Όχι στο ξεπούλημα της Ελλάδος

Πηγή: townhall.com

Πηγή: townhall.com

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αθανάσιου Καρανάσιου, Έλληνα πολίτη, κατοίκου Αθηνών

Κατά

κ.κ. Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές όλων των κομμάτων, μέλη του ΤΑΙΠΕΔ, εισαγγελείς, ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς

Με θέμα

  1. Την πώληση-παραχώρηση-ιδιωτικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, των λιμανιών Πειραιά και Θεσσαλονίκης, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, της ΔΕΣΦΑ ΑΕ, του ΟΔΙΕ ΑΕ ως και κάθε άλλου περιουσιακού στοιχείου του Ελληνικού Λαού και άρα και εμού του ιδίου.
  2. Την επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής, του ΟΤΕ, του ΟΠΑΠ, των ΕΛΠΕ και κάθε άλλου περιουσιακού στοιχείου του Ελληνικού Λαού και άρα και εμού του ιδίου, που αποκρατικοποιήθηκαν χωρίς τη συγκατάθεσή μας.

Με ξεχειλισμένη την οργή από την αδικία σε βάρος μας, ως μετόχων της δημόσιας περιουσίας, γράφεται το παρόν κείμενο. Είναι αδιανόητο, οι κάθε μορφής αυτόκλητοι μεταπράτες, να ξεπουλάν την περιουσία του Ελληνικού Λαού και να εκχωρούν γη και ύδωρ στους διεθνείς αποικιοκράτες. Πρόκειται για, πέραν πάσης αμφιβολίας, κολάσιμες πράξεις, ανεξάρτητα από τα νομικίστικα τερτίπια και τις έωλες λαθροχειρίες!

«Αποικιοκρατία». Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει με τον απόλυτο τρόπο όσα πρωτοφανή συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα. Η Ελλάδα σπιθαμή προς σπιθαμή χάνει τα εδάφη και τις υποδομές της. Όπου και να στρέψει το βλέμμα του κανείς, θα αντικρίσει την ίδια τραγική κατάσταση. Σχεδόν το σύνολο του ελληνικού κεφαλαίου δεν βρίσκεται απλά υπό την εκμετάλλευση ξένων, αλλά υπό την ιδιοκτησία τους. Ό,τι δεν κατάφεραν επί αιώνες αιμοβόροι κατακτητές με τη βία των όπλων, το καταφέρνουν τώρα άπληστοι κεφαλαιοκράτες με «πέτσινο» χρήμα, με τη συνέργεια πονηρών δικηγόρων, τεχνοκρατών και μιας εκάστοτε μη νομιμοποιημένης γι αυτές τις πράξεις πολιτικής ηγεσίας.

Στο πλαίσιο της «θεραπείας σοκ» με τον γηγενή πληθυσμό σε σύγχυση και αποπροσανατολισμένο, κάποιοι έχουν στήσει ένα μεγάλο «πλιάτσικο» πάνω στη δημόσια περιουσία. «Εκσυγχρονιστές» πολιτικοί και κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι μπουμπούνιζαν τον ευκολόπιστο λαό, ότι κάποιες συγκεκριμένες δημόσιες επιχειρήσεις, ήταν ζημιογόνες κι έπρεπε να ξεπουληθούν, αντί να εξυγιανθούν, για να απαλλαγούν δήθεν από τα ελλείμματα. Έτσι, τώρα η Ελλάδα των δύο Ηπείρων και των πέντε θαλασσών ξέμεινε από εθνικό αερομεταφορέα και κρατική τράπεζα! Παράλληλα όμως, έβγαλαν στο σφυρί πολλές ελληνικές νησίδες, ακόμα και τις κερδοφόρες εταιρείες του δημοσίου ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, τα Διόδια στις Ε.Ο., τη χρυσοτόκο όρνιθα ΟΠΑΠ κ. ά.

Όταν όμως ξεπουλιέται το εθνικό κεφάλαιο μιας χώρας, μετά είναι αδύνατη η επαναγορά του ούτε στην εκατονταπλάσια τιμή, αν δεν συμπράξει ο νέος ιδιοκτήτης. Επομένως ανακύπτει μέγα εθνικό ζήτημα! Σκοπός των διευθυντηρίων της τρόικα είναι: «Να καταστήσουν τους Έλληνες «γύφτους», χωρίς πατρίδα, χωρίς καμιά απολύτως περιουσία, αδύναμους και υποτελείς σε ξένους και ντόπιους αφεντάδες και μετά να χρεοκοπήσουν και την ίδια τη χώρα!»

Είναι χαρακτηριστικό πλέονν, ότι έχουν ανατραπεί οι μέχρι πρόσφατα διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής, του ΟΤΕ, του ΟΠΑΠ κλπ. Τουναντίον, έκλεισε τώρα η συμφωνία παραχώρησης των αεροδρομίων στους Γερμανούς! Παράλληλα προωθείται άμεσα και η πώληση των λιμανιών Πειραιά και Θεσσαλονίκης!

κ.κ. πρόεδρε της Δημοκρατίας, πρωθυπουργέ, υπουργοί, βουλευτές όλων των κομμάτων, μέλη του ΤΑΙΠΕΔ, εισαγγελείς και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί,

Είναι πασιφανές ότι, τα παραπάνω δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση. Όλες οι σχετικές διαδικασίες για την πώληση των ζωτικής σημασίας δημοσίων επιχειρήσεων και δημόσιων περιουσιακών στοιχείων, είναι ενάντια στη βούληση του Ελληνικού Λαού. Αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία από οποιονδήποτε, να διενεργηθεί δημοψήφισμα!

Για όλους τους παραπάνω λόγους

Διαμαρτύρομαι με τον πιο έντονο τρόπο ενώπιόν σας και εφιστώ την προσοχή όλων σας για τις αστικές, ποινικές και ηθικές ευθύνες σας σε σχέση με την «πώληση»=χάρισμα της δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού Λαού και κατά συνέπεια εμού του ιδίου, ως εξ αδιαιρέτου μετόχων αυτής και σας καλώ να προβείτε σε κάθε ενέργεια για την αποκατάσταση της γενόμενης και εξελισσόμενης βλάβης μας.

Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μου

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα τη παρούσα μου, σ΄ αυτούς που απευθύνεται, αφού την αντιγράψει αυτολεξεί στην έκθεση της επιδόσεώς του.Αθήνα, 7-5-2015

Ο εξωδίκως διαμαρτυρόμενος και προσκαλών

Αθανάσιος Καρανάσιος, Πολιτικός Μηχανικός, τ. ΕπιμελητήςΠηγή: freepen.gr

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *