Το εθνοκτόνο ΠΑΣΟΚ επιστρέφει

«Η νύχτα των ζωντανών – νεκρών»
Φωτογραφία από την κιν. ταινία «Η νύχτα των ζωντανών – νεκρών» του George A. Romero

του Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

Ενώ το λαϊκοκτόνο, πατριδοκτόνο και εθνοκτόνο ΠΑΣΟΚ πνέει τα λοίσθια, διακεκριμένα στελέχη του καταλαμβάνουν θέσεις-κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό με τις ευλογίες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Απίστευτο αλλά αληθινό για το κίνημα της σήψης το οποίο εντελώς απαράδεκτα υπηρέτησαν ως βουλευτές τόσο ο Μ. Γλέζος όσο και ο Μ. Βαφειάδης. Ο «χαρισματικός» Ανδρέας τους εκμεταλλεύτηκε πολιτικά με το δέλεαρ του αξιώματος το οποίο αρνήθηκε ο γράφων το Μάϊο του 1979, όταν κλήθηκε στο Kαστρί από τον Α. Παπανδρέου, ν’ αναλάβει τον τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ. Η πρόταση έγινε από το τότε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα υφυπουργό Αμύνης Π. Ζακολίκο.

Ο γράφων δεν είχε ξεχάσει το ρόλο του «Πρωθυπουργού» του καϊρου Γ. Παπανδρέου στο πετσόκομα της Εθνικής Αντίστασης και τα θανατηφόρα «Δεκεμβριανά» του 1944. Τον ξέχασε η ηγεσία της Αριστεράς και τα γκεσέμια της. Έτσι, διακεκριμένοι πασόκοι, αντί να καθίσουν στο σκαμνί κάθονται σε υψηλούς θωκούς κυβερνητικούς!

Τέτοια… Αριστερά, πρώτη… φορά!

ΣΗΜ. Όσο για την αποστολή την οποία είχαν δρομολογήσει οι Άγγλοι για τον «πρωθυπουργό» Γ. Παπανδρέου έναντι εφτά χιλιάδων χρυσών λιρών, βλ. το απόρρητο έγγραφο του Άγγλου υπουργού των εξωτερικών Α. Ήντεν, που στάλθηκε τον Ιούνιο του 1944 και αναδημοσιεύθηκε από τον γράφοντα με τίτλο: «Η μοίρα της Ελλάδας και της Κύπρου στα πλοκάμια της αγγλικής διπλωματίας μέσα από απόρρητα έγγραφα του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου» (βλ. το μηνιαίο περιοδικό «Ελληνόραμα», τευχ. Σεπτεμβρίου 2012, σελ. 17-24).

Αθήνα 20/02/2015
Πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου


Πηγή

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *