Περιμένοντας τους δικούς μας βαρβάρους...

paintings-dailylife

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Στην περίπτωση της Ελλάδας, οι ψεύτες κατέχουν πρωτεύοντα ρόλο, είθισται μετά τις καλύτερες «εμπνεύσεις» τους να καταλαμβάνουν την εξουσία και, φυσικά, να διατηρούν άθικτη την αλυσίδα της πολιτικής (πρωτίστως) διαφθοράς που καταδυναστεύει επί δεκαετίες την πατρίδα μας, με αποτέλεσμα τα όσα τραγικά βιώνουμε σήμερα και όσα τραγικότερα θα κληθούμε το επόμενο διάστημα να ζήσουμε προκειμένου οι ψεύτες και οι κλέφτες να διαιωνίζουν την μιαρή παρουσία τους εις βάρος σχεδόν όλων των πολιτών.

Από σήμερα ξεκινάει ένα εσωτερικό θέατρο σκιών, στο οποίο θα κληθούν να χορέψουν από τσάμικο έως πεντοζάλη κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Κυβέρνηση η οποία ενδέχεται να «μετασχηματισθεί», ενδέχεται επίσης να δεχθεί πρόσμικτα πολιτικά στοιχεία (Ποταμίσια κ.λ.π.) για να στερεωθούν ακόμη περισσότερο οι κατέχοντες τους θώκους της εξουσίας.

Παράδοξο της κυβέρνησης: Ενώ η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει επιτροπή στην Ελληνική Βουλή για το παράνομο χρέος, ο πρωθυπουργός της χώρας κάνει συμφωνία στις Βρυξέλλες για την αποπληρωμή του!!! Αυτή η απόλυτη αντίθεση στην πολιτική γραμμή πλεύσης (ανώτατων στελεχών) της παρούσας κυβέρνησης, αναμένεται να "εξατμιστεί" κατά την ψηφοφορία που θα γίνει στην Ελληνική Βουλή, μέσω της οποίας θα νομιμοποιηθεί και το τρίτο "πρώτη φορά αριστερά" μνημόνιο.

Από σήμερα η κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν έχει αντιπολίτευση, πλην κάποιων ελαχίστων μεμονωμένων κραυγαζόντων πολιτικών, κι έτσι δημιουργεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Να μην υπάρχει, δηλαδή, αντιπολίτευση σε κυβέρνηση που αναδείχθηκε μέσα από εκλογές και όχι μετά από πραξικόπημα, αφού η κυβέρνηση κατόρθωσε να ικανοποιήσει όλες τις πολιτικές θέσεις της αντιπολίτευσης.

oldphotosmasoch12_11397901088

Κι ενώ οι πολιτικοί αντίπαλοι "έσονται εις σάρκαν μίαν", από σήμερα, διαπιστώνεται πως υπάρχει και ένα δεύτερο παράδοξο. Η κυβέρνηση δεν είναι καν κυβέρνηση ελληνική, αλλά είναι μία κυβέρνηση που έχει παραδοθεί πλήρως στις βουλές του διευθυντηρίου της Ε.Ε. και του ιερατείου των Βρυξελλών. Λειτουργεί και νομοθετεί μόνο με την άδεια και με υποδείξεις (sic) των Βρυξελλών.
Με απλά λόγια, κυβέρνηση έχουμε, αλλά κυβέρνηση ελληνική δεν έχουμε...!

Τι μέλλει γενέσθαι, λοιπόν, μετά την πλήρη υποταγή του Αλέξη Τσίπρα στα διεθνή αρπακτικά;

Δυστυχώς, μόνο χειρότερες ημέρες έρχονται, μέσα από την «παράταση του προγράμματος» που ο Αλέξης και η παρέα του χαμογελαστά αποδέχθηκαν. Και ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσουμε όλοι μας πως πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για "κόκκινες γραμμές" και να καταλάβουμε πως φοράμε πια "κόκκινες αλυσίδες"...

Δυστυχώς, για όσα μας συμβούν, από τώρα και στο εξής, είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Γιατί ποτέ δεν λειτουργήσαμε με την λογική, αλλά πάντα λειτουργούσαμε με βάση τα προσωπικά μας μικροσυμφέροντα που –σχεδόν πάντα- ήταν κατά των συμφερόντων της ίδιας μας της πατρίδας.

Περιμένοντας τους βάρβαρους να έρθουν -για μία ακόμη φορά- και να ισοπεδώσουν ό,τι βρούνε στο πέρασμά τους... οφείλουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα της χώρας μας και όλοι μαζί να κραυγάσουμε:
Heil Alexis! Οι πάντα ηλίθιοι σε χαιρετούν…Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *