικόπημα επιβλέπει σαν εκπρόσωπος της Μπίλνεμπεργκ ο Εβραίος στρατηγός Μοσέ Νταγιάν. Εγκαθίσταται σαν πρωθυπουργός ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Ο Παπαδόπουλος κατά την διάρκεια της κατοχής είναι μέλος των ταγμάτων ασφαλείας και υπεύθυνος στην Πάτρα του γραφείου επισιτισμού των δυνάμεων κατοχής.

Συγκεντρώνει αγροτικά προϊόντα από την Ελληνική ύπαιθρο της Πελοποννήσου και τα παραδίδει στις δυνάμεις κατοχής – Γερμανούς – Ιταλούς. Αργότερα έγινε Διοικητής της ΕΥΠ και στέλεχος της CIA. Προϊστάμενος του Παπαδόπουλου στα τάγματα ασφαλείας είναι ο Νίκος Κουρκουλάκος που αργότερα έγινε κατά την διάρκεια της Χούντας Πρόεδρος της Αγροτικής Τράπεζας. Συνεργάτης του στην Αγροτική Τράπεζα ήταν ο Γεώργιος Γεννηματάς που το 1982 σε ομιλία του στην Ελληνική Βουλή δικαιολόγησε την ύπαρξη των ταγμάτων ασφαλείας.

Ο Παπαδόπουλος εκπαραθυρώνεται μια βδομάδα μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου (17-11-1973). Την θέση του αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ιωαννίδης ο οποίος συμμετέχει στο πραξικόπημα της Κύπρου στις 15 Ιουλίου 1974 δίνοντας εντολές στις Ελληνικές Μονάδες της Κύπρου. Συνεργάτης του Ιωαννίδη είναι ο Ταγματάρχης Νάσος Σκλαβενίτης. Το πραξικόπημα αποτυγχάνει εσκεμμένα και ο Μακάριος διαφεύγει στην Αγγλία. Σε συνέντευξη που δίνει ο Συνταγματάρχης Κομπόκης ο επιβλέπων του πραξικοπήματος δηλώνει ότι πήρε εντολή να αφήσει μια διέξοδο διαφυγής για να γλιτώσει ο Μακάριος. Όλα στημένα.

Ο Ιωαννίδης εκπαραθυρώνεται και στην Ελλάδα έρχονται κατόπιν εντολών των Αμερικάνων ο Κων/νος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου, μετά τα Ιουλιανά του 1974. Και οι δύο πριν έλθουν στην Ελλάδα περνούν ιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο ΜΑΜΟΡΙΑΛ της Νέας Υόρκης. Οι Αμερικάνοι θέλουν να ελέγξουν την κατάσταση της υγείας τους. Το 40% των μετοχών του ΜΕΜΟΡΙΑΛ ανήκει στην CIA. Πρώτος εξετάζεται ο Καραμανλής. Στο ΜΕΜΟΡΙΑΛ τον επισκέπτεται ο Χένρι Κίσιγκερ και του δίνει εντολές. Το ίδιο γίνεται και με τον Παπανδρέου μια βδομάδα αργότερα. Και οι δύο πριν έλθουν στην Ελλάδα έχουν συμφωνήσει στην διχοτόμηση της Κύπρου.

Καθ’ όλη την διάρκεια της Χούντας ο Καραμανλής έχει επαφή με τους χουντικούς μέσω του αδελφού του Αχιλλέα ο οποίος συνομιλεί συχνά με τον αδελφό του δικτάτορα Παπαδόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο. Ο Παπανδρέου έχει επαφή με τους χουντικούς μέσω του Μένιου Κουτσόγιωργα και του Απόστολου Κακλαμάνη. Στην Κυπριακή βουλή έχει αναλυθεί πλήρως η προδοσία της Κύπρου και στο πόρισμά του το ΑΚΕΛ αναφέρει ότι οι Έλληνες πολιτικοί ήξεραν για την διχοτόμηση της Κύπρου πριν το πραξικόπημα-

Εξάλλου το περιοδικό NEXUS έχει δημοσιεύσει χάρτη της διχοτομημένης Κύπρου από τους TIMES της Ν. Υόρκης που δημοσιεύθηκε το 1955 – δέκα εννιά χρόνια πριν την διχοτόμηση. Στις 20 Ιουλίου 1974 η Τουρκία ενεργοποιώντας το Άρθρο 4 της συνθήκης εγγυήσεων καταλαμβάνει την Κυρήνεια, δηλαδή το 8% της Κύπρου. Στις 24 Ιουλίου 1974 ορκίζεται η κυβέρνηση Καραμανλή στην Ελλάδα. Στις 14 Αυγούστου 1974 με τον Ατίλλα ΙΙ η Τουρκία καταλαμβάνει το 36,4% της Κύπρου. Η Ελλάδα έχει αφήσει την Κύπρο στην μοίρα της και παρακολουθεί απαθής. Αδυναμία ή εκτέλεση εντολών από το εξωτερικό;

Η Κύπρος δηλώνει ο Καραμανλής, είναι πολύ μακριά για να την υπερασπισθεί. Στις αρχές της 10ετίας του 1950 ο ίδιος ο πρωθυπουργός έστειλε στρατιωτικές δυνάμεις στην Κορέα. Φαίνεται ότι η Κορέα είναι πιο κοντά από την Κύπρο.

Στην Ελλάδα αμέσως μετά την χούντα δημιουργούνται 2 κόμματα εξουσίας. Η Νέα Δημοκρατία υπό τον Κων/νο Καραμανλή και το ΠΑΣΟΚ υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αρχίζουν και δαπανούν ένα πακέτο χρημάτων. Νοικιάζουν γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργούν σε κάθε συνοικία και πόλη τοπικἐς επιτροπές, κάνουν τεράστιες συγκεντρώσεις με κολοσσιαίες μετακινήσεις οπαδών, έχουν μεγάλα έξοδα για τη δημιουργία και τη λειτουργία των δύο κομμάτων. Όμως επί χούντας δεν υπήρχε πολιτική ζωή. Άρα και τα δύο κόμματα δεν είχαν πόρους. Οι εισφορές των μελών του ΠΑΚ και το άνοιγμα των λογαριασμών στις Γερμανικές Τράπεζες είναι μια θλιβερή ιστορία. Ποιος όμως χρηματοδότησε την ίδρυση και τη λειτουργία των δύο κομμάτων που θα κυβερνούσαν την Ελλάδα από το 1974 μέχρι σήμερα;

Ο Καραμανλής πήρε Αμερικάνικα κεφάλαια ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων – δεν αναφέρεται η πηγή – για την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Ενώ ο Παπανδρέου πήρε κεφάλαια ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την ARAMCO και τον CHASE ΜΑΝΗΑΤΤΑΝ ΒΑΝΚ για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή από την οικογένεια Ροκφέλερ. Ο Παπανδρέου είχε προσφύγει και το 1959 όταν είχε έλθει στην Ελλάδα στο ίδρυμα Ροκφέλερ γιατί επιθυμούσε να ιδρύσει στην Ελλάδα ένα κέντρο Οικονομικών Μελετών μαζί με τον Αμερικάνο καθηγητή Πανεπιστημίου Χεϋγεν.

Η χρηματοδότηση από το ίδρυμα Ροκφέλερ δεν έγινε όμως ο Ανδρέας Παπανδρέου τοποθετήθηκε σύμβουλος στην τράπεζα της Ελλάδος στην οποία βασικός μέτοχος είναι η οικογένεια Ρότσιλντ.

Και οι δύο πολιτικοί ελέγχονταν από τις Αμερικάνικες Μυστικές υπηρεσίες. Ο Καραμανλής από CIA για την συνεργασία του με τους ΝΑΖΙ κατά την διάρκεια της κατοχής και ο Ανδρέας Παπανδρέου από την NSA. Το Σεπτέμβριο του 1959 ο Ανδρέας Παπανδρέου έρχεται στην Ελλάδα. Αφού εγκαταστάθηκε στο Καστρί επισκέπτεται τον Καραμανλή που είναι Πρωθυπουργός. Του δείχνει ταυτότητα της NSA και του δίνει 3 εντολές

α) Να απελευθερώσει τον Μαξ Μέρτεν

β) Να υπογράψει με τις ΗΠΑ για την εγκατάσταση βάσεων με πυρηνικά όπλα στην Ελλάδα και γ) Να αποποιηθεί των Γερμανικών αποζημιώσεων.

Ο Καραμανλής τις εκτελεί όλες. Τον Φεβρουάριο του 1940 ο Ιωάννης Μεταξάς υπογράφει τη σύμβαση ΚΟΥΠΕΡ και εκχωρεί όλο το Δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο της Ελλάδας στο ΤΡΑΣΤ ΚΟΥΠΕΡ. Γι’ αυτό ακριβώς ο Τζέφρι Παπανδρέου υπογράφει το πρώτο μνημόνιο το 2009. Τα μνημόνια είναι η εφαρμογή του 2ου κεφαλαίου της σύμβασης ΚΟΥΠΕΡ που αρχίζει 31/12/2010 έως τις 31/12/2035.

Η σύμβαση ΚΟΥΠΕΡ αρχίζει να εφαρμόζεται αμέσως μετά τον εμφύλιο. Τότε δημιουργούνται οι ΔΕΚΟ. Δηλαδή οι επιχειρήσεις που θα αναλάβουν κάθε στρατηγικό τομέα της Οικονομίας. Όλες δημιουργούνται με μορφή ΑΕ και εισάγονται στο χρηματιστήριο, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, ΟΤΕ, ΟΛΠ, ΟΛΘ κ.λπ.

Όλες δημιουργούνται με την μορφή των Α.Ε. γιατί όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου πρέπει να μεταβιβασθούν εύκολα στις ξένες πολυεθνικές.

Βασικός μέτοχος στην αρχή είναι το κράτος. Οι ΔΕΚΟ πρέπει να αναπτυχθούν με φορολογικούς πόρους. Ο ελληνικός λαός πληρώνει την ίδρυση αλλά και την ανάπτυξή τους. την οργανωτική δομή, τις υποδομές, τα δίκτυα, τα πάγια κ.λπ. έτσι με τους φόρους του λαού αναπτύσσονται και μεγαλώνουν. Όμως όλο το πολιτικό σύστημα γνωρίζει ότι όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη θα μεταβιβασθούν στις ξένες πολυεθνικές. Οι ξένοι θα πάρουν τις ΔΕΚΟ έτοιμες χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ για την ανάπτυξή τους. οι ΔΕΚΟ σύμφωνα με τους ισολογισμούς του 2009 κερδίζουν συνολικά και αποδίδουν στο κράτος 10 δις ΕΥΡΩ. Παρά την κακοδιαχείριση, τα κομματικά παιχνίδια, τις υπέρογκες αμοιβές των στελεχών τους κ.λπ. έδιναν κάθε χρόνο στο ελληνικό Δημόσιο περίπου 10 δις ΕΥΡΩ και το 2017 ανακοίνωσε κέρδη 1 δις 200 εκ. ΕΥΡΩ προ φόρων.

Αν το κράτος τις νοικοκύρευε τα οφέλη θα ήταν τεράστια. Θα κάλυπταν τους μισθούς του Δημοσίου και τις συντάξεις που σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2009 ήταν περίπου 20 δις ΕΥΡΩ. Όμως από ανικανότητα ή εσκεμμένα τις άφησαν στην τύχη τους. επίσης έγινε ευρεία αποβιομηχάνιση της χώρας. Εκατοντάδες εταιρείες έκλεισαν όπως οι ΠΙΤΣΟΣ, ΙΖΟΛΑ, ΕΛΙΝΤΑ, ΤΕΟΚΑΡ, ΠΙΡΕΛΙ, ΝΑΜΚΟ, ΧΡΩΠΕΙ κ.λπ.

Η Ελλάδα απαγορεύεται να έχει βιομηχανική παραγωγή και τα κόμματα εξουσία φρόντισαν με νομοθετικές ρυθμίσεις να κάνουν τη λειτουργία εκατοντάδων εταιρειών ασύμφορη.

Μετά άρχισε η αναγροτοποίηση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδοτούσε τους αγρότες να καταστρέφουν τα προϊόντα τους ή να αλλάζουν τις Αγροτικές παραγωγές τους.

Στο Αγρίνιο οι αγρότες παρήγαγαν καπνό της ποικιλίας τσεμπέλι. Όμως επειδή ο ΦΙΛΙΠ ΜΟΡΙΣ ήθελε καπνά τύπου Βιρτζίνια οι αγρότες επιδοτήθηκαν να αλλάξουν τις καλλιέργειές τους από καπνά τύπου τσεμπέλι σε καπνά τύπου Βιρτζίνια.

Υποχρεώθηκαν επίσης να αγοράζουν σπόρους από πολυεθνικές εταιρείες. Μετά από 2 χρόνια η ΦΙΛΙΠ ΜΟΡΙΣ ζήτησε πάλι καπνά τύπου τσεμπέλι. Όμως τα χωράφια από τους σπόρους των Πολυεθνικών ήθελαν αγρανάπαυση περίπου 10 χρόνια. Η Αιτωλοακαρνανία έγινε μία από τις πιο φτωχές περιοχές στην Ελλάδα. Το 2014 με κυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ έκλεισε και το τελευταίο ινστιτούτο σπόρων στην Θεσσαλονίκη. Το ίδιο έγινε σε όλα τα προϊόντα. Δημιουργήθηκαν επίσης ζημιογόνοι συνεταιρισμοί. Το 2000 η κυβέρνηση Σημίτη διέγραψε στη Βουλή 1 τρις δραχμές, χρέη των συνεταιρισμών.

Το 2009 η Ελλάδα έκανε εξαγωγή λουλουδιών (γαρύφαλλα, τουλίπες κ.λπ.) ύψους 6 δις ΕΥΡΩ. Το 2017 οι εξαγωγές είχαν πέσει κατά 90% και οι είχαν φθάσει μόλις 600 εκατομμύρια ΕΥΡΩ.

Ο Σύριζα που ελέγχονταν από τα ίδια κέντρα εξουσίας με την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ συνέχισε την ίδια πολιτική ξεπουλώντας ότι δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Ο Αλέξης Τσίπρας πριν γίνει πρωθυπουργός πέρασε από διάφορα κέντρα εξουσίας για εντολές και τον Σεπτέμβριο του 2014 στις 7 και 8 του μήνα ήταν στο φόρουμ Αμπροσέτι στην λίμνη Κόμο. Στην ιταλική λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Ένα συνέδριο οικονομικών δολοφόνων. Ο Μητσοτάκης που ακολούθησε πέρασε ακριβώς από τα ίδια κέντρα εξουσίας και κατέληξε τον Μάιο του 2018 στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ για τις τελικές εντολές. Όλοι προκατασκευασμένοι και ελεγχόμενοι.Τραπεζικός

Βιβλιογραφία :

1. Νίκος Βεργίδης : Η συνωμοσία της Σιωπής
2. Δημοσθένης Κούκουνας : α) Η ιστορία της Κατοχής, β) Τα ένοχα μυστικά της κατοχής
3. Νίκος Κουρκουλάκος : Τα τάγματα ασφαλείας
4. Θανάσης Στριγάς: α) Η Μαύρη Βίβλος των Ελλήνων Πολιτικών, β) Παγκόσμιοι εντολοδότες
5. Γιώργος Αϋφαντής: Αφύπνιση, Ενημέρωση, Οι Μεγάλες απάτες της παγκόσμιας διακυβερνήσεως.
6. Περιοδικά : NEXOS – ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.
7. Εφημερίδες – οικονομικές – πολιτικές
8. Δημήτρη Μπάτση: Η βαριά βιομηχανία στην ΕλλάδαΠηγή: GeorgiouClub.gr

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *