Μόνο με αίμα στέκεται η Ε.Ε

stontoixoermeidis

Αναμενόμενο το χτύπημα στις Βρυξέλλες - Ισχύς εν τη ενώσει για την Ε.Ε με εχθρό το δικό της δημιούργημα.

Ξενοφώντας Ερμείδης

Η προειδοποίηση της Europol ένα μήνα πριν για τρομοκρατικά χτυπήματα στην καρδιά της Ευρώπης με πολλά θύματα αποδεικνύει ότι η πολιτική του τρόμου έχει απίστευτα αποτελέσματα για την ενίσχυση του ρατσισμού και της εξωτερικής πολιτικής των ισχυρών κρατών της Ε.Ε σε ό,τι αφορά τη Μέση Ανατολή.

Όπως αναλώσιμοι ήταν εκατοντάδες χιλιάδες Σύριοι από τον μισθοφορικό ισλαμικό στρατό, όπως αναλώσιμοι είναι εκατοντάδες Τούρκοι πολίτες από τα "τρομοκρατικά" χτυπήματα που συμφέρουν το τουρκικό κράτος, το ίδιο αναλώσιμοι γίνονται πλέον και οι πολίτες των χωρών της Ε.Ε. Όλοι αναλώσιμοι στο βωμό του κέρδους.

Ερντογάν και Europol ως νέοι Προφήτες

Η Europol δεν είχε προφητεύσει απλά το χτύπημα αλλά και τον τρόπο που θα χτυπήσουν οι "τρομοκράτες". Στις 19 Φεβρουαρίου ο διευθυντής της Europol μιλώντας στην ελβετική εφημερίδα «Neue Zuercher Zeitung», προειδοποίησε για νέο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στη γηραιά ήπειρο τονίζοντας ότι "οι επιθέσεις αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν κατ΄ανάγκη από ομάδες ενόπλων, όπως συνέβη στις επιθέσεις στο Παρίσι, αλλά και από μοναχικούς λύκους". Σε εκείνη την συνέντευξη ο διευθυντής της Europol ανέφερε για πρώτη φορά ότι όχι μόνο το Ισλαμικό κράτος αλλά και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις ετοιμάζουν χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο τρόμου που δεν θα έρχεται μόνο από τους ισλαμιστές αλλά και νέους "τρομοκράτες".

Ποια μπορεί να είναι η νέα τρομοκρατική ομάδα που θερίζει πολίτες στην Ευρώπη; Ο Ερντογάν ως ο νέος προφήτης του Ισλάμ τέσσερις ημέρες πριν το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες συνδύασε το τρομοκρατικό χτύπημα που θα γινόταν με το κουρδικό ζήτημα που καίει τον ίδιο. "Δεν υπάρχει λόγος να μην εκραγεί μια βόμβα στις Βρυξέλλες, όπως εξερράγη και στην Άγκυρα, όταν εμφανιστεί μια ευκαιρία για τους υποστηρικτές της τρομοκρατικής οργάνωσης", είχε δηλώσει την προηγούμενη Παρασκευή ο Τούρκος πρόεδρος και πέταξε ως φωτοβολίδα ότι "οι βελγικές αρχές επέτρεψαν πρόσφατα σε υποστηρικτές του εκτός νόμου Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) να υψώσουν σημαίες κοντά στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής".

Για το συγκεκριμένο συμβάν ο Ερντογάν κατηγόρησε ανοιχτά ευρωπαϊκά κράτη που υποστηρίζουν του Κούρδους λέγοντας ότι άμεσα ή έμμεσα υποστηρίζουν "τρομοκρατικές" οργανώσεις στην Τουρκία που έχουν ενωθεί εναντίον του τουρκικού κράτους. "Σήμερα σηκώνουν τις σημαίες και τις αφίσες. Ποιόν προσπαθείτε να ξεγελάσετε; Όλα αυτά σημαίνουν ότι ενέδωσαν στην τρομοκρατία", είχε δηλώσει ο Ερντογάν σε "ανύποπτο" χρόνο.

Οι ρατσιστές της Ε.Ε έγιναν αλληλέγγυοι

Τα δύο τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες με τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες ισχυροποιεί την πολιτική της Ε.Ε που δεν άργησε να βγάλει φιρμάνι εναντίον των τρομοκρατών χωρίς ακόμη να γίνουν γνωστά τα στοιχεία τους και χωρίς ακόμα να έχει αναλάβει την ευθύνη η "τρομοκρατική" οργάνωση που θέρισε ανθρώπους.

Ξαφνικά η διαιρεμένη στα δύο Ε.Ε με την κλειστή βαλκανική οδό και με την κόντρα περί κρατών που ενισχύουν τον εθνικισμό και την μισαλλοδοξία (όπως οι χώρες του Βίσεγκραντ) και "ανθρωπιστικών" κρατών όπως η Γερμανία και η Ελλάδα έγιναν ένα απέναντι στον κοινό εχθρό: Την τρομοκρατία.

"Ενωμένοι, με όλα τα απαραίτητα μέσα" διαμηνύουν οι 28 αρχηγοί των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και οι πρόεδροι των θεσμών της ΕΕ, σε κοινό τους ανακοινωθέν για τις αιματηρές επιθέσεις που σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες.

Ένας στρατιωτικός νόμος ως απαραίτητο μέσο τύπου Γαλλίας θα βόλευε πάρα πολύ να λάβει χώρα σε όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε τώρα που το προσφυγικό είναι στις δόξες του.

"Η ΕΕ και τα κράτη – μέλη της είναι αλληλέγγυοι στο Βέλγιο, και είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν την απειλή ενωμένοι στη μάχη κατά του μίσους, του βίαιου εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας" επισημαίνουν. "Η τελευταία επίθεση το μόνο που επιτυγχάνει είναι να ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να υπερασπιστούμε τις ευρωπαϊκές αξίες από τις επιθέσεις της μισαλλοδοξίας" υπογραμμίζουν ακόμη οι ευρωπαίοι ηγέτες.

Εκεί λοιπόν, που τα μισά κράτη-μέλη της Ε.Ε απέδειξαν την μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό τους απέναντι στους πρόσφυγες, μετανάστες και Έλληνες ξαφνικά έγιναν και αυτοί ανθρωπιστές με ηθική και αξίες ανθρωπισμού!

Για το πώς θα αντιδράσει η Ε.Ε ενάντια στους "τρομοκράτες" που θα αποκαλύψει μέσω βίντεο ή φωτογραφιών και για το ποια ταυτότητα θα τους δώσει για να δικαιολογήσει την αποφασιστικότητά της, όπως λέει η ανακοίνωση, ακόμη δεν είναι γνωστό. Αλλά αν πατήσει στα πεπραγμένα του δημοκράτη Γάλλου προέδρου Ολάντ χαρακτηρίζοντας το χτύπημα στις Βρυξέλλες την τρίτη 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης, τότε πολλές βόμβες θα αρχίσουν να πέφτουν στα σημεία που βρίσκονται οι πυρήνες των δραστών με την στρατιωτική υποστήριξη της Γερμανίας και της Αγγλίας.

Μπορεί να είναι η Συρία, μπορεί το νέο "Ομοσπονδιακού Δημοκρατικού Συστήματος της Ροζάβα-Βόρεια Συρία" που πριν έξι ημέρες οι Κούρδοι ανακήρυξαν την ανεξαρτησία του ή μπορεί και το Κουρδιστάν που πλέον η ύπαρξή του δεν βολεύει την Τουρκία αφού το πετρέλαιο δεν είναι αναγκαίο πλέον να περνά μέσα από την τουρκική επικράτεια.Πηγή: Στον Τοίχο

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *