Το πείραμα που ξεκίνησε στην Ελλάδα είναι για επιβολή κάρτας με τσιπάκι για τα πάντα & κυρίως για αγορές-πωλήσεις.

atm

Το δημοψήφισμα έδειξε ότι οι Έλληνες δεν θέλουν ποδηγέτηση από ξένους. Έδειξε επίσης ότι η προπαγάνδα των ΜΜΕ και των περισσότερων Ελλήνων πολιτικών αποδίδει καρπούς υπέρ της τρόϊκας, της παγκοσμιοποίησης, των πολυεθνικών, εις βάρος της Ελλάδας. Τέλος το ερώτημα του δημοψηφίσματος ήταν τέτοιο που δίνει πλαστή "νομιμοποίηση" στην κυβέρνηση να κάνει ό,τι θέλει.

Ο πόλεμος που ζούμε δεν είναι απλά για την επικράτηση του ευρώ. Είναι για κάτι πολύ χειρότερο. Παρακολουθείστε αυτήν την ομιλία, και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Μέσω του πλαστικού χρήματος οι τράπεζες θα έχουν όλους τους χρήστες τους όμηρους σε μια αχρήματη κοινωνία, όπου κανείς δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πουλά, εάν δεν το έχει.

Αυτό το πείραμα της επιβολής πλαστικού χρήματος ως του μοναδικού μέσου πληρωμών και αγορών έχει ήδη ξεκινήσει και στην Ελλάδα, με κύριο οργανωτή κι εκτελεστή του, από ό,τι φάνηκε ξεκάθαρα, τον τέως υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Το σχέδιο της αχρήματης και πλήρως ελεγχόμενης, αριθμοποιημένης ανθρωπότητας προωθείται έντεχνα με ουτοπιστικό προσωπείο από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και από όλους τους διεθνείς οργανισμούς, για το "καλό" μας. Η ηλεκτρονική κάρτα "σίτισης" είναι το πρώτο δείγμα.

Ετσι εξηγείται η επιστολή της 2Οης Φεβρουαρίου 2015 στην οποία η Ελλάδα με υπογραφή Βαρουφάκη παραιτήθηκε από το μοναδικό της αμυντικό όπλο, από το δικαίωμά της να προβεί σε μονομερείς ενέργειες κι έτσι δεν μπορούσε να κάνει απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων από τη χώρα. Το αποτέλεσμα θα είναι να αποστραγγισθεί η χώρα από μετρητά, ώστε να επιβληθεί το πλαστικό χρήμα ως η μόνη λύση για όλους.

Έτσι εξηγείται επίσης η επιστολή του πρωθυπουργού της 30ης Ιουνίου 2015 στην οποία ζητά να υπαχθεί η Ελλάδα στον νέο τερατώδη μηχανισμό δήθεν "στήριξης", στον ΕSM, έτσι ώστε να συνεχίσει να παίρνει νέα δάνεια ευρώ φυσικά με νέα μνημόνια τα οποία, όπως και τα προηγούμενα, θα έχουν ως απαράβατο όρο την ιδιωτικοποίηση των πάντων, την ψηφιοποίηση των πάντων και τη συνέχιση του καθεστώτος κατάργησης της εθνικής μας κυριαρχίας. Περισσότερα στη σελίδα ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ αυτού του ιστοτόπου.

Τέλος, έτσι εξηγείται η "παραίτηση" Βαρουφάκη. Προφανώς η κυβέρνηση, θορυβημένη από την αποκάλυψη του ρόλου του, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, θέλει να δείξει ότι διαφοροποιείται από τις επιλογές του. Αν έχει όντως διαφοροποιηθεί ή όχι, θα το δούμε σύντομα.Πηγή: ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *