Το ΝΑΤΟ μας προστατεύει … από το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε μας δανείζει ... αέρα! Θα σεβαστούν αυτοί τη Μακεδονία;

Το θέμα μας είναι το Σκοπιανό. Θα μπορούσε να είναι το Κυπριακό, το Τσάμικο ή της Ανατολικής Θράκης.

Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο και να επαναλαμβάνεται, «γραφικά» και «μονότονα», με κάθε ευκαιρία: ο εχθρός μας είναι η εγκληματική οργάνωση (κοινοπραξία) ΝΑΤΟ-Ε.Ε. Με αυτό κατά νου, μπορούμε να εξηγούμε την πλειοψηφία των καταστροφών που υφιστάμεθα.

Η «λύση» του Σκοπιανού, εις βάρος μας βεβαίως, είναι έργο των «συμμάχων» και «εταίρων». Έγινε απροκάλυπτα, όχι απλώς υπό την αιγίδα τους, αλλά υπό το καθεστώς εντολών και απειλών εκ μέρους τους. Ακόμα και τα συγχαρητήριά τους προς τους ΤσιπροΚοτζιάδες απειλητικά είναι: γαρνίρονται με προειδοποιήσεις προς τους αντιφρονούντες και σερβίρονται με ψεύτικα-παγερά χαμόγελα επαγγελματιών.

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΝΟΝΩΝ.

Ο καθένας μπορεί να απαντήσει στα παρακάτω απλά ερωτήματα:

Α) από ποιον μας προστατεύει το ΝΑΤΟ; Ποιος απειλεί εθνική ακεραιότητα και ιστορία της Ελλάδας;

Μα … η Τουρκία, η Αλβανία και τα Σκόπια! Δύο χώρες του ΝΑΤΟ και μια προς ένταξη!

Ας παραδεχθούμε εκείνο που είτε λόγω συμφερόντων είτε λόγω φόβου αρνούμεθα: οι φονιάδες του Βορειοατλαντικού Συμφώνου εφαρμόζουν στρατηγικές του κοινού ποινικού δικαίου. Πουλάνε προστασία, από τους ίδιους! Στέλνουν τους μπράβους να εκφοβίσουν φιλήσυχους μαγαζάτορες κι αν δεν συμμορφωθούν τους καίνε. Μετά οι μπράβοι επιστρέφουν εγκαλώντας τους «επιπόλαιους» μαγαζάτορες και η συμφωνία «προστασίας» τίθεται σε εφαρμογή. Τα περί «ειρήνης, συνεργασίας και σταθερότητας» στα Βαλκάνια είναι η αργκό της συμμορίας: σε μετάφραση σημαίνουν «νόμος είναι το συμφέρον του Νονού».

Β) τι μας δανείζει η Ε.Ε; Μα … αέρα!

Το περιβόητο χρέος, τα δανεικά, δεν είναι παρά μαύρα μηδενικά σε λευκά χαρτιά (ή οθόνες υπολογιστών). Το σύγχρονο χρήμα υπό τη μορφή του δανεισμού, δεν είναι μόνο άυλο, είναι και ανύπαρκτο, δεν έχει κανένα αντίκρισμα. Κάθε φορά που κάποια ιδιωτική τράπεζα χορηγεί δάνειο, το ποσό του δάνειου δημιουργείται εξαρχής: ολοκαίνουργιο χρήμα από το πουθενά! Η Τράπεζα δεν μας δανείζει από τα ποσά που κατέθεσαν άλλοι, ούτε από δικά της κεφάλαια. Το χρήμα γεννιέται από την υπογραφή μας για την αποδοχή του δανείου. Πρόκειται για απάτη κολοσσιαίων διαστάσεων σε κοινή θέα. Φυσικά για τα δανεικά βάζουμε υποθήκη τη γη μας, την οποία σε βάθος αγνώστου χρόνου θα χάσουμε, μαζί με την ψυχή μας.

Πείτε μου τώρα εσείς, είναι δυνατόν οι ανωτέρω συμμορίτες να σεβαστούν τη Μακεδονία; Είναι δυνατόν να σεβαστούν την Κύπρο, τη Θράκη, την Ήπειρο; Ποιες αρχές και αξίες, ποια ιδανικά και δικαιώματα σεβάστηκαν ποτέ οι φονιάδες;

Ας αναγνωρίσουμε επιτέλους τους πραγματικούς εχθρούς και ας μην αναλωνόμαστε με τους προθύμους υποτακτικούς τους εντός Ελλάδας. Ας μην αναλωνόμαστε με την καταδίκη του Τσίπρα. Ο Τσίπρας είναι ένα αναλφάβητο, ανερμάτιστο παλιόπαιδο που αποφάσισε να τρυπώσει στα σαλόνια της ελίτ. Για τίποτε άλλο δεν ήταν ικανός, παρά για να αρπάξει ένα όπλο και να φυτεύει χαριστικές βολές στα θύματα που εκτέλεσαν τα αποσπάσματα ΝΑΤΟ-Ε.Ε. Υπό αυτήν την έννοια ήταν πολύτιμη η βοήθεια του. Και για τα αποσπάσματα και για τα θύματα. Στο κάτω-κάτω βρήκε την πόρτα ανοιχτή, το χαλί στρωμένο και τον πολυέλαιο να καίει. Βρήκε δομές της 5ης φάλαγγας που λέγεται «Δεξιά», εγκατεστημένες, αναβαθμισμένες και έτοιμες προς χρήση. Ειδικά για τη Μακεδονία οι πεμπτοφαλαγγίτες είναι συγκεκριμένοι: Καραμανλής, Μπακογιάννη, Παυλόπουλος, Καμμένος.

Αν δεν ήταν ο Τσίπρας θα ήταν κάποιος άλλος…

Υ.Γ Αύριο ο Τσίπρας εκτός απροόπτου υπογράφει. Η απώλεια ιστορίας αιώνων δεν πρέπει να μας πτοήσει. Χρειαζόμαστε συγκεκριμένη στρατηγική. Προτεραιότητες, και μακροπρόθεσμα σχέδια. Θα συνεχίσω έστω και μόνος μου…Πηγή: Αριστείδης (ο Δίκαιος;)

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *