Σπόροι Θανάτου - Αποκαλύπτοντας τα ψέμματα των ΓΤΟ

Tο βραβευμένο ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Gary Null, Σπόροι του Θανάτου - Aποκαλύπτoντας τα ψέματα των ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί) καταδεικνύει την προπαγάνδα του καρτέλ των σπόρων (Monsanto, DuPont) και την πολιτικής τους επιρροή καθιστόντας τους υπαίτιους για την ασφάλεια και τη ζωή κάθε είδους. Εκατοντάδες επιστημονικές μελέτες αποκαλύπτουν τους σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των ζώων και όπως παρατηρείται την αύξηση των επιδημιών και ασθενειών στους ανθρώπους.

Επίσης εκτός από τους κινδύνους για την υγεία, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι ΓΤΟ θα παρέχουν επισιτιστική ασφάλεια στο μέλλον. Η βιομηχανική γεωργία είναι βρώμικη. Αφήνει μεγαλύτερο αποτύπωμα αερίων του περιβάλλοντος του θερμοκηπίου σε σύγκριση με τις μεθόδους της βιολογικής γεωργίας. Εξαρτάται από τεράστιες ποσότητες λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και ζιζανιοκτόνων, και έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε υδάτινους πόρους. Το αποτέλεσμα είναι η καταστροφή του εδάφους και χαμηλότερες αποδόσεις των καλλιεργειών.

Το "Σπόροι Θανάτου" διαθέτει τις φωνές και τις προειδοποιήσεις των πλέον εμπειρογνωμόνων του κόσμου οι οποίοι απαιτούν την επαναξιολόγηση των ΓΤΟ συμπεριλαμβανομένων των Jeffrey Smith, Vandana Shiva, Ronnie Cummins, Shiv Chopra, Michael Antoniou, Rima Laibow, Bruce Lipton, Joseph Mercola, Arpad Pusztai, ενώ παρουσιάζονται λήψεις από τα πειράματα του Gilles-Éric Séralini

Το ντοκιμαντέρ βραβεύθηκε στο Hoboken International Film Festival το 2013, σοκάρει, αποκαλύπτοντας τη γυμνή αλήθεια για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ).

Το μήνυμα της ταινίας είναι σαφές: το μέλλον της ασφάλειας των τροφίμων που βασίζεται σε ΓΤΟ θα καταστρέψει τον πλανήτη και θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την υγεία και την επισιτιστική κρίση στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Διαβάστε επίσης: Πώς οι πολυεθνικές ελέγχουν τα τρόφιμα του κόσμου

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *