Ο Αλέξης Τσίπρας θα καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα

4663_Abstract-castle-of-cards-poker

Του Στρατή Μαζίδη

Ουδεμία σημασία έχουν όλες αυτές οι αξιόπιστες (;) μετρήσεις και τα άρθρα (ακόμη και ξένων εφημερίδων) περί απόλυτης κυριαρχίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο εσωτερικό.

Απλά στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος με το συγκεκριμένο να περιεργάζεται εδώ και μήνες επικίνδυνα τον εναπομείναντα οφθαλμό του.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός της τράπουλας, του τζόγου. Πάνω σε αυτόν έδρασε τη στρατηγική του για τις τύχες της χώρας. Όταν ήρθε η στιγμή του παιχνιδιού, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν είχε σχέδιο. Δεν είχε τίποτε. Ούτε καν εμπειρία αφού όπως η πλειοψηφία των συναδέρφων του όλων των αποχρώσεων, δεν έχει εργαστεί ποτέ.

Τις κλειστές τράπεζες, την καταστροφή μιας σειράς επαγγελματιών που ακόμη αντέχαν, θα τις πληρώσει πολύ ακριβά. Η αμάθεια σε συνδυασμό με τον φανερωθέντα πολιτικό του τυχοδιωκτισμό θα κλείσουν αρκετά σπίτια. Τι θα κάνουν όλοι αυτοί; Θα ψηφίσουν Τσίπρα; Πολύ αμφιβάλλω.

Το ίδιο ισχύει και για το 62% που μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας και έναν πρωθυπουργό να φωνάζει ΟΧΙ αλλά να παρακαλά το ΝΑΙ, είδε την εντολή του για τερματισμό της λιτότητας, να στρεψοδικείται και να επιφέρει το χειρότερο μνημόνιο που γνωρίσαμε ποτέ.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες που επλήγησαν από τις κλειστές τράπεζες, η αύξηση του λογαριασμού του σούπερ μάρκετ, τα μπιλιετάκια της εφορίας μαζί με τον ΕΝΦΙΑ και ιδίως η νέα γενιά που του έδωσε δύναμη για να διαπιστώσει πως κι αυτός νοιάζεται μόνο για την καρέκλα και το να πληρώνονται οι διορισμένοι κομματικοί στρατοί, εγγυώνται πως θα καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

Άλλωστε, δυστυχώς, μια μπλόφα αποδείχθηκε ο πρωθυπουργός μας...Πηγή: freepen.gr

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *