Το πανδημικό μοτίβο—πώς χτίζεται η ψευδαίσθηση

covid

Του Jon Rappoport
13 Αυγούστου 2020

Αυτό το άρθρο βασίζεται στη μελέτη και την έρευνά μου για τις λεγόμενες επιδημίες τα τελευταία 30 χρόνια.

Στην περίπτωση του COVID-19, έχω γράψει τουλάχιστον ένα κομμάτι που καλύπτει, λεπτομερώς, κάθε κύριο στοιχείο της ψευδαίσθησης. Εδώ, σκιαγραφώ το μοτίβο. Είναι το ίδιο για κάθε ψεύτικη επιδημία.

ΕΝΑ: Μέσα από πολλές συναντήσεις, ασκήσεις, συνεδρίες προγραμματισμού, μια δομή συγκολλάται στη θέση της για να προωθήσει και να λανσάρει την ΙΔΕΑ της επιδημίας. Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, CDC, σημαντικοί αξιωματούχοι δημόσιας υγείας που συνδέονται με κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο κ.λπ.

ΔΥΟ: Υπάρχει ένα υποτιθέμενο περιστατικό. Μια έξαρση. Η πιο προφανής αιτία παραβλέπεται σκόπιμα. Για παράδειγμα, η φρικτή ατμοσφαιρική ρύπανση, ή τα φρικτά κόπρανα και η ρύπανση των ούρων σε ένα τεράστιο εμπορικό εργοστάσιο χοίρων. Αντ 'αυτού, στον κόσμο λέγεται ότι έχει βρεθεί ένας νέος ιός. Οι τοπικοί ερευνητές, εάν υπάρχουν, αυξάνονται από ερευνητές από το CDC, ΠΟΥ.

ΤΡΙΑ: Δεν υπάρχει αεροστεγής αλυσίδα στοιχείων που να εξηγεί ακριβώς πώς ανακαλύφθηκε ο υποτιθέμενος νέος ιός. Από τις λεπτομέρειες που δημοσιεύθηκαν, δεν υπάρχει καμία απόδειξη για ανακάλυψη με πειστικές μεθόδους, καμία σωστή ενοποιημένη μελέτη για ΠΟΛΛΟΥΣ υποτιθέμενους επιδημικούς ασθενείς.

ΤΕΣΣΕΡΑ: Αλλά ο ΠΟΥ / CDC λέει στον κόσμο ότι πρόκειται για μια επιδημία στην παραγωγή, που προκαλείται από τον νέο ιό. Η συσκευή προώθησης και προπαγάνδας / media κινείται σε υψηλές ταχύτητες. Δυσοίωνες δηλώσεις.

ΠΕΝΤΕ: Διατίθενται διαγνωστικά τεστ για τον μη αποδεδειγμένο νέο ιό. Έβγαλαν ψευδείς «αποδείξεις» «μόλυνσης» όπως νομίσματα από κουλοχέρηδες τζάκποτ. Αυτά τα ψευδώς θετικά αποτελούν εγγενή χαρακτηριστικά των δοκιμών.

ΕΞΙ: Έτσι, όλοι οι αριθμοί περιπτώσεων και οι αριθμοί θανάτου, που βασίζονται στις δοκιμές, καθίστανται άσκοποι. Και… ήταν ήδη χωρίς νόημα, γιατί ο υποτιθέμενος νέος ιός «που δοκιμάστηκε» δεν ανακαλύφθηκε ποτέ σωστά από την αρχή.

ΕΠΤΑ: Ωστόσο, αυτές οι δοκιμές (συν η άχρηστη διάγνωση του ματιού) χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία επίσημων αναφορών για αριθμούς περιπτώσεων. Κατά τη διάρκεια της «επιδημίας», οι αναφορές συνεχίζουν να έρχονται και οι αυξανόμενοι αριθμοί εκτοξεύονται. Μέσα στη βασικά άνευ σημασίας δομή αυτών των αναφορών, υπάρχει παιχνίδι με τα σύνολα, για να γίνουν πιο εντυπωσιακά και τρομακτικά.

ΟΚΤΩ: Οι πραγματικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν πραγματικά και πεθαίνουν, αλλά ως επί το πλείστον, είναι άνθρωποι που πεθαίνουν από παραδοσιακές και μακροχρόνιες καταστάσεις - ασθένεια που μοιάζει με γρίπη, πνευμονία, άλλες πνευμονικές λοιμώξεις κ.λπ. Αυτά τα άτομα "επανασυσκευάζονται" με τη νέα ετικέτα επιδημίας - π.χ. "COVID". Η επίσημη περιγραφή της «νέας επιδημικής νόσου» - τα κλινικά συμπτώματα - είναι αρκετά γενική για να επιτρέψει εύκολα αυτήν την επανά-συσκευασία.

ΕΝΝΙΑ: Εάν υπάρχει νέα ασθένεια, μπορεί να εξηγηθεί από αιτίες που δεν έχουν καμία σχέση με τον υποτιθέμενο νέο ιό. Για παράδειγμα, μια εκστρατεία τοξικών εμβολίων. Ένα εξαιρετικά καταστροφικό φάρμακο. Πολύ τοξικά φυτοφάρμακα.

ΔΕΚΑ: Με την πάροδο του χρόνου, ο ορισμός της επιδημίας διευρύνεται αυθαίρετα ώστε να περιλαμβάνει περισσότερα συμπτώματα και κλινικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να διογκωθεί ο αριθμός των περιπτώσεων.

ΕΝΤΕΚΑ: Ο έλεγχος των πληροφοριών σχετικά με την «επιδημία» σκληραίνει στην κορυφή. Οι προϊστάμενοι που μιλούν, από τον Τύπο και τους οργανισμούς δημόσιας υγείας, γνωρίζουν τόσο πολύ για την πραγματική επιστήμη όσο και τα κουνέλια για τις επιθέσεις drone. Αλλά είναι «υπεύθυνοι». Οι πληροφορίες για αδιαφορία δέχονται επίθεση και λογοκρίνονται.

ΔΩΔΕΚΑ: Τα ιατρικά φάρμακα και οι διαδικασίες (π.χ. αναπνευστήρες) που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ασθενών είναι αρκετά επιβλαβείς. Εάν ένα εμβόλιο διατεθεί, είναι επίσης τοξικό. Η ασθένεια και ο θάνατος που οφείλονται σε αυτές και σε άλλες ιατρικές επιθέσεις υπολογίζονται ως «επιδημικές περιπτώσεις που προκαλούνται από τον ιό».

ΔΕΚΑΤΡΙΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, η κύρια εξαπάτηση είναι: «η επιδημία είναι μία ασθένεια ή σύνδρομο που προκαλείται από ένα μικρόβιο». Αυτό πωλείται με αδιάκοπη προπαγάνδα. Οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν. Θα φιλονικήσουν μεταξύ τους σχετικά με ποιο "αυτό" είναι η μοναδική αιτία "αυτής" της ασθένειας. Δεν υπάρχει "αυτό" αιτία ή ασθένεια.

ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ: Στο κοινό πωλείται ψέμα μετά το ψέμα για μετάδοση και την «εξάπλωση» του «αυτό».

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ: Το κοινό φωνάζει (λες και κανείς δεν έχει πεθάνει ποτέ πριν), «Οι άνθρωποι πεθαίνουν, πρέπει να είναι ο ιός».

ΔΕΚΑΕΞΙ: Το παραμύθι του ιού λειτουργεί πάντα ως εξώφυλλο για κρατικά ή εταιρικά ή ιατρικά εγκλήματα. Επισκιάζει και κρύβει αυτά τα εγκλήματα. Για παράδειγμα, ένα μεγάλο εργοστάσιο εκπέμπει τρομερή ρύπανση στο έδαφος και στα ύδατα μιας περιοχής και οι άνθρωποι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν; Περιμένετε, λένε οι ερευνητές, η αιτία είναι στην πραγματικότητα ένας νέος ιός που κανείς δεν έχει ξαναδεί.

Όπως έγραψα στην αρχή της ψευδαίσθησης COVID, η μόνη διαφορά αυτή τη φορά, το 2020, είναι το βάρος των ψεμάτων - επειδή οδήγησαν στους εγκλεισμούς και την οικονομική καταστροφή. Αυτό είναι το Δυτικός Νείλος, SARS, Γροίπη των Χοίρων, Zika, μεγάλο γραπτό.

Περιττό να πούμε ότι τα άτομα και οι ομάδες που είναι υπεύθυνες για την έναρξη αυτών των επιχειρήσεων ψευδαίσθησης πρέπει να κρύψουν τα εγκλήματά τους.

Οι εγκληματίες έχουν φυσικά τα όπλα τους. Μεταξύ των πιο ισχυρών τους: έλεγχος του Τύπου, και άγνωστη τεχνική γλώσσα που προσποιείται ότι έχει σημασία. Αυτή η γλώσσα είναι τόσο πυκνή, που οι αμύητοι δεν έχουν καμία πιθανότητα να την διαπεράσουν.

Για παράδειγμα, οι ερευνητές μπορούν να συζητήσουν για ώρες σχετικά με το τεράστιο διαγνωστικό τους τεστ, το PCR. Ωστόσο, η απλή αλήθεια είναι ότι το τεστ δεν έχει ελεγχθεί ποτέ. Το τεστ δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στον πραγματικό κόσμο έξω από το εργαστήριο.

Έχω γράψει γι 'αυτό εκτενώς. Χρησιμοποιώντας μια μικρή κατευθυντήρια γραμμή που ονομάζεται ΕΠΙΣΤΗΜΗ, θα "δοκιμάσετε το τεστ" παρατάσσοντας, ας πούμε, χίλιους ασθενείς, μερικούς υγιείς, μερικούς άρρωστους από έναν υποτιθέμενο ιό. Οποιονδήποτε ιό. Λαμβάνονται δείγματα ιστών από κάθε ασθενή. Δείγματα ιστών θα λαμβάνονται από κάθε ασθενή.

Οι ειδικοί PCR θα έτρεχαν αυτά τα δείγματα μέσω του εξοπλισμού τους, αναφέροντας ποιοι ασθενείς δείχνουν αυτό που ονομάζουν υψηλό «ιικό φορτίο».

Αυτό σημαίνει: αυτοί οι συγκεκριμένοι ασθενείς έχουν εκατομμύρια και εκατομμύρια από ιούς που αναπαράγονται ενεργά στο σώμα τους και θα είναι αναμφισβήτητα άρρωστοι.

Οι πρίγκιπες της PCR θα ανακοινώσουν τότε, "Οι ασθενείς 3,45,65,76,132… όλοι είναι σίγουρα άρρωστοι."

Τώρα ρίχνουμε φως στη μελέτη και βλέπουμε τι είναι τι και ποιος είναι ποιος. Είναι αυτοί οι καθορισμένοι ασθενείς άρρωστοι ή τρέχουν μαραθώνιους; Αυτό ονομάζεται απλή επιστημονική μέθοδος. Όχι τεχνικά αλαμπουρνέζικα.

Αυτό το κομμάτι της έρευνας δεν έγινε ποτέ. Δεν θα γίνει ποτέ. Είναι πολύ αληθινό. Πολύ γυμνό. Οι υποστηρικτές του PCR θα είχαν πάρα πολλά να χάσουν, εάν οι εκτιμήσεις τους για το ποιος είναι υγιής και ποιος είναι άρρωστος αποδειχθούν παράλογα λανθασμένες, και η περίεργη τεχνική ρητορική τους για το PCR κατέληξει να είναι μία άχρηστη ασυναρτησία.

Περιέχω αυτήν την εικόνα για να δείξω ότι υπάρχουν, πράγματι, τρόποι έκθεσης των επαγγελματιών ψευτών, αν αλλάξετε τον τόπο εγκλήματος προς αυτούς, εάν χρησιμοποιείτε κοινή λογική, αν στέκεστε έξω από τους αυτοπροσδιορισμένους ναούς μυστικιστικής προσποίησης και παρατηρήσετε πώς μοιάζουν τα ψέματά τους όταν τα βράζεις κάτω από ανθρώπινους όρους…

Εδώ είναι μια άλλη μελέτη του τεστ PCR που δεν έχει γίνει ποτέ και δεν θα γίνει ποτέ στον πραγματικό κόσμο: ευθυγραμμίστε χιλιάδες ασθενείς, πάρτε δείγματα ιστών από αυτούς και στείλτε τα δείγματα σε 40 διαφορετικά εργαστήρια. Ζητήστε από τα εργαστήρια να εκτελέσουν τα PCR τους και ανακοινώστε τα συγκεκριμένα ευρήματά τους. Συγκρίνετε τα αποτελέσματα. Μπορείτε να στοιχηματίσετε το σπίτι σας ότι τα εργαστήρια θα βγάλουν αντίθετα αποτελέσματα.

Αυτό είναι μέρος ενός μοτίβου: κρατήστε τις "επιστημονικές λεπτομέρειες" κοντά στους έμπιστους, κρατήστε τες «κατ' οίκον», μην επιτρέπετε ανεξάρτητες μελέτες μεγάλης κλίμακας που θα επιβεβαιώνουν ή θα αρνούνται τις βασικές αρχές της επίσημης έρευνας.

Ο COVID είναι απάτη από πάνω μέχρι κάτω. Από την αρχή μέχρι το τέλος.Ἀπόδοση: Φωτεινή Ζούλφου/Ἑλλήνων Φῶς
Πηγή: Jon Rappoport's Blog

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *