Θυμήσου να επαναστατήσεις πρώτα… εναντίον σου!

Βρυζάκης Θεόδωρος-Η Ελλάς ευγνωμονούσα, 1858
Πηγή: paletaart – Χρώμα & Φώς

Στα πήραν όλα!

Αφού σε έβαλαν με τα γνωστά τερτίπια του δήθεν χρέους σε καταστροφικά μνημόνια, άρχισε η ξέφρενη κατηφόρα σου.

Με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης σε τάισαν φέτα φέτα φτώχεια, ανέχεια, μιζέρια, υποδούλωση, κατοχή, παράδοση εθνικής κυριαρχίας, εισβολή αλλοδαπών, αλλογενών και αλλοθρήσκων στα δικά σου εδάφη και χωρίς καμία λογική νομιμοποιητική αιτία (κάποιους τους έχουν βάλει και στα σώματα ασφαλείας για να φυλάνε…τα πρόβατα), ξένες δυνάμεις να αλωνίζουν στην χώρα σου, ξενόδουλες κυβερνήσεις που, αφού πρώτα σε κορόιδεψαν ότι τάχα θα σου καταργήσουν το χρέος και το ΕΝΦΙΑ και θα σου επαναφέρουν μισθούς και συντάξεις, υφάρπαξαν την ψήφο σου, νομιμοποίησαν την εξουσία τους και όχι μόνο έκαναν τα αντίθετα από αυτά που σου έταξαν αλλά με θράσος και ύβρη σε πέταξαν στο δρόμο και ποδοπάτησαν ακόμη και το δικαίωμά σου να διαμαρτύρεσαι και να λες τη γνώμη σου («όποιος δεν συμφωνεί με τη δική μας γνώμη πρέπει να εξοντώνεται»).

Και ο κατάλογος του σαλαμιού έχει και άλλα, το έχεις φάει το περισσότερο αλλά μένουν όμως κάτι πολύ χοντρές φέτες για το τέλος και έχουν σκοπό να σου ανοίξουν το στομάχι κατευθείαν για να στις βάλουν μέσα.

Μια από αυτές τις μεγάλες χοντροκομμένες φέτες που δεν καταπίνονται με τίποτα (γι’ αυτό σου λέω ότι έχουν σκοπό να σου ανοίξουν το στομάχι) ήταν αυτή της Μακεδονίας μας, που την ξεπούλησαν την Κυριακή 17 Ιουνίου του τρομερού έτους 2018, μια μέρα που δεν πρέπει και δεν επιτρέπεται να ξεχάσει κανείς μας.

Μην έχεις αμφιβολία ότι σου ετοιμάζουν και άλλα, ο στόχος τους είναι η Ελλάδα, το ωραιότερο μέρος του πλανήτη, το ενδοξότερο σημείο της Γης, εκεί όπου όλα τα μεγάλα πνεύματα που πέρασαν από αυτό τον κόσμο υποκλίθηκαν, να ξεγυμνωθεί και από τους Έλληνες αφού πρώτα την κατακερματίσουν σε ένα σωρό κομμάτια.

Έχει αμφιβολία κανείς λογικός άνθρωπος (και όχι λοβοτομημένος εγκέφαλος) ότι θα ακολουθήσουν η Θράκη, το Αιγαίο, η Ήπειρος, η Κύπρος, και όποιο κομμάτι της γης μας, τέλος πάντων, που έχει βάλει στόχο το διεστραμμένο μυαλό αυτών των αδηφάγων όντων που σκορπίζουν εκατοντάδες χρόνια τώρα τον τρόμο και τη δυστυχία, κρατώντας τους ανθρώπους υπόδουλους και εξουσιαζόμενους (αναφέρομαι βέβαια στην παγκόσμια αυτή σκιώδη πραγματική κυβέρνηση που κουνάει τις μαριονέτες-ντόπιους πολιτικούς για να υφαρπάζει ενεργειακούς πόρους και να εξαφανίζει χώρες και λαούς ενώ κρύβεται πίσω από μια κουρτίνα, αλλά θα έρθει η ώρα των αποκαλυπτηρίων της σύντομα).

Φυσικά και πρέπει να αντιδράσεις, δεν έχει νόημα να λέγεσαι Έλληνας και άνθρωπος αν δεν αντιδράσεις. Τα εργαλεία είναι μπροστά σου και πρώτα απ’ όλα το ίδιο το Σύνταγμα (ο καταστατικός χάρτης, όχι η πλατεία που όποια διαδήλωση και διαμαρτυρία καταπνίγεται άμεσα και βίαια). Σκέψου και ενήργησε, αλλιώς φοβάμαι ότι η κλεψύδρα αδειάζει πολύ γρήγορα και ο χρόνος όλων μας τελειώνει!

Ξέρω ότι φοβάσαι, ξέρω ότι οι σκέψεις σε ταλαιπωρούν, ξέρω ότι κανείς δεν σου δίδαξε πώς να είσαι ήρωας, το αντίθετο μάλιστα, σου δίδαξαν να σκύβεις το κεφάλι και να είσαι δειλός, όλο το εκπαιδευτικό σύστημα των τελευταίων δεκαετιών αυτό τον σκοπό είχε: να σε μάθει να υποτάσσεσαι χωρίς καν να δώσεις την μάχη.

Τώρα όμως θα πρέπει να παλέψεις για όλα και πάνω απ’ όλα για το δικαίωμα να έχεις την πατρίδα σου ακέραιη, ατόφια, ευτυχισμένη, απαλλαγμένη από κάθε είδους πολιτική, οικονομική, πνευματική και κοινωνική πανούκλα που απειλεί πια πολύ σοβαρά να σε ξεκάνει.

Πρώτα, όμως, θυμήσου να επαναστατήσεις,,, εναντίον σου!

Ναι, πρώτα εναντίον σου, και εννοώ:

-Εναντίον σε όλες τις πεποιθήσεις που με πονηριά σου εμφύτεψαν. Μάθε να τις αναγνωρίζεις και όπως το ζιζάνιο να τις ξεριζώνεις, γιατί δεν είναι δικές σου. Κάνε τις δικές σου σκέψεις, άρθρωσε τον δικό σου λόγο, μακριά από συνθήματα, τσιτάτα, την άποψη του σοβαροφανή δημοσιογράφου των πληρωμένων από άλλα κέντρα εξουσίας καναλιών και τις «έξυπνες ατάκες» που αναρτώνται στους τοίχους του φείςμπουκ (έχεις προσέξει ότι ακόμη και τα αστεία είναι πια κονσερβοποιημένα και καλουπωμένα ώστε εύκολα να υιοθετείς το υποσυνείδητο μήνυμα πίσω από το «αστειάκι»;).

-Εναντίον του να ζεις στον κόσμο σου και να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου. Πέτα επιτέλους αυτό το παλιοκούτι που όλη την ώρα ξερνάει τρόμο, μιζέρια, δυστυχία, προπαγάνδα, επιβολή, ψέματα, αθλιότητα, φτήνια, χυδαιότητα. Βγες έξω από το κουτί κυριολεκτικά και μεταφορικά, βρες ξανά τους συνανθρώπους σου που τους έχασες και τους ξέχασες, μίλα μαζί τους, περισσότερα σας ενώνουν παρά σας χωρίζουν. Οι επικυρίαρχοι δεν θα έκαναν τόση ζημιά αν δεν είχαν επιτύχει να μας απομονώσουν. Αυτό τρέμουν περισσότερο, ότι θα ενωθούμε!

-Εναντίον του εγωϊσμού σου, της αλαζονείας σου, της έπαρσής σου, της κακίας σου, της κακεντρέχειάς σου («γιατί αυτός και όχι εγώ», «να πάθει αυτός και όχι εγώ», «καλά να πάθει αυτός και χαίρομαι που δεν έπαθα εγώ»), του τομαρισμού σου («εγώ να είμαι καλά και όλοι οι άλλοι να καταστραφούν», «τι με νοιάζει αν οι άλλοι πεινάνε, εγώ να έχω να φάω»).

-Εναντίον του να τα χάβεις και να τα καταπίνεις όλα αμάσητα, αβασάνιστα να υιοθετείς την δήθεν έγκυρη και σοβαροφανή γνώμη του φερέφωνου του κουτιού, καθιστάμενος κι εσύ φερέφωνο του φερέφωνου. Να ψάχνεις προσεκτικά κάθε πληροφορία που σου σερβίρεται και να την τριπλοελέγχεις από κάθε δυνατή πηγή. Σκοπός του εχθρού είναι να σε παραπλανήσει με κάθε τρόπο και με κάθε αιτία και δικαιολογία, να σε αποπροσανατολίσει και εν τέλει να σε αλλοτριώσει.

-Εναντίον στο να «τσιμπάς» στην χειραγώγηση του συναισθήματός σου και να πέφτεις έτσι στην παγίδα της προπαγάνδας τους (πχ «ο Άσαντ έριξε χημικά στα παιδιά», «οι καημένοι οι πρόσφυγες που ήρθαν στην Ελλάδα κυνηγημένοι», όταν κάθε άτομο που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει μπει στον κόπο να ρίξει μια ματιά στη Σύμβαση των Η.Ε. όπου περιγράφεται με σαφήνεια ποιος παίρνει το στάτους του πραγματικού πρόσφυγα και ποιος όχι). Σου προκαλούν το συναίσθημα ώστε να μην μπορείς να σκεφτείς λογικά και να αναλύσεις τα δεδομένα, κάνοντας σε έτσι υποχείριο της προπαγάνδας τους. Στόχος τους να υιοθετείς αυτόματα τις απόψεις τους ώστε να τις καθιστούν θέσεις και να διαμορφώνουν μια εικονική πραγματικότητα για’ σένα.

-Εναντίον του να ψάχνεις για έναν ηγέτη και σωτήρα, ενώ έχεις τον Θεό να σε σώσει αλλά κι εσύ ο ίδιος είσαι ένας εν δυνάμει Θεός και μπορείς να γίνεις ο ηγέτης και ο σωτήρας του εαυτού σου, αν απαλλαγείς επιτέλους από τις εμφυτευμένες πεποιθήσεις σου που στέκονται εμπόδια στη θεϊκή σου φύση.

-Εναντίον του να εμπιστεύεσαι με απίστευτη αφέλεια όποιον σου λέει μεγάλα και ωραία λόγια, όποιον κολακεύει το εγώ σου και κανακεύει το συναίσθημά σου και την ανάγκη σου να εκφράσεις την οργή σου για τα βασανιστήρια που σου κάνουν οκτώ χρόνια τώρα. Να είσαι επιφυλακτικός και να διαβάζεις πίσω από τα συνθήματα για να ανιχνεύσεις τις πραγματικές προθέσεις.

-Εναντίον του να μην διαβάζεις, να μην ενημερώνεσαι, να μην αναλύεις τα γεγονότα, να μένεις στην επιφάνεια, να φοβάσαι να ερευνήσεις, να φοβάσαι να εξετάσεις άλλες απόψεις και άλλες όψεις από αυτές που σου επέτρεψαν να ξέρεις. Σταμάτα να λες «εγώ δεν τα πιστεύω αυτά» ή «εγώ δεν τα δέχομαι αυτά», ο δογματισμός είναι η άλλη όψη του φασισμού και αυτοί σε θέλουν συνένοχο στο φασισμό τους.

-Εναντίον του να φοβάσαι, να τους αφήνεις να σε τρομοκρατούν, να σκύβεις το κεφάλι στην αδικία, το θράσος και τον εμπαιγμό, να λες «ε, τι να κάνουμε;», να παρασύρεσαι στη μοιρολατρία, να μένεις αδρανής, να είσαι αδιάφορος, να κλείνεσαι στο καβούκι σου. Στόχος τους είναι να σε κάνουν να νοιώθεις ασήμαντος και σκουλήκι που μπορούν να το πατάνε, και έτσι να σε ελέγχουν και να σε καταδυναστεύουν.

-Εναντίον του να λιποψυχείς, να δειλιάζεις, να μην πηγαίνεις καν στη μάχη και να τους αφήνεις να σε κοροϊδεύουν σε μια θεατρική σκηνή με σκηνικά μια δήθεν δημοκρατία, δήθεν ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, δήθεν εκκλησία, δήθεν ειρήνη, δήθεν φίλους και, πάλι, δήθεν εχθρούς. Γίνε επιτέλους οξυδερκής και μάθε να αναγνωρίζεις τον λύκο κάτω από την προβιά και το λιοντάρι κάτω από το ανθρώπινο πετσί.

-Εναντίον της τεμπελιάς σου, της νωθρότητάς σου, της κακώς εννοούμενης ευκολίας σου. Ξαναγύρισε πίσω στη γη σου και φρόντισέ την για να σε φροντίσει και αυτή, σε λίγο θα σε κάνουν ολότελα σκλάβο των ρομπότ και της τεχνητής νοημοσύνης, αφού σε καλόμαθαν όλα αυτά τα χρόνια στην τεχνολογία που θα σου έκανε τη ζωή ευκολότερη. Ξέχασες να παράγεις την τροφή σου και σου έδωσαν κουτόχορτο, μασημένη τροφή και ορμόνη κυριολεκτικά και μεταφορικά, δυσκολοχώνευτη και επικίνδυνη για τη ζωή σου.

Τέλος, επαναστάτησε σε ο,τιδήποτε δεν είναι δικό σου, είναι φτιαχτό και ψεύτικο, έχει ως σκοπό να σε παγιδεύσει στον ιστό του για να σε καταπιεί, είναι ξένο και ανώμαλο στη φύση σου, που πάνω απ’ όλα είναι θεϊκή, απλά κάποιος με τα υποχείριά του (που στο όνομα της υλικής ευημερίας τον προσκυνάνε σε απόκοσμες τελετές) προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σου ανακόψει την τελείωσή σου.

Μην τον αφήσεις, επαναστάτησε τώρα, κυρίως στον εαυτό σου, τον κακό εαυτό σου, και βρες τον πραγματικό, με τη θεϊκή του φύση που έχει θάρρος, δύναμη και γνώση και δεν δέχεται να απειλούν την ίδια την υπόστασή του, δεν υποτάσσεται στην εικονική πραγματικότητα που του έφτιαξαν αλλά εξεγείρεται και στο τέλος, πάντα νικά!Πηγή: Κατοχικά Νέα

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *