Σκιά ημισελήνου στην αττική γη

D1009EU1

Η ανεξαρτησία της πατρίδας μας πληρώθηκε με αίμα. Πολύ αίμα. Ηρωες και μάρτυρες θυσίασαν τις ζωές τους, άφησαν τα νιάτα τους σαν προσφορά στον βωμό της ελευθερίας. Παρέδωσαν στις επόμενες γενιές το παράδειγμα της αρετής τους και μια γωνιά της γης που είχαν ξεχερσώσει από τα σελτζουκικά παράσιτα. Σε αυτό το νέο και συνάμα πανάρχαιο σπίτι, ο λαός μας θα μπορούσε να ζήσει, να προοδεύσει, να συνεχίσει την πολιτισμική σκυταλοδρομία του Ελληνισμού και να λατρέψει ανεμπόδιστα τον Χριστό, χωρίς να τον σκιάζει η οθωμανική φοβέρα και δίχως να τον πλακώνει η ισλαμική σκλαβιά.

Και τώρα, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των εκλογέων ετοιμάζονται να ισλαμοποιήσουν την πατρίδα, ξεκινώντας από την ιερή πρωτεύουσα του έθνους, την Αθήνα. Βιάζονται, μάλιστα, τόσο πολύ να ακυρώσουν τα αποτελέσματα της Εθνεγερσίας του 1821, που φέρνουν σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (!!!), το νομοσχέδιο που προβλέπει την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό - σε έκταση που παραχώρησε το Πολεμικό Ναυτικό!

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιοι οι ραγιάδες θα πληρώσουν τα έξοδα για τη ζοφερή σκιά της ημισελήνου που θα απλωθεί πάνω στην αττική γη. Εκεί που δυσκολεύονται να βρουν έστω και λίγα ευρώ για να αγοράσουν γάζες για τα διαλυμένα νοσοκομεία της χώρας, ενέκριναν δαπάνη 946.000 ευρώ για το τέμενος που θα χτίσουν στην περιοχή του Ελαιώνα. Αυτό το κονδύλι θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του ΠΔΕ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων). Το τέμενος, λοιπόν, είναι μια επένδυση που έφερε στην Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα, με την ανοχή και τη συνενοχή της πλειονότητας των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ενώ ολόκληρη η Δύση έχει συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα της ισλαμικής επεκτατικότητας και πως ήδη διεξάγεται ένας ανελέητος θρησκευτικός πόλεμος μεταξύ του μουσουλμανισμού από τη μια μεριά και όλων των υπόλοιπων θρησκειών από την άλλη, όσοι ασκούν πολιτική ηγεμονία στην Ελλάδα βιάζονται να μας εξισλαμίσουν!Πηγή: Δημοκρατία, 04.08.2016
Αναδημοσίευση από: ΑΚΤΙΝΕΣ

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *