Το πλαστό «αντιμνημονιακό μέτωπο»

μτο

Το τρίτο Μνημόνιο, του οποίου την έλευση εξ αρχής προβλέπαμε στο ΠΥΓΜΗ.gr, επιχειρείται να παρουσιαστεί ως δίκαιο στην κοινή γνώμη, η οποία παρακολουθεί τις τελευταίες ώρες πως μια «φιλολαϊκή» κυβέρνηση φέρνει πρωτοφανή άγρια μέτρα υπερφορολόγησης στην χώρα. Ειδικά αυτοί που πίστεψαν τις εξαγγελίες περί «εθνικής ανεξαρτησίας», όντες, όχι άδικα, οργισμένοι με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Σαφώς και τα μέτρα δεν είναι υπέρ των φτωχών. Η αύξηση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών θα γονατίσει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, θα εντείνει την ύφεση και θα επιφέρει μείωση μισθών και αύξηση της ανεργίας. Ό,τι μαζευτεί θα πάει προς ΔΝΤ μεριά, όπως συνέβη τους τελευταίους 6 μήνες με τα αποθεματικά ταμείων.

Το λεγόμενο «αντιμνημονιακό μέτωπο» αποδεικνύεται πέρα ως πέρα πλαστό. Το καταλαβαίνουν ακόμα και οι φανατισμένοι, άσχετα αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν και συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους.

Όσο οι παγκοσμιοποιητές των πολυεθνικών και οικονομικών οίκων, αυτό που ονομάζεται Νέα Τάξη Πραγμάτων και σύντομα θέλει να επιβάλλει παγκόσμιο κράτος με έναν ηγέτη, κρατούν τα ηνία, το μόνο που μπορεί να κάνει μία κυβέρνηση είναι να ελιχθεί απέναντι στις εντολές που όλοι οι ηγέτες δέχονται. Ελιγμός εν προκειμένω σημαίνει ενίσχυση της παραγωγικής οικονομίας και μείωση των κρατικών δαπανών και όχι υπερδιόγκωση του Δημοσίου και νέα χτυπήματα στην μεσαία τάξη των επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών, πάνω στην οποία βασίζεται η πραγματική οικονομία του κάθε κράτους. Τ

α μέτρα που ζητούνται τώρα κοστολογούνται στα 8 δις Και πάνω, ενώ πριν περιμέναμε 1δις. Γι΄ αυτό έγιναν λοιπόν οι εκλογές; Για να επέλθει σε 6 μήνες μπάχαλο στα οικονομικά και να σκληρύνουν οι όροι;

Ευχόμαστε να μην περάσει το εφιαλτικό τρίτο Μνημόνιο στην Βουλή.Πηγή: ΠΥΓΜΗ.gr

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *