Ο συνεχιστής του Κεμάλ και του Χίτλερ, Ερντογάν, στη Γη της Αντίστασης, της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας

Δεν έχω αυταπάτες, δεν περιμένω από τους πολιτειακούς θεσμούς, τα κόμματα, εντός και εκτός βουλής, να μιλήσουν στο συνεχιστή του Κεμάλ και του Χίτλερ, Ερντογάν, για τη Γενοκτονία, για τη Σαμψούντα το 1919, για τη φλεγόμενη Σμύρνη το 1922, για την Αδριανούπολη και για την Καισάρεια ως πρότυπα για τα Καλάβρυτα και το Δίστομο, δεν έχω προσδοκίες να αναφερθούν στην κατεχόμενη Κύπρο και τους αγνοούμενους, για την Τουρκική αμφισβήτηση της Ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και τη Θράκη.

Αντ ΄αυτού τους παραπέμπω στον Αρμένιο βουλευτή Κωνσταντινούπολης του HDP Γκάρο Παιλάν, ο οποίος μέσα στην Τουρκική Βουλή ανήμερα της 24 Απριλίου, μίλησε για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, δείχνοντας τις φωτογραφίες των δολοφονημένων συμπατριωτών του διανοουμένων !

Τέλος, έχοντας ως πρότυπο το θάρρος του Γκάρο, παραθέτω ορισμένους από τους δικούς μας δολοφονημένους, αγνοούμενους και μαρτυρικούς τόπους. Για τους ευνόητους λόγους που εκπορεύονται από την Ελληνική παράδοση της Αντίστασης, της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ζωής, που δε θέλει να έχει καμία σχέση με τη Βαρβαρότητα, το Παρακράτος, το Φασισμό, τις Δολοφονίες, τις Φυλακίσεις, το Θάνατο.

Όχι στην επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη

TAYYİP ERDOĞAN’A TRAKYA’DAN UYARI: GELME!Πηγή: ΜΑΛΚΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα...

1 Σχόλιο

  1. Ο/Η foteini4 λέει:

    Συνέλαβαν 50 περίπου Κύπριους φοιτητές του "ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ", που πήγαν να διαμαρτυρηθούν έξω από την Τουρκική Πρεσβεία.

    http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/12/50.html

    “Αυτές τις μέρες ελεύθεροι σκοπευτές κυκλοφορούν ελεύθερα για την ασφάλεια του Τούρκου προέδρου και απαγορεύεται σε Έλληνες πολίτες να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά κατά της προκλητικής επίσκεψης του νεο-σουλτάνου στην Θράκη"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *