Τα γραπτά (και οι απομαγνητοφωνήσεις) μένουν – Το χρονικό της Εσχάτης Προδοσίας

Η Εσχάτη Προδοσία που επιτελέστηκε και από τους 300 στις 17 -18 Μαρτίου του 2015 στην Ολομέλεια της Βουλής που αφορούσε το νομοσχέδιο της Ανθρωπιστικής Κρίσης και την σκλαβιά της Ελλάδας στο θηρίο.

Θα αναφερθώ μόνο στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, γιατί τα άλλα κόμματα μας έχουν δείξει τι πρεσβεύουν από πριν. Το κόμμα της Χρυσής Αυγής μόλις έβγαλε τη μάσκα και έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.

Το νομοσχέδιο της Ανθρωπιστικής Κρίσης ψηφίστηκε στις 17-18 Μαρτίου του 2015. Ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε την άλλη μέρα τα ξημερώματα περίπου στις 2.

Σε αυτό στο σημείο θα σας παρακαλούσα να αφήσετε τον εγωισμό σας κατά μέρος και να παρακολουθήσετε πως παίζεται το παιχνίδι εκεί μέσα όχι μόνο τώρα, πριν, και χθες αλλά εδώ κα 40 χρόνια.

Τον ρόλο του αναπτήρα τον αναλαμβάνει πάντα η αντιπολίτευση. Γι’ αυτό το λόγο παίρνει ο Βενιζέλος τον λόγο και τελειώνει την ομιλία του με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί ότι είναι αντίθετος με την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης.

Κατηγορώντας τους συνέχεια για την στάση τους τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν για να ανάψει το «φυτίλι» για την αρχή του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης!!

Ευάγγελος Βενιζέλος( πρόεδρος ΠΑ.ΣΟ.Κ) :«Λοιπόν, πρέπει να σας πω ότι τέτοιου είδους σκέψεις, δεν οδηγούν σε εκβιασμό των άλλων, αλλά σε αυτοεγκλωβισμό. Το πρόβλημα είναι πότε αυτές οι αλήθειες, θα γίνουν ευρύτερα αντιληπτές. Βλέπετε τις δημοσκοπήσεις, σας λέω λοιπόν ότι δεν αργεί η στιγμή που θα γίνουν αντιληπτές. Ελπίζω μόνο να προλάβουμε, πριν προσκρούσουμε στο αδιέξοδο, προς το οποίο δυστυχώς τρέχει η χώρα, χωρίς φρένα. Ευχαριστώ».

Με αυτόν τον τρόπο άρχισε να τρομοκρατεί με έξοδο της χώρας από το ευρώ, χρεωκοπία και άναψε το φυτίλι για το show που ακολουθεί για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Στη συνέχεια παίρνει τον λόγο ο Βούτσης και ανταποδίδει τις κατηγορίες λέγοντας λίγο πολύ ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια και ο αποπροσανατολισμός συνεχίζεται.

Βούτσης: «Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τις συμβουλές που ακούσαμε προηγούμενα, όπως και με τις αναφορές στην περίφημη σύσκεψη των Καννών στην οποία συμμετείχε ο προλαλήσας και πρωταγωνίστησε για τις μεγάλες περιπέτειες, που ύστερα και η παράταξή του και η κυβέρνηση αλλά και η χώρα υπέστη».

Έτσι πήγε η διαδικασία, προσδίδοντας ο ένας στον άλλον κατηγορίες για την κατάσταση που έχει περιέλθει η Ελλάδα και συνεχώς οι τόνοι ανέβαιναν.

Ώσπου φτάνουμε στο πρώτο διάλλειμα της συνεδρίασης και εκεί αναλαμβάνει ρόλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας…

Ζωή Κωνσταντοπούλου: « Να σας ενημερώσω πως έχει υποβληθεί αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας, από 17 βουλευτές της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, επίσης όμως να σας ενημερώσω ότι και κατά την κρίση της Προέδρου σύμφωνα με το άρθρο 72, παράγραφος 1, στοιχείο 3,πρέπει να γίνει ονομαστική ψηφοφορία».

Διεκόπη η συνεδρίαση για 10’ για διάλλειμα αλλά μετά από 5’ διέκοψε ξανά η Ζωή Κωνσταντοπούλου και είπε τα εξής:

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι επαναλαμβάνεται η διακοπείσα συνεδρίαση, θέλω να θυμίσω ή μάλλον να ενημερώσω ότι το άρθρο 72, παράγραφος 1, στοιχείο 3, δίνει στον Πρόεδρο της Βουλής δικαίωμα να διεξαγάγει ονομαστική ψηφοφορία σε κάθε περίπτωση που το κρίνει αναγκαίο. Ως Πρόεδρος της Βουλής, με δεδομένο ότι είναι πολύ σημαντικό, αυτό που αποτυπώθηκε στη συζήτηση, δηλαδή η ευρύτατη πλειοψηφία με την οποία στηρίχθηκε το νομοσχέδιο αυτό να αποτυπωθεί και με καταγραφή, έκρινα ότι είναι αναγκαία η ονομαστική ψηφοφορία. Από την άλλη πλευρά, επειδή διαπιστώνω ότι κάποιοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν αυτή τη κρίση, να της προσδώσουν άλλο περιεχόμενο, και ενδεχομένως έτσι να εξοικονομήσουν και λόγους για να μην ψηφίσουν, κρίνω ότι δεν είναι αναγκαία η ονομαστική ψηφοφορία…»

Και τώρα κάποιος θα πει ότι κάτι μεσολάβησε, την απείλησαν την εκφόβισαν ότι δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ, και κατά συνέπεια θα είχε μειωμένη δυναμική.

Εδώ είναι το σημείο που σε έβαλαν στο «τριπάκι» να αρχίσεις να ψάχνεις για το τι μπορεί να συμβαίνει χάνοντας την ουσία, καθώς συνέβαιναν αυτό το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, αναμετέδιδαν συνέχώς τις εντάσεις, τις διαφορές, τους καυγάδες, αποπροσανατολίζοντας όσους είχαν άμεση επαφή μαζί τους και αυτοί με την σειρά τους τα αναπαρήγαγαν σε άλλα sites και στο άμεσο περιβάλλον τους. Έτσι σε οδήγησαν στο να επικεντρωθείς στις διαμάχες, στην κλειδαρότρυπα και σε όλα τ’ άλλα εκτός από την ουσία. Και εφ’ όσον το κατάφεραν αυτό και τσίμπησε το τυράκι καιρός να σε πιάσουν και στην φάκα.

Το άρθρο 3, του νομοσχεδίου της ανθρωπιστικής κρίσης, παράγραφος 3, μας λέει ότι η σίτιση θα γίνεται με κουπόνι ή άλλο ηλεκτρονικό τρόπο.

Όλο το παιχνίδι στο νομοσχέδιο αυτό παιζόταν στην Χρυσή Αυγή που δήλωνε εδώ και χρόνια ότι είναι ενάντια στην κάρτα του πολίτη. Και σαν τρίτη πολιτική δύναμη θα μπορούσε να το ανατρέψει.

Και έτσι ανέλαβε ο φωνακλάς της παρέας και ξεκίνησε να κατηγορεί κι αυτός τους πάντες για να θρέφει τον οπαδισμό των ψηφοφόρων τους και να αποφύγει την ουσία για να περάσει στα ψιλά.

Ηλίας Παναγιώταρος: « Κάνετε πράξη ή να το επιβάλλετε, ακούσαμε και σχόλια για το βίντεο Μπαλτάκου, εκατέρωθεν, αλλά κανείς δεν μιλάει για την ταμπακιέρα, τι λέει αυτό το βίντεο Μπαλτάκου; τι λέει αυτό το βίντεο Μπαλτάκου; Που αποδεικνύει περίτρανα την σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, από συγκεκριμένους πολιτικούς και παραδικαστικούς … γεια σας κύριε Αθανασίου τι κάνετε; Είστε καλά; Γιατί είστε πρωταγωνιστής στο βίντεο Μπαλτάκου, και θα βγει το βίντεο Μπαλτάκου, και είναι νόμιμο το βίντεο Μπαλτάκου και να δούμε τότε τι θα πείτε, και θα σπάσει το απόστημα κύριε Αθανασίου, θα το θυμάστε αυτό…»

Προεδρεύων της συνεδρίασης: «…προσωπικές αναφορές όχι…»

Και αφού τα «έχωσε» στον Αθανασίου και ο αλογατάκιας πόνταρε εκείνη την ώρα στο άλογο 8… μας ξεφούρνισε το παραμύθι.

«Στο πρώτο κεφάλαιο από τα άρθρα από 1 έως 5,υπερψηφίζουμε τα άρθρα 1-2-3 και 4 που αφορούν αποκλειστικά και μόνο ανθρωπιστική κρίση».

Στο πρώτο κεφάλαιο, το άρθρο 3 και συγκεκριμένα η παράγραφος 3, είναι ενσωματωμένη στο άρθρο 16 της κάρτας του πολίτη. Άρα εκ των πραγμάτων, δεν γινόταν να είναι κουπόνι, γιατί στο άρθρο 16 είναι ενσωματωμένη η παράγραφος 3, που αναφέρεται στην κάρτα της σκλαβιάς. Και αυτό το ήξεραν από την αρχή…

Μετά από 20 περίπου λεπτά αναλαμβάνει ένας γνώριμος σε μας ηθοποιός, να μας ανακοινώσει ότι αυτή η κάρτα θα είναι η κάρτα του πολίτη καλύπτοντας έτσι τον Παναγιώταρο και ανακοινώνοντας σε εμάς ότι είμαστε πλέον σκλάβοι.

Παύλος Χαϊκάλης: «Στο άρθρο 3, προσφέρεται σίτιση για όσους βιώνουν συνθήκες ακραίας φτώχιας, ένα έργο που μας βρίσκει συνοδοιπόρους με την εκκλησία αλλά και τους δήμους, που έχουν συνδράμει τα μέγιστα σ’ αυτό το θέμα. Στο άρθρο 3, στην παράγραφο 3 όμως εφ’ όσον χρησιμοποιηθεί η κάρτα του πολίτη θα πρέπει να διευκρινιστεί να μην έχει σε καμία περίπτωση ηλεκτρονικό εντοπισμό του προσώπου, και ούτε βιομετρικά στοιχεία, εκτός από την ομάδα αίματός του».

Και τώρα που ακούσατε τον Χαϊκάλη να λέει ότι δεν πρέπει να εμπεριέχει βιομετρικά στοιχεία καθησυχαστήκατε;

Γι’ αυτό το είπε. Για να σας καθησυχάσει. Και μετά να στρέψει πάλι τα βλέμματα αλλού η Κωνσταντοπούλου, όταν πήρε τον λόγο δια βήματος Βουλής και απάντησε με την ιδιότητα του βουλευτή στον Μητσοτάκη για να περάσει στα ψιλά η νομιμοποίηση της ΚΑΡΤΑΣ της σκλαβιάς δια της πλαγίας οδού.

Και έτσι πέρασαν την ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ και εσύ δεν πήρες χαμπάρι. Το άρθρο 16 ψηφίζεται σε 1 μέρα και κάτι ώρες από τώρα.

Δεν έχει νόημα να πει όχι στο άρθρο 16 η Χρυσή Αυγή γιατί έτσι πέρασε και το μνημόνιο με τον Καρατζαφέρη. Είπε όχι στο μνημόνιο και ναι στο άρθρο 1 που άνοιξε την πόρτα στα άλλα μνημόνια. Ίδια ακριβώς τακτική γιατί όλοι έχουν το ίδιο αφεντικό. Απλά αλλάζουν οι ηθοποιοί και οι ρόλοι.

Σας προδώσανε αδέρφια και λυπάμαι πολύ.Πηγή βίντεο στο youtube


Μέλια.

Εικόνα :To κτίριο – υπερκράτος που παρήγαγε ανθρώπινες «ρέπλικες» από την ταινία Blade Runner από: simotron.wordpress.com

Το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για την ανθρωπιστική κρίση.

Άρθρο 16: Ηλεκτρονική ταυτοποίηση-Κάρτα πολίτη

Στο νομοσχέδιο για το Δημόσιο και η Κάρτα του Πολίτη

Έρχεται η κάρτα του πολίτη

Όλη η απόφαση για τη χορήγηση επιδόματος σίτισης, ενοικίου και ηλεκτροδότησηςΠαλαιότερες απομαγνητοφωνήσεις ΕΔΩΠηγή: «σπιτάκι της Μέλιας»

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *