Σταματήστε την Επόμενη Ψευτο-Πανδημία Πριν Ξεκινήσει

Η ίδια η ιδέα μιας "πανδημίας" εξαρτάται από την ύπαρξη θανατηφόρων "ιών"

Μετάφραση: Απολλόδωρος

27 Φεβρουαρίου 2024 | BETSY | Διαβάστε το εδώ.


Γεια σας! Καλώς ήρθατε -ή αν είναι η πρώτη σας φορά εδώ, καλώς ήρθατε στο This Changes Everything, στο οποίο αναφέρομαι στο γιατί είναι τόσο κρίσιμα σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι ιοί δεν υπάρχουν, η θεωρία των μικροβίων είναι ψευδής και η μετάδοση είναι ένας μύθος. (Για να είμαι επιστημονικά ακριβής, δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη ιών, οπότε ίσως βρεθούν κάποια μέρα, αλλά, από όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχουν).

Στο πρώτο μου άρθρο, “To Γεγονός ότι οι ιοί δεν υπάρχουν, είναι κεντρικής σημασίας”, περιέγραψα τους πέντε λόγους για τους οποίους είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζουμε την αλήθεια για τους ιούς, τη θεωρία των μικροβίων και τη μετάδοση. Σε εκείνο το άρθρο, υποσχέθηκα ότι θα αναλύσω καθέναν από αυτούς τους λόγους σε ένα μελλοντικό άρθρο.

Το Γεγονός Ότι Οι Ιοί Δεν Υπάρχουν, Είναι Κεντρικής Σημασίας

Αυτός είναι ο λόγος #1: Οι πανδημίες είναι η αγαπημένη και επί του παρόντος πιο επιδραστική μέθοδος που χρησιμοποιείται από εκείνους που επιδιώκουν τον απόλυτο έλεγχο του πλανήτη. Ο φόβος του θανάτου κάνει τους ανθρώπους εύκολα χειραγωγήσιμους. Αν σταματήσουμε να φοβόμαστε ότι θα πεθάνουμε από αυτό που αναπνέουν άλλοι άνθρωποι, δεν θα μπορούμε να χειραγωγηθούμε με αυτόν τον τρόπο και η όλη ιδέα των πανδημιών καθίσταται αδύνατη.

Τι;!!! Οι ιοί δεν είναι αληθινοί; Το μυαλό μου έχει εκραγεί

Μου έσκασε το μυαλό πριν από περίπου τέσσερα χρόνια όταν έμαθα ότι η θεωρία των μικροβίων και η ιολογία βασίζονται σε λανθασμένες παραδοχές και είναι στην πραγματικότητα ψευδοεπιστήμη.

Η πρώτη φορά που άκουσα κάποιον να το λέει αυτό ήταν τον Μάρτιο του 2020, όταν η Dr. Kelly Brogan, πρώην πιστοποιημένη ψυχίατρος και συγγραφέας μπεστ σέλερ, δήλωσε σε ένα ενημερωτικό δελτίο ότι τα μικρόβια δεν προκαλούν ασθένειες. Έμεινα εμβρόντητη. Θυμάμαι να πηγαίνω στο γκαράζ όπου ο γιος μου έπαιζε μπιλιάρδο (το γκαράζ μου είναι αίθουσα μπιλιάρδου - μια ιστορία για μια άλλη φορά!) και να του λέω: "Μόλις άκουσα έναν γιατρό να λέει ότι η θεωρία των μικροβίων είναι ψευδής - τα μικρόβια και οι ιοί δεν μας αρρωσταίνουν. Είπε μάλιστα ότι οι ιοί δεν υπάρχουν!" Συμφωνήσαμε ότι ήταν μια τρελή ιδέα. Πώς θα μπορούσε κάποιος να το πιστέψει αυτό;

Ειδικά υπό το πρίσμα της κυρίαρχης αφήγησης στις αρχές του 2020, ότι ένας θανατηφόρος "νέος κορονοϊός" κυκλοφορούσε ελεύθερος στον κόσμο, στον οποίο κανείς δεν είχε "φυσική ανοσία" και από τον οποίο προβλεπόταν ότι θα πέθαιναν πιθανότατα "εκατομμύρια", η ιδέα ότι οι ιοί δεν είναι αληθινοί έβγαζε από το μυαλό μας την ευπιστία. Αρχικά, με είχε συνεπάρει ο ισχυρισμός περί "νέου ιού", οπότε είχα αμφιβολίες για την ιδέα ότι οι ιοί δεν υπάρχουν, αλλά με είχε ιντριγκάρει και λίγο. Ήμουν περίεργος.

Καθώς συνέχισα να το σκέφτομαι, άρχισα να συναντώ βίντεο από άλλες φωνές της ιατρικής και της επιστήμης που έλεγαν το ίδιο πράγμα και εξηγούσαν το γιατί. Άκουσα τον Dr. Tom Cowan (συνταξιούχος οικογενειακός γιατρός) και τον Dr. Andrew Kaufman (πρώην ιατροδικαστής ψυχίατρος), δύο άλλους αντιφρονούντες γιατρούς που ασκούσαν κριτική στον τομέα της ιολογίας δείχνοντας την αντιεπιστημονική του βάση. Αυτοί οι δύο ακούραστοι γιατροί γίνονταν γνωστοί ανεξάρτητα και μαζί στην αυξανόμενη κοινότητα ανθρώπων σαν κι εμένα που αναρωτιόντουσαν τι σήμαινε να λες ότι οι ιοί δεν υπάρχουν.

Φωτογραφία από Lucas Vasques στο Unsplash

Ακούγοντάς τους να περιγράφουν την εργαστηριακή διαδικασία για την υποτιθέμενη εύρεση ενός "ιού", άρχισα να καταλαβαίνω τι έλεγαν. Ως μορφωμένο άτομο που δεν έχει πατήσει το πόδι του σε επιστημονικό εργαστήριο από τη βιολογία και τη χημεία του γυμνασίου, βρισκόμουν σε ξένο έδαφος. Χρειάστηκε να ακούσω την εξήγησή τους αρκετές φορές πριν την καταλάβω καθαρά.

Παρά τον μη επιστημονικό μου προσανατολισμό, όμως, μπόρεσα να καταλάβω τι συνέβαινε σε αυτά τα εργαστήρια. Με τη διαδικασία που χρησιμοποιείται στην έρευνα της ιολογίας, η οποία περιλαμβάνει την προσθήκη πολυάριθμων ουσιών σε μια κυτταρική καλλιέργεια, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων αντιβιοτικών που ήταν ειδικά για να σκοτώνουν τους τύπους των κυττάρων στην καλλιέργεια, εκείνοι που διενεργούσαν την έρευνα δεν ήταν δυνατόν να καταλάβουν ότι επρόκειτο για ιό που προκαλούσε τον θάνατο των κυττάρων της καλλιέργειας. Και δεν μπορούσαν καν να είναι σίγουροι για το ποιο από το DNA στο μείγμα θα μπορούσε να προέρχεται από τον "ιό" που θεωρούσαν ένοχο. Ωστόσο, οι ιολόγοι ισχυρίζονται ακριβώς αυτό. Ονομάζουν αυτή τη διαδικασία "απομόνωση ιού" και με αυτόν τον τρόπο "αποδεικνύουν" την ύπαρξη όλων των τύπων "ιών".

Καθώς η γοητεία μου μεγάλωνε, άρχισα να ψάχνω για περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες και βρήκα τους Mike Stone, Alec Zeck, Drs. Mark and Sam Bailey, Christine Massey, Dawn Lester, Eric Francis Coppolino, Dr. Barre Lando, Dr. Jordan Grant, και πολλούς άλλους που έκαναν βίντεο, blogs, podcasts, και παρουσιάσεις σε συνέδρια σχετικά με την απάτη της θεωρίας των μικροβίων και της ιολογίας. Κάποιοι από αυτούς το γνώριζαν εδώ και χρόνια- άλλοι έφτασαν σε αυτή τη συνειδητοποίηση επειδή τα γεγονότα γύρω από το "Covid-19" απλώς δεν κολλούσαν.

Φωτογραφία από Chris Liverani στο Unsplash

Κάθε φορά που άκουγα την εξήγηση από μια άλλη φωνή, γινόταν πιο σταθερή στο μυαλό μου. Και τότε ήταν που άρχισα να καταλαβαίνω ότι, παρόλο που η απάτη ήταν γεμάτη με εξαπατήσεις, παραποιήσεις και πολλά ξεκάθαρα ψέματα, όλα στηρίζονταν τελικά σε αυτή τη μία λανθασμένη προϋπόθεση, σε αυτό το σαθρό ψέμα - και χωρίς αυτό, όλο το εγχείρημα θα κατέρρεε.

Η λογική είναι αρκετά απλή και προφανής. Αν δεν υπάρχει ιός, δεν μπορεί να υπάρξει πανδημία, ούτε λουκέτα, ούτε μάσκες, ούτε εντολές για εμβόλια, ούτε κοινωνική αποστασιοποίηση, ούτε καταστροφή μικρών επιχειρήσεων, ούτε ψυχολογική βλάβη στα παιδιά από την απομόνωση. κ.λπ. Αν ΔΕΝ φοβόμασταν τους ιούς -και δεν θα φοβόμασταν αν ξέραμε ότι δεν κινδυνεύουμε να "κολλήσουμε" οποιαδήποτε "ιογενή ασθένεια", ανεξάρτητα από το με ποιον στεκόμαστε κοντά στην ουρά του σούπερ μάρκετ ή δίπλα σε ποιον καθόμαστε στο δείπνο των Ευχαριστιών- δεν θα υπήρχε καμία βάση για οποιαδήποτε μελλοντική πανδημία.

Δεν παραιτούνται από τις Ψευτο-Πανδημίες

Όμως οι κακόβουλες δυνάμεις που κινούν τα νήματα του "Covid-19" πήραν τόσο μεγάλη απόσταση με αυτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν αυτή την ιδέα. Μας λένε ότι η επόμενη είναι προ των πυλών.

Πέρυσι, καθώς γινόταν όλο και πιο σαφές ότι η πρόσληψη του εμβολίου "Covid-19" έπεφτε με κάθε διαδοχικό αναμνηστικό και οι άνθρωποι γίνονταν σαφώς πολύ λιγότερο φοβισμένοι για το "Covid-19", αυτοί οι αλαζόνες μανιακοί του ελέγχου προσπάθησαν να βγάλουν την "ευλογιά των πιθήκων". Το θυμάστε αυτό; Ανακοινώνοντας ότι είχε εντοπιστεί μια μικρή χούφτα "κρουσμάτων", ο Tedros Ghebreyesus, γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, το κήρυξε "έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας παγκόσμιας ανησυχίας". Ακόμη και η συμβουλευτική του επιτροπή από "ναι-άνθρωπους" δεν μπόρεσε να το πνίξει αυτό και αρνήθηκε να εγκρίνει αυτή την ενέργεια. Τους αγνόησε. Αλλά το κοινό δεν φοβήθηκε. Απλά γελούσε.

Στη συνέχεια ακολούθησαν το Marburg, ο άνθρακας, το Nipah και ο αιμορραγικός πυρετός του Κονγκό σε στενή διαδοχή, μια ή δύο δειλές αναφορές για τον Έμπολα, και μερικά άλλα, κανένα από τα οποία δεν κατάφερε να αυξήσει τον φόβο του κοινού. Έτσι συμβιβάστηκαν με την προώθηση της αναζωπύρωσης του "Covid-19" το περασμένο φθινόπωρο (όταν έχεις αμφιβολίες, κάνε αυτό που λειτούργησε στο παρελθόν). Αυτό οδήγησε στο να μασκαρευτούν ξανά μερικοί άνθρωποι, αλλά ούτε κατά διάνοια στο επίπεδο του φόβου που είδαμε τα τρία πρώτα χρόνια της πανδημίας του "Covid-19".

Η "ασθένεια Χ" λέγεται τώρα δυσοίωνα ότι περιμένει στα παρασκήνια για να μας επιτεθεί, μια αφήγηση που έχει σχεδιαστεί για να επαναφέρει τον φόβο ενός άγνωστου παθογόνου που λειτούργησε τόσο καλά το 2020. Ο "ιός" που θα προκαλέσει αυτή τη σκοτεινή και επικίνδυνη ιογενή νόσο, μας λένε, θα προέρχεται σχεδόν σίγουρα από νυχτερίδες. Αυτή δεν είναι μια νέα τεχνική στις "πανδημίες", αλλά έρχεται στο προσκήνιο πιο έντονα αυτή τη στιγμή για να αυξήσει τον φόβο και πάλι σε χειραγωγήσιμα επίπεδα: κατηγορήστε ένα ζώο που οι περισσότεροι άνθρωποι ήδη φοβούνται.

Οι νυχτερίδες είχαν ισχυρό υποστηρικτικό ρόλο στην απάτη του " Covid-19 ", αν και οι παγκολίνοι ήταν επίσης ύποπτοι σε ένα σημείο. Αλλά τώρα τοποθετούνται σταθερά στο επίκεντρο ως Η πηγή του επόμενου "θανατηφόρου ιού". Γίνεται λόγος ακόμη και για "ιούς" που προέρχονται από τους πρωκτούς των νυχτερίδων. Απλά για να αυξήσουν τον παράγοντα "Αηδία!" με την ελπίδα να ενισχύσουν τον φόβο.

Φωτογραφία από Todd Cravens στο Unsplash

Αμέτρητος αριθμός ανθρώπων έχει επενδύσει τεράστια ποσά χρόνου και ενέργειας για την αντιμετώπιση των ψυχολογικών επιθέσεων της πρόσφατης πανδημίας, όπως τα πλαστά πιστοποιητικά θανάτου που οδήγησαν σε μαζική υπερ-καταμέτρηση των θανάτων από "Covid", οι δολοφονίες στα νοσοκομεία μέσω θανατηφόρων πρωτοκόλλων όπως το Remdesivir και οι αναπνευστήρες, η “πανδημία κρουσμάτων” ("casedemic") που προέκυψε από το εντελώς απατηλό τεστ PCR, οι φρικτές συνέπειες ειδικά για τα παιδιά από την υποχρεωτική χρήση μάσκας, η οικονομική καταστροφή από τα λουκέτα και οι μαζικοί θάνατοι και ακρωτηριασμοί από τα εμβόλια. Η αλήθεια για όλα αυτά πρέπει να αποκαλυφθεί και οι δράστες να αποκαλυφθούν.

Η αλήθεια για όλα αυτά πρέπει να αποκαλυφθεί και οι δράστες όλης αυτής της αποτρόπαιας πράξης να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Επικροτώ όσους εργάζονται γι' αυτό.

Αλλά αν δεν απορρίψουμε ξεκάθαρα την ιδέα ότι οι ιοί είναι πραγματικοί, θα τα ξαναπεράσουμε όλα αυτά. Η "ασθένεια Χ", ή όποιος άλλος "θανατηφόρος ιός" και αν προκύψει που θα φοβίσει τους ανθρώπους για να συμμορφωθούν, θα παρουσιάσει όλα τα ίδια ζητήματα. Νομίζω ότι μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό. Και, και πάλι προφανώς, τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να συμβεί αν δεν υπάρχει ιός. Εδώ είναι που το όλο θέμα μπορεί να σταματήσει.

Και τότε θα έχουμε πολύ περισσότερη ενέργεια και ευαισθητοποίηση για να αντιμετωπίσουμε τις άλλες ψεύτικες αφηγήσεις που βασίζονται στον φόβο, όπως η "κλιματική αλλαγή" και ο "υπερπληθυσμός", και να αντιμετωπίσουμε τις πραγματικές απειλές για την ανθρώπινη και την πλανητική υγεία, όπως το 5G και το Διαδίκτυο των πραγμάτων, τα μικροπλαστικά, τα φυτοφάρμακα όπως η γλυφοσάτη, οι αεροψεκασμοί που ρίχνουν αμέτρητες χημικές ουσίες πάνω μας και στη γη και προσπαθούν να αποκλείσουν τον ήλιο, κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.

Ως τελευταίο σχόλιο, σκεφτείτε τις εξέχουσες φωνές για την ελευθερία της υγείας που ακούτε να μιλούν για όλες τις απάτες και τις απάτες και τα ψέματα σχετικά με το "Covid" που αναφέρονται στην παραπάνω παράγραφο, αλλά ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν τη μη ύπαρξη των ιών σε αυτή τη λίστα. Κάποιοι απλά παραλείπουν αυτό το στοιχείο, ενώ άλλοι λένε στην πραγματικότητα ότι όλα αυτά τα άλλα πράγματα ήταν απάτες και ψέματα, αλλά το κομμάτι για τον ιό είναι αληθινό. Αυτό σας βγάζει νόημα; Απλά σκεφτείτε το όταν ακούτε αυτό το μήνυμα.

Την επόμενη εβδομάδα, ο λόγος #2 για τον οποίο η ανυπαρξία των ιών είναι κρίσιμα σημαντική: Η θεωρία των μικροβίων (συμπεριλαμβανομένων των ιών) και η μόλυνση είναι μέρος ενός μεγαλύτερου και άκρως αποδυναμωτικού πακέτου ψεμάτων που μας έχουν πει εδώ και αιώνες για την υγεία, το πώς λειτουργεί το σώμα και τι είναι η "ασθένεια". Μείνετε συντονισμένοι! Στόχος μου είναι να δημοσιεύω ένα νέο άρθρο κάθε Τρίτη.

Πηγές για την αλήθεια σχετικά με την ιολογία και τη θεωρία των μικροβίων

Για όσους είναι νέοι στην ιδέα ότι η θεωρία των μικροβίων και η ιολογία είναι ψευδή παραδείγματα, δείτε το Substack του Mike Stone, ViroLIEgy, και την ομώνυμη ιστοσελίδα του. Ακολουθούν μερικοί σύνδεσμοι για να ξεκινήσετε:

Mike Stone: Εισαγωγή στην Ιο(ΨΕΥΔΟ)λογία (ViroLIEgy)Πηγή: Apollodoros

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *