Θράκη: Δασκάλα έγινε στόχος προς εξολόθρευση από τον Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ

zeibek

Οι τζιχαντιστές του ΣΥΡΙΖΑ
παίρνουν κεφάλια ανεπιθύμητων στην Θράκη

Σε "μακρύ χέρι του Ερντογάν" εξελίσσεται ο Jihadi Zeibek που μεταβάλλει την Θράκη σε Τουρκία

Ο γνωστός διώκτης ελλήνων (με έμφαση στις δασκάλες των δημοτικών μειονοτικών σχολείων), βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πιστός υπηρέτης του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, μηδενικής παραγωγής έργου για τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης, αλλά γνωστών ανθελληνικών δράσεων, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ξαναχτύπησε...

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Πριν μερικά χρόνια o συγκεκριμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε σχεδιάσει, οργανώσει και εκτελέσει την αποπομπή δασκάλας από το 1ο μειονοτικό δημοτικό σχολείο της Ξάνθης, η οποία αν και δικαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό δεν επέστρεψε στην εργασία της με ευθύνη της Ελληνικής Πολιτείας, η οποία δεν προστάτευσε στο ελάχιστο την ελληνίδα δασκάλα.

Σήμερα, το έργο επαναλαμβάνεται, με διαφορετικό σενάριο, αλλά με τον ίδιο στόχο. Την στοχοποίηση, τον πόλεμο νεύρων και την τελική «εξόντωση» μίας ακόμη δασκάλας που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος των πρακτόρων του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής.

daphne

Σύμφωνα, λοιπόν, με την milletgazetesi, ταραχή προκάλεσε μια δήλωση που έκανε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μια Ελληνίδα δασκάλα που υπηρετεί στο τουρκικό μειονοτικό δημοτικό σχολείο του Εχίνου-Ξάνθης.

Γράφει λοιπόν η milletgazetesi:

"Σύμφωνα με ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στον μειονοτικό τύπο, δασκάλα ονόματι Daphne Stav έκανε δήλωση στο FB που στοχοποιούσε την Τουρκία, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων του Εχίνου και κινητοποίησε τον Σύλλογο Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Εχίνου.
Ο Σύλλογος Κηδεμόνων μαζί με τον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ παραπονέθηκαν θέτοντας το θέμα στον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Εχίνου.
Η εν λόγω δασκάλα στην δήλωση της στο FB χρησιμοποίησε την φράση ¨Η Τουρκία κάνει το παιχνίδι της σε καθημερινή βάση. Το θέμα είναι η Ελλάδα τι κάνει; Και επιτέλους όποιος δεν αγαπάει την Ελλάδα μπορεί να βγάλει διαβατήριο, για την υπέροχη Τουρκία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να μείνει εκεί¨.
Στην μειονοτική κοινωνία συζητείται το αν θα μεταφερθεί ή όχι το θέμα στην ελληνική βουλή όπως και η απάντηση του υπουργού Παιδείας".

Κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας στα ίχνη της Τουρκίας του Ερντογάν

Είναι προφανές πως η ειρωνεία της ελληνίδας δασκάλας προς τον υπουργό Παιδείας κ. Φίλη, «μεταφράστηκε» κατά το δοκούν από συγκεκριμένους κύκλους που έδωσαν και την εντολή στοχοποίησης και «εξόντωσής» της. Γνωρίζουμε, φυσικά, πως οι διώκτες της συγκεκριμένης δασκάλας δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα (αλλά ούτε και την τουρκική), όμως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως από τον υπουργό Παιδείας κ. Φίλη κατέληξαν σε επίθεση στην Τουρκία, χώρα στην οποία ακυρώνονται προγραμματισμένες διεθνείς συγκεντρώσεις, όπου εκρήγνυνται βόμβες, όπου οι νεκροί από την τρομοκρατία ξεπερνούν κάθε προηγούμενο «ρεκόρ», όπου ο έλεγχος του διαδικτύου είναι μία τυπική διαδικασία, χώρα όπου οι Κούρδοι πολίτες (κυρίως άμαχοι και γυναικόπαιδα) δολοφονούνται από τον τουρκικό στρατό, χώρα όπου οι τζιχαντιστές βρίσκουν άσυλο, χώρα όπου οι δολοφονίες γυναικών και οι γάμοι με ανήλικα κορίτσια έχουν γίνει καθημερινότητα…

Οι θερμοί υποστηρικτές του κ. Φίλη, μέσω της συγκεκριμένης τους ενέργειας, αποδεικνύουν πως παρακολουθούν τα social media (κοινωνικά δίκτυα) στην Ελλάδα και καταγράφουν «συμπεριφορές» προσώπων που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των τουρκικών αρχών και μυστικών υπηρεσιών, για να εκμεταλλευθούν καταλλήλως και ποικιλοτρόπως (φυσικά με την δέουσα τροποποίηση) το παραμικρό στοιχείο που θα επαρκεί για την στοχοποίηση προσώπων…

Η απάντηση της λογικής

Αρκούντως ικανοποιητική απάντηση στη νέα αθλιότητα των ανθυποπρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη, αυτών δηλαδή που έδωσαν σταλινικά ποσοστά στην εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και στις δύο τελευταίες εκλογικές διαδικασίες, δίνει ο «Αντιφωνητής», και με τίτλο "Τα φασισταριά θέλουν να επιβάλουν λογοκρισία στους Έλληνες δασκάλους!" στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πρωτοδεύτερη φορά αριστερούς κυβερνώντες της χώρας.

«Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε ασχολίαστα τις αθλιότητες του σκηνοθέτη, πόσο μάλλον όταν αυτός παρεκτρέπεται σε βάρος των ζωών των συμπολιτών μας. Αναφερόμαστε στο …μέγα θέμα που ανέδειξαν οι λούστροι του τουρκικού Προξενείου στον Εχίνο της Ξάνθης, με μιαν ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα μιας δασκάλας του χωριού. Η Δάφνη Σταυράκη, που εργάζεται στο μειονοτικό σχολείο του Εχίνου έγραψε στο Facebook ένα σχόλιο αναφορικά με το πρόσφατο θέμα της (μη) χρήσης της ελληνικής γλώσσας σε μειονοτικά σχολεία, υπερασπιζόμενη την αρχική οδηγία των προϊσταμένων της και προσθέτοντας ότι “Η Τουρκία κάνει το παιχνίδι της σε καθημερινή βάση. Το θέμα είναι η Ελλάδα τι κάνει; Και επιτέλους όποιος δεν αγαπάει την Ελλάδα μπορεί να βγάλει διαβατήριο, για την υπέροχη Τουρκία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να μείνει εκεί”.

Η τουρκοφυλλάδα “Γκιουντέμ” έγραψε πως η ανάρτησή της χαρακτηρίζεται – από ποιούς άραγε; – ως “ακραία εθνικιστική” και πήραν μπρος τα …όργανα. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κηδεμόνων Ιλτέρ Μέτσο και ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ πήγαν στο σχολείο και συναντήθηκαν με τον διευθυντή και τον υποδιευθυντή του προκειμένου να εκφράσουν την “ανησυχία” τους για την ανάρτηση της δασκάλας και να ζητήσουν “σεβασμό στις ευαισθησίες της μειονοτικής κοινωνίας”! Προσέξτε δηλώσεις του βουλευτή: “Μόλις ενημερώθηκα για το θέμα, ενημέρωσα και την διεύθυνση του σχολείου και το υπουργείο Παιδείας (…) Περιγράψαμε το περιστατικό σε όλους τους αρμοδίους που έπρεπε να μάθουν. Η δασκάλα ασκεί κριτική στο υπουργείο Παιδείας, επειδή έκανε βήμα πίσω στο θέμα της οδηγίας που περιόριζε την χρήση των τουρκικών. Η ανάρτηση έγινε σε ένα χαρακτηριζόμενο ως ακροδεξιό μπλογκ (…) Μετά την δέουσα προειδοποίηση, η δασκάλα έσβησε το σχόλιο της από τα σόσιαλ μίντια. Εμείς κάναμε τις δέουσες κινήσεις και προειδοποιήσεις. Από τώρα και μετά, θα αποφασίσει το υπουργείο. Ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετικές απόψεις. Αλλά μια δασκάλα που υπηρετεί σε ένα μειονοτικό σχολείο, είναι ανάγκη να είναι ακόμη πιο προσεκτική στα σχόλια και στις δηλώσεις της, ιδιαίτερα σε ευαίσθητα θέματα. Ένα άλλο θέμα επίσης είναι το κατά πόσο μπορεί να είναι αποδοτική μια δασκάλα στο σχολείο, μετά από ένα τέτοιο περιστατικό”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο πρόεδρος του Συλλόγου Κηδεμόνων Ιλτέρ Μέτσο, δήλωσε πως η ανάρτηση της δασκάλας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. “…Ζητήσαμε να υπάρχει σεβασμός στις ευαισθησίες του κόσμου μας σχετικά με το σχολείο, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό μας, τα ήθη και έθιμα μας, την θρησκεία μας και την τουρκική μας ταυτότητα. Αναφέραμε πως δεν επιτρέπουμε να λέγονται κουβέντες κατά των αξιών μας. Ζητήσαμε σχετικά με αυτά τα θέματα να γίνονται υπενθυμίσεις προς τους δασκάλους, όχι μια φορά στους τρεις μήνες, αλλά κάθε μήνα…”

Μάλιστα, κύριοι! Ο μεν βουλευτής ζητάει εμμέσως την τιμωρία της δασκάλας που έγραψε ένα ανώδυνο σχόλιο στο FB, ο δε Ιλτέρ, που κάνει τον ιμάμη (είχε σταλεί γι αυτό και στη Ρόδο), ανέλαβε επίσημα λογοκριτής.

Και να πω ότι είχε γράψει η κοπέλα κάτι του τύπου άντε γ@μηθείτε κωλότουρκοι!…»

Εντολή Ερντογάν να καταγράφονται όσοι επιτίθενται στην Τουρκία

Την ίδια στιγμή, σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία εγκύκλιο διαδικτυακό μήνυμα, του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στο Ρότερνταμ, προς όλες τις τουρκικές οργανώσεις και τους Τούρκους κατοίκους της χώρας, με τη σύσταση να αναφέρουν το όνομα και την ηλεκτρονική διεύθυνση όποιου εκφράζεται υβριστικά σε βάρος του τουρκικού έθνους, του προέδρου του και της Τουρκίας γενικώτερα.
Η «οδηγία» στοχοποιεί έτσι τους ενδεχόμενους «δράστες» δια του προφορικού λόγου, αλλά και δημοσιογράφους, ιστοσελίδες και λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όσους ενημερώνονται και εκφράζονται μέσω αυτών.
Οι επικεφαλείς τουρκικών ΜΚΟ καλούνται να καταδίδουν άτομα του προσωπικού τους, ένοχα αυτού του εγκλήματος.
Σχεδόν ταυτόχρονα (πόσο τυχαίο μπορεί να είναι άραγε;) στην Ελλάδα ο Ζεϊμπέκ επιτίθεται σε γυναίκα κρατικό υπάλληλο, για σχόλιό της στο... διαδίκτυο! Να υποθέσουμε πως παρόμοιο μήνυμα απέστειλε και το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής στους τουρκόφρονες της Ελληνικής Θράκης;

Η ανάγκη επιστροφής της κυβέρνησης στην σοβαρότητα

Κύριοι της κυβέρνησης και λοιποί εραστές (των ψήφων) της Θράκης, μήπως θα έπρεπε να περάσετε, επιτέλους, σε μία διαφορετική τακτική αντιμετώπισης των γελοίων που εξαιτίας της δικής σας ανικανότητας και φοβικότητας μετατρέπουν αργά αλλά σταθερά την Ελληνική Θράκη σε τουρκική επαρχία;
Μήπως, θα πρέπει, επιτέλους, να αρχίσετε κάποια διαδικασία απελάσεων εκείνων που λοιδωρούν την Ελληνική Πολιτεία, που καθυβρίζουν την λογική και που εργάζονται μεθοδικά κατά της Ελληνικότητας της Θράκης, κατά του κλίματος της ειρηνικής και ασφαλούς διαβίωσης των κατοίκων της.
Μήπως θα πρέπει να τους πείτε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πως στην Ελλάδα οι Έλληνες μπορούν να καγχάζουν, να ειρωνεύονται και να καθυβρίζουν τακτικές και πρακτικές τόσο της Ελληνικής κυβέρνησης όσο και κυβερνήσεων άλλων χωρών;
Μήπως θα πρέπει να σταματήσετε "δια ροπάλου" τις επιθέσεις που δέχονται κρατικοί υπάλληλοι από φερέφωνα του τουρκικοπύ προξενείου της Κομοτηνής;
Μήπως θα πρέπει να κατανοήσετε πως η ελληνική Παιδεία (με όλα της τα προβλήματα) βάλλεται συστηματικά από πρόσωπα των οποίων οι κινήσεις μαρτυρούν εχθρότητα και μίσος προς κάθε τι ελληνικό;
Μήπως δεν μπορείτε να κατανοήσετε την επιχείρηση επιβολής κλίματος τρομοκρατίας που επιχειρείται κατά των ελλήνων εκπαιδευτικών που διδάσκουν στα μειονοτικά σχολεία της Ελληνικής Θράκης;

Επιτέλους, κύριοι της κυβέρνησης, απελάστε τους ταραξίες και πρακτορίσκους της Άγκυρας που δρουν στην Θράκη. Στείλτε μερικούς από αυτούς να κατοικήσουν μόνιμα στην «μητέρα πατρίδα» τους, εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε με σχετική επάρκεια τις υποψίες που ήδη υπάρχουν για τον δικό σας ρόλο στην κυβέρνηση της Ελλάδας…
Σε εσάς το κόστος της απομάκρυνσής τους θα είναι κάποιες ψήφοι...
Στην Ελλάδα το κόστος παραμονής τους δεν θα μετριέται σε ψήφους...
Όσο για τον εγνωσμένης τουρκοφροσύνης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, αναρωτιόμαστε, πως μπορεί να γίνεται ανεκτή από τους υπόλοιπους βουλευτές η παρουσία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο...Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *