Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία διαλύει τους πυλώνες του έθνους!

Τέλος στην ιστορία, στο έθνος, στις παρελάσεις στην εκκλησία...!

Ναι στον εθνομηδενισμό, στην απελευθέρωση του σεξ, στα τζαμιά και τις συναγωγές!!!

Υπηρέτες και εκτελεστές της παγκοσμιοποίησης Τσίπρας και Καμμένος πειραματίζονται με την Παιδεία και διαλύουν τους πυλώνες του ελληνισμού...!

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την Παιδεία, καταγράφηκε επαρκώς όταν στο βασικό του πρόγραμμα περιέλαβε την μη αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, με τις γνωστές του θέσεις για το Έθνος, την Παιδεία και την Θρησκεία και ένα πλήθος ιδεοληπτικών φληναφημάτων που προσβάλουν την κοινή λογική και εισάγουν καταστροφικές αντιλήψεις και πρακτικές στον πλέον ευαίσθητο τομέα της οποιασδήποτε χώρες, τον τομέα της κατάλληλης προετοιμασίας πολιτών.

Δεν φτάνει το ελεεινό προχτεσινό θέαμα (άκρον άωτον της απόλυτης ευτέλειας και αναξιοπρέπειας) του θλιβερού Καμμένου, σε ρόλο παλλακίδας του ανεκδιήγητου ανθυποσκυβάλου που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας, να χαριεντίζεται μαζί του πάνω στην εξέδρα, ήρθε και το σημερινό: η Σία Αναγνωστοπούλου (αυτό το εθνομηδενιστικό κι ελληνοφοβικό alter ego του Λιάκου και της Ρεπούση) υπεύθυνη για την... παιδεία (λέει) των νεοελληνοπαίδων. Η κυρία αυτή συπληρώνει την "τριάδα" (γνωστές εγκληματικές κινεζικές ομάδες) του ΣΥΡΙΖΑ, με τους Φϊλη και Πελεγρίνη (αξιοι συνεχιστές των Μπαλτά - Κουράκη), που ανέλαβαν την "εργολαβία" καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας...

Και εγώ αναρωτιέμαι: αν αυτό το άθλιο τσίρκο που λέγεται ΑΝΕΛ (υποτίθεται ότι) θα έπαιζε ρόλο πατριωτικού αναχώματος στον διεθνιστικό κι εθνοφοβικό ορυμαγδό του ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι ας πούμε ή το Δημαρο-Πασόκ τι χειρότερο θα μπορούσαν άραγε να κάνουν;

Και γι αυτούς που ενδεχομένως να εκπλήσσονται από την σκληρότητα των δηλώσεων, παραθέτουμε δώδεκα (12) άρθρα από τους "νεωτερισμούς" που εισάγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην εκπαίδευση, ελέω της εκλογικής νίκης και της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων που "κέρδισε" ο Αλέξης Τσίπρας και το παρεάκι των εθνομηδενιστών.

Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016 (αν και ήδη υφίσταται, αναμένουμε να δούμε τους τρόπους εφαρμογή στην πολυτισμικότητα...).

Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017 (είναι προφανές πως οι χριστιανικές γιορτές ενοχλούν την κυβέρνηση, μένει να αναρωτηθούμε το γιατί υπάρχει η ενόχληση...).

Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016 ("κόκκινο πανί" ο χριστιανισμός και όχι η θρησκεία, απόλυτα συμβατή γραμμή με την παγκοσμιοποίηση και την ενιαία θρησκεία ή την επιβολή του αθεϊσμού...).

Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016 (παραδόξως προωθούνται άλλες θρησκείες και όχι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός, επιβεβαιώνοντας τον πόλεμο του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Ορθοδοξίας...).

Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016 (είναι προφανές πως μόνο άρρωστα σεξουαλικά μυαλά θα επιχειρούσαν κάτι τέτοιο, οπότε κάθε σχολιασμός περιττεύει...).

Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018 (επιχείρηση διαγραφής της ελληνικής ιστορίας και ουσιαστικά επιχείρηση αποκοπής των Ελλήνων από τις ιστορικές τους ρίζες, προκειμένου να γίνουν ένα ακόμη μέρος του παγκόσμιου χυλού ανθρώπων χωρίς ιστορία, χωρίς χθες και χωρίς αύριο...).

Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017 (άραγε η εμμονή να εισαχθεί "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση", με άγνωστες συνέπειες στην σεξουαλική συμπεριφορά των νέων, σημαίνει πως εκείνοι που την προωθούν νιώθουν εαυτούς ως σεξουαλικά τέρατα επειδή είναι μη παιδαγωγημένοι σεξουαλικά...;)

Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016 (σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ οτιδήποτε εθνικό πρέπει να καταργηθεί, όπως και οτιδήποτε αναπτερώνει το εθνικό φρόνημα των πολιτών...).

Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016 (ο σεβασμός στο περιβάλλον προωθείται με έναν ιδιόμορφο τρόπο, εορτών, που εισάγει υπογείως και δια της πλαγίας οδού την λατρεία και "θεοποίηση" της φύσης...).

Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016 (είναι προφανές πως οι "υπεύθυνοι" του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι διαφορετική η φιλοσοφία και η θρησκειολογία από την Θεολογία ή το αντιλαμβάνονται στον απόλυτο βαθμό και επιθυμούν να πάψουν την Θεολογία, αφού οι ίδιοι είτε δηλώνουν άθεοι είτε είναι χριστιανοδιώκτες...)

Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017 (η αντικατάσταση του δασκάλου από "ψυχρές διδασκαλίες", η αντικατάσταση της ανθρώπινης συμμετοχής στην εκπαίδευση, από κείμενα που είτε δεν θα συζητούνται επαρκώς είτε θα επιβάλλεται το περιεχόμενό τους, είναι το μεγαλύτερο πλήγμα στην εκπαίδευση, αποδεικνύοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί να αναβαθμίσει την Παιδεία, αλλά επιδιώκει το ακριβώς αντίθετο...).

Άρθρο 12:
12 Α: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016 (για να μην υπάρχουν απορίες...).
12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017 (τσιπάρισμα μαθητών...).
12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας (τσιπάρισμα των μαθητών...).
12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017 (για να ανοίξουν τους... ορίζοντές τους).
12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016 (μαθήματα σε σεξουαλικές στάσεις και χρήση δονητών;).

Κανείς δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί, πλέον, για την στρέβλωση της ηθικής των παιδιών, ελέω της "πολιτικής ορθότητας" της "δεύτερη φορά αριστερά" των ιδεοληπτικών αγκυλώσεων των κυβερνώντων. Ευτυχώς που το σκύβαλο των ΑΝΕΛ εκλέχθηκε για να διαφυλάξει τις κόκκινες γραμμές της χώρας...!

Θα κλείσουμε με μία ερώτηση (αφού είναι σαφές πως αυτό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν συζητήθηκε κατά την προεκλογική περίοδο): Ενημέρωσε κανείς τους γονείς για το τι πρόκειται να συμβεί στην "διαπαιδαγώγηση" και στην "εκπαίδευση" των παιδιών τους; Και, εάν κάποιος γονιός δεν συμφωνεί, πως μπορεί να αντιδράσει εάν θεωρεί πως το σχολείο καταστρέφει τα παιδιά του και στρεβλωνει την διαπαιδαγώγηση που ο ίδιος θέλει να τους δώσει;Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Σχετικά άρθρα...

1 Σχόλιο

 1. Ο/Η foteini4 λέει:

  Το ΦΕΚ του 3ου μνημονίου εδώ

  Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης αναφορικά με την παιδεία θα γίνουν σύμφωνα με τις πρακτικές του ΟΟΣΑ
  http://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/oosa.pdf
  http://www.esos.gr/arthra/39315/oi-desmeyseis-tis-kyvernisis-gia-axiologisi-ekpaideytikon-orarioneo-sholeio-aei

  Οι καιροί είναι δύσκολοι, περίεργοι, πονηροί...το άρθρο μπορεί να έχει κάποια βάση και να θέλει να αναδείξει τα προβλήματα της παιδείας ωστόσο ας λάβει υπόψη ο αρθογράφος τι όντως ισχύει.

  Η παιδεία διατρέχει κίνδυνο και βάλλεται από πολλές πλευρές. Ας είμαστε προσεχτικοί και ας οι γονείς προσπαθήσουν να θωρακίσουν τα παιδιά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *