Πετάξτε τους δέκτες σας

tv-reason

Του Μόσχου Λαγκουβάρδου

Ακόμα και τα άγρια ζώα υπερασπίζονται την ελευθερία τους και την τροφή τους. Οι κάτοικοι της χώρας αυτής έβαλαν μέσα στα σπίτια τους τους προπαγανδιστές που τους αποκοιμίζουν και τους κλέβουν την ελευθερία τους και το ψωμί τους. Πώς; Με το να τους κοιμίζουν και να τους διαιρούν.

Η δύναμη του μικρού είναι η ενότητα και αυτήν εμποδίζει ο προπαγανδιστής με μέσον τα ΜΜΕ. Η Ελλάδα τώρα είναι μια μικρή χώρα και ο λαός της ένας λαός διηρημένος. Οι ενώσεις τους δεν ομονοούν για το παραμικρό. Τους κοιμίζουν με την τηλεόραση, που την έβαλε ο εχθρός στα σπίτια τους για να βλέπει πού βαδίζει. Ακόμα και οι σκοτεινές δυνάμεις δεν βαδίζουν στα τυφλά. Στα τυφλά βαδίζει ο διηρημένος λαός. Δεν αναρωτιέται ούτε πού τον πηγαίνουν.

Κοιμούνται οι θεατές των ΜΜΕ και που και που βγάζουν κάποια κραυγή ανάμικτη με ηδονή και πόνο, όπως η κραυγή του μισοναρκωμένου βατράχου, στο στόμα του φιδιού: "Θα μας πάρουν τα σπίτια μας". Θα τα πάρουν τα σπίτια τους και πάλι δεν θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, για να πετάξουν τους δέκτες και τους προπαγανδιστές, που τους διαιρούν για να μην ενωθούν ποτέ.Πηγή: http://moschoblog.blogspot.gr/2016/05/blog-post_20.html

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *