Λίγο πριν ξεσπάσει η καταιγίδα...

11889585_1122048941156026_2576601353325648359_n

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

H συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου ξεπουλά τα πάντα. Λιμάνια, αεροδρόμια, τράπεζες. Ξεπουλά την ελληνική γη, τα ελληνικά νησιά, τις ελληνικές παραλίες... Ξεπουλάνε τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο, ακόμη και τα σπίτια που μένουμε (η Ευρώπη θεωρεί πολυτέλεια την ιδιοκτησία κατοικίας)... Ξεπουλάνε και το μ#%^νί της μάνας που τους γέννησε, αρκεί να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των δανειστών τοκογλύφων, αρκεί να ικανοποιήσουν όλα τα προαπαιτούμενα του 2ου μνημονίου και τα απαιτούμενα του 3ου μνημονίου.
Αυτοί ποτέ δεν μάθανε να φτιάχνουνε. Το μόνο που μάθανε στη μίζερη ζωή τους ήτανε να καταστρέφουν.
Αυτοί ποτέ δεν μάθανε να δουλεύουνε, μόνο ζούσανε από τα έτοιμα.
Το ακόμη χειρότερο ήταν και είναι πως ποτέ δεν μάθανε να σκέφτονται, παρά μόνο λέγανε (παπαγάλιζαν) τις έτοιμες σκέψεις που τους έδιναν πρόθυμα όλοι εκείνοι που σήμερα έρχονται για να κατακτήσουν τη χώρα...
Αυτοί που βάλανε το χρήμα πάνω από την πατρίδα, σήμερα ορίζουν και παραδίνουν τις ζωές μας στα σκλαβοπάζαρα των εθνών...!

Ας ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, τουλάχιστον μεταξύ μας, γιατί τώρα πια αποκαλύπτεται ότι απατεώνες πολιτικοί και κόμματα, προτάσσοντας ψευδολογήματα φρόντιζαν να μας κρατάνε χώρια.
Σε αυτή τη χώρα ή χώρο (ό,τι προτιμά κανείς) υπάρχουν οι πολίτες και οι πωλητές.
Οι πολίτες χάνουν τα πάντα και οι πωλητές δίνουν τα πάντα. Διέξοδος, προτεινόμενη λύση και κάποιο πολιτικό σχήμα που θα αναλάβει να επαναφέρει τη χώρα στα αυτονόητα, δεν υπάρχει...

Δυστυχώς, είμαστε εμείς και αυτοί. Τα δυνατά χτυπήματά τους δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Και όταν θα ξεκινήσουν θα είναι συνδυασμένα. Με μορφή βομβαρδισμού θα μας χτυπήσουν ταυτόχρονα, πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά...
Στην επερχόμενη λαίλαπα πρέπει να ενωθούμε, να κρατηθούμε και να μην πιστεύουμε τίποτε από όσα θα μας λένε μέσα από τα κατοχικά ΜΜΕ.

Θα πρέπει να αφήσουμε τις μικρές διαφορές μας στην άκρη και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τη νέα πρόταση που θα επαναφέρει την τάξη στην χώρα και θα εξαναγκάσει τόσο τους "φίλους" όσο και τους "εταίρους" να αποδεχτούν την σχεδιασμένη επίθεση κατά της χώρας, που είχε σκοπό την απόλυτη κατοχή της. Να αποδεχτούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έγιναν στο όνομα ενός (ακόμη αδιευκρίνηστου) χρέους... Να αποδεχτούν τις εγκληματικές τους παρεμβάσεις που καταπάτησαν το σύνολο των νόμων του Ελληνικού, του Ευρωπαϊκού και του Διεθνούς Δικαίου...

Αδέλφια, είμαστε μόνοι μας... δεν έχουμε φίλους ούτε συμμάχους. Όλοι κοιτάζουν τα συμφέροντά τους. Και, δυστυχώς, τα συμφέροντά τους συγκλίνουν στην πλήρη καταλήστευση (έως και διαμελισμού) της Ελλάδας.

Αν αυτό θέλουμε, ας σωπάσουμε. Αν όχι, αν διαφωνούμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε άνθρωποι, κάτοικοι μιάς ιστορικής χώρας, θα πρέπει να εργαστούμε προς την κατεύθυνση υπεράσπισης πατρίδας, εστιών και βωμών.

Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να τους πούμε ένα δυνατό "όχι". Ένα αμετανόητο "έξω από εδώ"... θα πρέπει να σηκωθούμε και να σταθούμε όρθιοι, όπως πρέπει στους ελεύθερους ανθρώπους. Και να απαιτήσουμε ως ίσοι προς ίσους την επιβολή του Διεθνούς Δικαίου, τον σεβασμό και την τήρηση του Ευρωπαϊκού Δικαίου και την απαρέγκλιτη εφαρμογή του Ελληνικού (βιασμένου κατα συρροή από τους πρόθυμους πωλητικούς) Συντάγματος.

Θα πρέπει να πάρουμε την ευθύνη να ορίσουμε τις ζωές μας.
Θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά και υπεύθυνα για να δημιουργήσουμε τις βάσεις του μέγιστου αγαθού, της ελευθερίας.
Θα πρέπει να αναδείξουμε εκείνους τους έντιμους και θαρραλέους που βρίσκονται ανάμεσά μας και να τους τοποθετήσουμε στην πρώτη γραμμή της πιό μεγάλης σύγχρονης μάχης του Ελληνισμού.

Αν δεν μπορούμε να παλέψουμε για την ελευθερία και την πατρίδα μας, για τα σπίτια και τις οικογένειές μας, για όλους τους προγόνους και τους απογόνους, τότε ας σωπάσουμε και ας σκάψουμε με τα ίδια μας τα χέρια τους τάφους μας.
Γιατί αυτό θα μας αξίζει...Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *