Το νέο πραξικόπημα ενός διαβρωμένου συλλογικού καθεστώτος. Οι μέρες που θα έρθουν μέσα στην ευρωπαϊκή κατοχή.

noaestaunion_4

"...Η κατάκτηση της Ελλάδας έχει ξεκινήσει προ καιρού με την κατάκτηση του μυαλού των Ελλήνων και τον εμποτισμό του με βαριά σύγχυση και αμάθεια.

Θέλουν να πιστεύουν, ότι το ευρώ και οι ευρωπαϊκοί οικονομικοί μηχανισμοί έχουν κάποιο κύρος, ότι εκπροσωπούν έναν ευρωπαϊκό πολιτισμό με τον οποίον δεν έχουν καμία σχέση - πρόκειται για έναν δυνάστη της Ευρώπης επί Ευρωπαϊκού εδάφους..."

Μπροστά στα μάτια μας συντελείται ένα πραξικόπημα.

Παραβιάζεται το πολίτευμα, η συνταγματικά διατυπωμένη θέληση του εκλογικού σώματος όπως εκφράστηκε με το δημοψήφισμα.

Σε αυτό το πραξικόπημα συμμετέχει όποιος βουλευτής οποιουδήποτε κόμματος θα ψηφίσει ή ψήφισε ναι στα νέα μνημονιακά μέτρα και τις αντίστοιχες συμβάσεις ή πιο σωστά ακόμα και όποιος ψηφίσει παρών ή απόσχει.

Η συμμετοχή σε αυτό είναι εσχάτη προδοσία κατά του πολιτεύματος.

Συνεργοί είναι εκτός των βουλευτών και όλοι οι πολιτειακοί παράγοντες που δεν αντιδρούν.

Όλοι αυτοί είναι βουλιαγμένοι στην ανεντιμότητα και την υποκρισία τους, που όζει.

Τα τελευταία χρόνια η λαϊκή εντολή παραβιαζόταν κραυγαλέα (ενώ παλαιότερα κάπως πιο διακριτικά), με το να κάνουν τα ακριβώς αντίθετα από τις βασικές προεκλογικές τους διακηρύξεις. Η συγκυβέρνηση Συριζα - Ανελ , ως προοδευτική, εγκαινίασε τον ακόμα πιο προχωρημένο αριστερό προοδευτισμό, την παραβίαση της εντολής των ίδιων των δημοψηφισμάτων. Η δημοκρατία έχει καταργηθεί ολοφάνερα και οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, ο πνευματικός δήθεν κόσμος και οι πολίτες, κάνουμε όλοι τους αδιάφορους.

Αποτελεί ντροπή για τον τόπο και ιδίως για το μεταπολιτευτικό καθεστώς που επί 40 χρόνια έβγαζε σε όλους τους δυνατούς τόνους κορώνες για την δημοκρατία. Κορώνες βασισμένες στο ψέμα ενός δοτού προδοτικού συστήματος το οποίο μας έφτασε ως εδώ, χωρίς να έχει καταδικαστεί σε ισόβια κανείς από τους δεκάδες ή εκατοντάδες θρασύτατους ενόχους, πολλοί από τους οποίους παριστάνουν τους ηθικούς θεματοφύλακες και επικριτές σήμερα.

Αποτελεί ντροπή βέβαια και για τις ηγεσίες της ευρωπαϊκής ένωσης που παριστάνουν τους εξυγιαντές μιάς χώρας χωρίς ούτε να προσπαθούν να κρύψουν την απίστευτη ανεντιμότητά τους, αφού είναι κοινοί ληστές και εκβιαστές, άρπαγες. Αυτό βέβαια είναι απολύτως αναμενόμενο αφού είναι αχυράνθρωποι, μαριονέτες στα χέρια των αφανών χειριστών τους.

Αποτελεί ντροπή και για την νοημοσύνη των πολιτών, όσων ως δειλές κότες κοιτάμε αποσβολωμένοι, χωρίς πρωτίστως να μπορούμε να σκεφτούμε και να αναθεωρήσουμε την πλάνη που έχει εμφυτευτεί στο μυαλό μας από την σκοτεινή αμείλικτη προπαγάνδα, ως πρός την δικτατορία που λέγεται Ευρωπαϊκή ένωση και τα ανδρείκελά της, ανθρώπους χαμηλού επιπέδου, πιστούς υπηρέτες της αφανούς χρηματοπιστωτικής παγκόσμιας μαφίας.

Η κατάκτηση της Ελλάδας έχει ξεκινήσει προ καιρού με την κατάκτηση του μυαλού των Ελλήνων και τον εμποτισμό του με βαριά σύγχυση και αμάθεια.

Θέλουν να πιστεύουν (όσοι το πιστεύουν), ενώ πλανώνται, ότι το ευρώ και οι ευρωπαϊκοί οικονομικοί μηχανισμοί έχουν κάποιο κύρος, ότι εκπροσωπούν έναν ευρωπαϊκό πολιτισμό, (με τον οποίον δεν έχουν καμία σχέση - πρόκειται για έναν δυνάστη της Ευρώπης επί Ευρωπαϊκού εδάφους). Θέλουν ακόμα να πιστεύουν ότι αυτοί οι ευρωπαϊκοί μηχανισμοί είναι μεν λίγο παραπάνω αυστηροί ή και λίγο άδικοι μαζί μας, αλλά το κάνουν δήθεν για το κοινό ευρωπαϊκό μας καλό, στο τέλος όμως μετά από κάποιες υπέρμετρες θυσίες και θλίψεις θα έρθει η ποθητή ανάκαμψη.

Τίποτα πιο ψευδές από αυτό. Προσδοκούμε κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ. Έχουμε επιλέξει να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας επειδή δεν αντέχουμε να παραδεχτούμε την ωμή πραγματικότητα.

Μας φτύνουν, μας ξεπουλούν και μας υποδουλώνουν και ακόμα αρκετοί εξακολουθούν να επιμένουν παθολογικά ότι η Ευρώπη είναι το μέλλον μας, επειδή έτσι μας λένε με ύφος την μία αυστηρό και απειλητικό και την άλλη πατρικό, απευθυνόμενοι στο παιδί μέσα μας.

Ποιούς εμπιστεύεστε; Τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ της Ελλάδας και της Ευρώπης; Προσπαθήστε λίγο να θυμηθείτε τι έλεγαν όλοι αυτοί τα τελευταία πέντε χρόνια. Ήταν δεκάδες οι ενορχηστρωμένες διαβεβαιώσεις κάθε ένα - δύο μήνες, όλου αυτού, του σε συνεργασία εγχώριου και ευρωπαϊκού μηχανισμού, ότι αυτά τα μέτρα είναι τα τελευταία, ότι σε λίγο έρχεται οπωσδήποτε η ανάκαμψη και η ανάπτυξη, η επάνοδος στις αγορές και οι επενδύσεις. Δεκάδες φορές το ίδιο ακριβώς ψέμα ξανά και ξανά σε ισάριθμες περιόδους, από όλο αυτό το νόθο σύστημα. Tα θυμηθήκατε;

Αυτούς εμπιστεύεστε; Ακόμα και αν δεν καταλαβαίνεται από τεχνική άποψη, δεν οσμίζεστε την διάχυτη φθήνια και εγκληματικότητα αυτής της κλίκας; Ή πιστεύετε ότι αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία;!

Η παράδοση σε αυτήν την ψευδαίσθηση, θα μας οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Θα μας οδηγήσει σε μία πτώχευση του κράτους, όχι μόνο με την νομική έννοια, αλλά και με την έννοια της απώλειας της τεράστιας δημόσιας περιουσίας και του σκόπιμα κρατημένου στην αφάνεια και αναξιοποίητου επί δεκαετίες ορυκτού μας πλούτου - του υπερπολλαπλάσιας αξίας ως προς το δημόσιο χρέος, τα οποία θα εκποιηθούν κυριολεκτικά για πενταροδεκάρες, δηλαδή θα καταληστευτούν, με την διαμεσολάβηση και τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις του ευρωπαϊκού και εγχώριου μηχανισμού αχυρανθρώπων, καθιστώντας αδύνατη την περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας.

Όποιος δεν ανησυχεί για τη απώλεια του δημόσιου πλούτου της χώρας με την σκέψη ότι: “σιγά, μήπως είναι δικός μου; Εγώ δεν θα ωφεληθώ, μόνο τα μεγαλολαμόγια” , σκέφτεται κοντόφθαλμα και ανόητα. Και να μην ωφελείται ο λαός από τον δημόσιο πλούτο λόγω διεφθαρμένων κυβερνήσεων, ο πλούτος αυτός όσο ανήκει στην χώρα, θα αξιοποιηθεί κάποια στιγμή από μη διεφθαρμένες κυβερνήσεις όταν αυτές μπορέσουν να αναλάβουν την εξουσία. Αλλιώς δεν θα υπάρχει τίποτα στην ιδιοκτησία της χώρας για να το αξιοποιήσουν.

Ταυτόχρονα η ολοκληρωτική αυτή καταστροφή θα περιλαμβάνει τα εισοδήματα του κάθε πολίτη, την περιουσία του και τις καταθέσεις του, τα οποία θα εξανεμιστούν από την συνεχώς ανατροφοδοτούμενη ύφεση, την υπερφορολόγηση της περιουσίας και των εισοδημάτων - εν πολλοίς εικονικών και τεκμαρτών, από τον στασιμοπληθωρισμό και το κούρεμα των καταθέσεων.

Ακόμα κι αν κουρέψουν το χρέος ή κάνουν ενέσεις ρευστότητας με κατά καιρούς παρεμβάσεις, αυτά τα μέτρα απλώς θα είναι στάχτη στα μάτια. Να θυμίσουμε ότι κούρεμα του χρέους έγινε και πριν λίγα χρόνια, χωρίς αυτό να αποτρέψει την τωρινή εξέλιξη. (Και μάλιστα έγινε κούρεμα κυρίως του χρέους προς τα ασφαλιστικά ταμεία! Τα ίδια και χειρότερα θα κάνουν και στο νέο κούρεμα).

Οι ενέσεις ρευστότητας είναι σαν να δίνεις ελεημοσύνη στον φτωχό που τον έκανες εσύ φτωχό, για να μην εξεγερθεί. Η ουσία σε όλο αυτό είναι ότι με ή χωρίς κούρεμα ή ενέσεις ρευστότητας, η ζημιά στην χώρα θα περιλαμβάνει ολόκληρη σειρά κοσμογονικών αλλαγών, που όπως βλέπουμε έχει ξεκινήσει από την περιθωριοποίηση της δημοκρατίας η οποία θα εξελιχθεί στην χειρότερη μορφή δικτατορίας, αυτής με κοινοβουλευτικό χαρακτήρα, με πολυκομματικές κυβερνήσεις από όλα σχεδόν τα κόμματα, επανδρωμένη με θρασείς ασυνάρτητα φλύαρους βουλευτές προδότες, σε ένα στυγνό καθεστώς φτώχειας και καταπίεσης.
Μεταξύ αυτών των καταστροφικών αλλαγών θα έχουμε:

την απώλεια της δημόσιας περιουσίας και της δυνατότητας ελέγχου του ορυκτού πλούτου, την ακραία πτώχευση του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών, την βουλγαροποίηση της χώρας, την καταστροφή της μεσαίας τάξης, την καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας και ειδικώς του σημαντικότερου τμήματός της - των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (που ήδη έχουν σε μεγάλο βαθμό εξολοθρευτεί) και την σταδιακή απορρόφηση κάθε κλάδου του ιδιωτικού τομέα από ομίλους ξένων συμφερόντων (οι λεγόμενες “επενδύσεις”), που θα φοροαπαλλάσσονται νομίμως, θα βγάζουν εκτός της χώρας τα κέρδη τους, (μειώνοντας έτσι και την δυνατότητα εγγενούς - δηλαδή όχι υποβοηθούμενης - απαλλαγής από την ύφεση) και οι οποίοι θα απασχολούν πολύ χαμηλά αμειβόμενους εργαζόμενους (με κινέζικα μεροκάματα) και κυρίως αλλοδαπούς.

Για τις συντάξεις καλύτερα να μην μιλήσουμε.

Αθροιστικά όλα αυτά, θα είναι απείρως χειρότερα για την δημόσια και την ιδιωτική οικονομία από ότι η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, που μετά τον αρχικό κλυδωνισμό θα επιτρέψει πράγματι την ανάπτυξη.
Το εθνικό νόμισμα που έχει δαιμονοποιηθεί από το ίδιο αυτό σύστημα των παπαγάλων, δεξιών και αριστερών.

Το σουρεαλιστικά γελοίο σε όλα αυτά, είναι ότι υπάρχει στην υπόθεση αυτή το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο από την Γερμανία (όχι οι πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις που είναι δύσκολα διεκδικήσιμες), που εκκρεμεί εδώ και 70 χρόνια (!!!), αξίας τουλάχιστον 510 δις (βλέπε παραπομπή [1] ) με σημερινές τιμές, που είναι εύκολα διεκδικήσιμο και βάσει των οποίων αναστρέφονται οι όροι. Η κυβέρνηση επιτάχυνε το έργο του προσδιορισμού του ύψους αυτού του ποσού, χρησιμοποιώντας για αυτόν τον σκοπό μία επιτροπή που το υπολόγισε στο πρώτο πόρισμά της σε 11 δις ευρώ!

Κραυγάζουν όλοι αυτοί επισείοντας τον κίνδυνο της ασύντακτης χρεοκοπίας.

Ας την κάνουν λοιπόν …συντεταγμένη.

Ας συνεννοηθούν με την Ευρώπη να προγραμματίσουμε την έξοδό μας από το ευρώ.

Η δουλειά αυτών των πληρωμένων είναι να κραυγάζουν, να τρομοκρατούν, να δίνουν ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις.

Ποτέ όμως να αποκαλύπτουν και να δίνουν έμφαση σε ότι πραγματικά αποτελεί λύση.

Αυτή η ψευδαίσθηση ότι μας λένε δήθεν αλήθεια, είναι σαν την νάρκωση με σκοπό να μας αφαιρέσουν τα όργανά μας πριν μας δολοφονήσουν. Το ναρκωτικό αυτό είναι η προπαγάνδα των Ευρωπαίων και των Ελλήνων πολιτικών και των ΜΜΕ.

Είναι ένας μηχανισμός με πάμπολα πλοκάμια, που όσο περισσότερα αποκαλύπτεται ότι είναι, τόσο περισσότερο αρνούμαστε να το πιστέψουμε.

Το σύστημα αυτό στο οποίο μέρος είναι και ό Συριζα, φρόντισε να συντονίσει έτσι τα γεγονότα ώστε να είμαστε αντιμέτωποι και με την χρονική βία, για να εφαρμοστεί το σχέδιο σοκ και δέος.

Αφού όμως θέλησε η κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα, ας σταθεί στο ύψος του πολιτεύματος στο οποίο ορκίστηκε και ας το υπακούσει, πόσο μάλλον αφού συμφωνούσε με το όχι.

Διότι πότε ανακάλυψε ότι υπήρχε η απειλή της εξόδου από το ευρώ;

Αν το ανακάλυψε μετά το δημοψήφισμα, τότε είναι κυβέρνηση ελλειπής νοητικά.

Δεν δικαιούται ούτε καν να παραιτηθεί. Δικαιούται μόνο να αρνηθεί την συμφωνία και ανάλογα με τις εξελίξεις να διενεργήσει αν χρειαστεί νέο δημοψήφισμα για το ευρώ. Άλλωστε πιθανώτατα θα χρειαστεί στο κοντινό μέλλον λόγω των δυσμενών εξελίξεων.

Αν δεν τα κάνει αυτά προβαίνει σε πραξικόπημα.

Οι ευρωπαίοι αχυράνθρωποι ή θα προσαρμοστούν στην μη τήρηση των από καιρό μυστικά προσυμφωνημένων, ή θα μας απαλλάξουν από τον κόπο του να κάνουμε το δημοψήφισμα και ταυτόχρονα από την απόλυτη καταστροφή μας εντός του ευρώ.

Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, οφείλουν να σεβαστούν την Ελληνική πολιτεία και τους Έλληνες πολίτες και να σταματήσουν αμέσως να παίζουν τον προδιαγεγραμμένο ρόλο τους. Οι ποινικές τους ευθύνες έχουν καταγραφεί.

Είναι βέβαια προφανές ότι δεν θα κάνουν κάτι διαφορετικό από ότι κάνουν ως ενιαίο καθεστώς εδώ και τόσες δεκαετίες.

Παραπομπές

[1] κατοχικό δάνειο εδώ και εδώ

Η διαπλοκή του διεθνούς τραπεζικού συστήματος και των πολιτικών. Η θέση του Συριζα.

Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Τα λύματαΠηγή: Οι μάσκες πέφτουν

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *