Το δικό μας Κάστρο της Ωριάς.

14292530_1284662064890967_5244242543421415303_n

άρθρο του Νικόλαου Ζιώγα

Την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συμπατριώτες μας που υπερασπίζονται το δικαίωμά μας ως ΄Ελληνες να έχουμε τη δικιά μας πατρίδα και εναντιώνονται στον εποικισμό.

Ο εποικισμός της πατρίδας μας είναι :

  α) Παράνομος και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ο.Η.Ε. αποτελεί έγκλημα κατα της ανθρωποτητας.
  β) Αυθαίρετος και άνωθεν επιβαλλόμενος χωρίς να έχει ερωτηθεί η Ελληνική κοινωνία.
  γ)Υποβαθμίζει αν όχι καταργεί την εθνική κυριαρχία και αντιστρατεύεται το Ελληνικό Σύνταγμα που ρητώς αναφέρει οτι η εξουσία ασκείται υπέρ του έθνους.
  δ) Υποβαθμίζει δια του πληθωρισμού της προσφοράς την αξία της εργατικής δύναμης καθώς εισάγει πλεονάζον δυναμικό ενώ η ανεργία μαστίζει την κοινωνια.
  ε) Δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς οι έποικοι έχουν ήδη εξασφαλισμένες βασικές ανάγκες όπως τροφή και στέγη.
  στ) Κάνει συνιδιοκτήτες τους έποικους στις κοινωνικές υποδομές (παιδεία ,υγεία κτλπ) ενώ δεν είχαν συμμετοχή στην δημιουργία τους όπως οι ΄Ελληνες πολίτες είτε αυτοπροσώπως είτε στη βάση της αλληλουχίας των γενεών. Δημιουργεί επιπλέον οικονομικό κόστος,απορροφά εργατοώρες και καταπονεί τη δημόσια διοίκηση,την αστυνομία,την πυροσβεστική,το λιμενικό,το Ε.Σ.Υ. ,τα δημόσια σχολεία κτλπ.
  ζ) Μειώνει το κοινωνικό κεφάλαιο της χώρας στο βαθμό που διασπά την αίσθηση του συνανήκειν και του κοινού πεπρωμένου, διαβρώνει την αλληλεγγύη μεταξυ των πολιτών κι επειτείνει την ιδιώτευση.
  η) Λόγω της εθνικής,θρησκευτικής,γλωσσικής,πολιτειακής και πολιτισμικής ετερότητας των εποίκων αναπόφευκτα θα συμβάλλει στον φατριασμό και στις συγκρούσεις.
  θ) Με το νέο νόμο περί ιθαγένειας και τις συνεχείς και εντεινόμενες ελληνοποιήσεις και αποδοσείς πολιτικών δικαιωμάτων αλλοιώνεται ο εθνικός χαρακτήρας των πολιτών και νοθεύεται το εκλογικό σώμα και η δημοκρατική έκφραση.
  ι) Ενέχει προφανείς κινδύνους για τη δημόσια υγεία και την δημόσια ασφάλεια καθώς το ελληνικό κράτος δεν έχει υποβάλει τους έποικους σε αξιόπιστους ελέγχους ταυτοπροσωπίας, ποινικού μητρώου, εξετάσεις υγείας.
  κ) Πλήττει την πολιτισμική, γνωστική και ανθρωπολογική στάθμη των μαθητών και της υπόλοιπης κοινωνίας καθώς κατά κανόνα οι έποικοι υπολείπονται του μέσου όρου του ελληνικού λαού.
  λ) Στρέφει την ελληνική κοινωνία στη δουλοκτησια και την οικονομία σε οπισθοδρομίκη παραγωγική κατεύθυνση με βάση το φθηνό εργατικό δυναμικό κι όχι τον εκσυχρονισμό της παραγωγής και την αξιοποίηση του καταρτισμένου εργατικού δυναμικού. Ακυρώνει έτσι τις επενδύσεις στην παιδεία και την εκπαίδευση που το ίδιο το κράτος έχει κάνει στο παρελθόν και στρέφει το πιο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας στην αποδημία μετατρέποντας σταδιακά αλλα βέβαια τη χωρα μας σε »Ελλαδα χωρις Ελληνες» .
  μ) Καθιστά τη χώρα μας μέρος του μεσανατολικού προβλήματος και πέδιο άσκησης ισλαμικής βίας.
  ν) Δημιουργεί τις συνθήκες τεχνητής διόγκωσης μειονοτήτων που υπακούουν σε αλλότρια κρατικά συμφέροντα και τη χώρα εύκολο θύμα εκβιασμού.

Ο αντιεποικιστικός αγώνας δεν μπορεί να διαξαχθεί στη βάση στενού τοπικισμού (γιατι εδω κι οχι στον διπλα δημο) Ο αγώνας είναι κοινός γιατι πατρίδα μας είναι ολόκληρη η Ελλάδα.Η τοπική αυτοδιοίκηση ως αμεσότερος εκφραστής της λαϊκής βούλησης πρέπει να συνταχθεί με τη θέληση των πολιτών κι όχι να συνεργεί με τις αυθαιρεσίες της κεντρικής κυβέρνησης.Τα πρόσωπα, τα κόμματα και οι μ.κ.ο. -εκ φύσεως αντιδημοκρατικός και πλήρους ιδιοτέλειας θεσμός με αδιαφανείς σκοπούς και χρηματοδοτήσεις – που συνεργούν στον εποικισμό πρέπει να απαξιωθούν και να υποστούν μπουκοτάζ.Η Ελλάδα ειναι η πατρίδα των Ελλήνων,των νεκρών μας και των απογόνων μας.’Οχι τσιφλίκι μιας συγκυριακής κυβέρνησης,όχι πείραμα κοινωνικής μηχανικής,όχι πεδίο υπονόμευσης της εργατικής δύναμης απ το ελληνικό,ευρωπαικό και υπερεθνικό κεφάλαιο,όχι μπίζνα για τις μ.κ.ο. Είναι δικαίωμά μας και υποχρέωση μας ως ΄Ελληνες πολίτες να αντισταθούμε.Πηγή: Το FB του Νικόλαου Ζιώγα
Αναδημοσίευση από: ΑΒΕΡΩΦ Διαδικτυακό Θωρηκτό

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *