Το «κράτος πατερ(Κ)ούλης» ξαναχτύπησε!

Civil Protection Greece

Ο περιορισμός της μετακίνησης των βρεφοποιημένων πολιτών ως αντισυνταγματική ονείρωξη

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Με πρόσχημα τα «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα», τα οποία εξειδικεύονται ως «θυελλώδεις άνεμοι», η κυβερνητική προστατευτική νταντά μας, που υποτίθεται ότι νοιάζεται για την υγεία και την ζωή των βρεφοποιημένων πολιτών, δηλ. το δαιμονισμένο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, μόλις προ ολίγου κινητοποίησε τον τρομολαγνικό συναγερμό του 112, ώστε τα νήπια να φορέσουν τα πάμπερς τους και να αυτοεγκλωβιστούν πίσω από τα κάγκελα της μωρουδιακής κούνιας τους.

Κούνια που σας κούναγε!

Προσέξτε πατερΚούληδες, σας έχουμε πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό. Ο διακαής πόθος σας είναι ο περιορισμός της μετακίνησης.

Λοκντάουν, απαγόρευση πρόσβασης σε άλση και δασικές εκτάσεις, πόλεις των 15 λεπτών, (εγ)κλιματική αλλαγή...

Κοιμάστε και ξυπνάτε με την αντισυνταγματική ονείρωξη του περιορισμού των μετακινήσεών μας, την ώρα που εσείς, ως μέλη της αλητήριας ελίτ θέλετε να είστε ανεξέλεγκτοι σε όλα.

Οι εντολές που έχετε λάβει από τα νεοταξίτικα ιερατεία είναι να βάλετε τα δυο πόδια του Έλληνα σε ένα παπούτσι. Να τον ευνουχίσετε, να τον νηπιοποιήσετε, να τον κλείσετε στο ψηφιακό κελλί του και να τον αρμέγετε μέσω της ΔΕΗ, της Εφορίας, και κάθε άλλης οργανωμένης κτηνωδίας.

Όσο ο λαός πίνει νεοταξίτικο γαλατάκι από το μπιμπερό του και μασουλάει την πιπίλα του, μπορείτε να αισιοδοξείτε ότι θα τα καταφέρετε.

Αλλά δεν μπορεί, λέγε-λέγε την μαύρη αλήθεια, όλο και περισσότεροι θα αρχίζουν να ξυπνάνε.

Γι' αυτό ακριβώς βιάζεστε πολύ...

Εύχομαι, 112 να είναι οι ώρες σας!Πηγή: Truth revealed

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *