Τρεις Σχολιασμοί και Ένα Άγνωστο Ολοκαύτωμα.

Ἑλλάδα

I

Σημίτης και Βενιζέλος απευθυνόμενοι σε μια κάστα από τη μια μεριά. Μητσοτάκης και Θεοδωράκης απευθυνόμενοι σε μια σέκτα από την άλλη (καθόλου τυχαίο βέβαια δεν είναι πως απευθύνονται και «διευρύνονται» προς ανύπαρκτα κοινωνικά κόμματα). Όλοι αυτοί αποτελούν μια παράταξη. Θα έπρεπε να βρίσκονται σε ένα κόμμα. Φροντίζουν, όμως, να υπερτονίζουν μικρές μεταξύ τους διαφοροποιήσεις (προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την ανάγκη των ανθρώπων να ορίζουν την ταυτότητα τους μέσω «της αριστεράς και της δεξιάς») προκειμένου να ηγεμονεύσουν στο πολιτικό φάσμα μέσω της διασποράς τους σε πολλούς κομματικούς σχηματισμούς.

Δεν γίνεται να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα με όρους παγκόσμιας πολιτικής και να μην αντιλαμβάνεσαι πως όλοι αυτοί μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Όλοι αυτοί έχουν κοινές ιδεολογικές προϋποθέσεις και πατάνε στην εξαπάτηση των ανθρώπων μέσω του υπερτονισμού του διπόλου «αριστερά-δεξιά» (με ολίγη από «κέντρο») προκειμένου να αποκρύψουν το συνονθύλευμα στο οποίο έχουν μετατραπεί. Το δίπολο, ούτως ή άλλως, υπήρξε προβληματικό και παραπλανητικό ιστορικά (μελλοντικά οι άνθρωποι θα γελάνε με την πίστη που υπήρξε σε αυτό κατά τον τελευταίο έναμησι αιώνα). Τις τελευταίες δεκαετίες, όμως, διέρχεται κρίση περιεχομένων, έχει γίνει πολτός και έχει μετεξελιχθεί σε κύριο μοχλό εξαπάτησης και μέσο παραπλάνησης των πολιτών.

Μαθητούδια του ''Τέλους της Ιστορίας'' (είτε στην ευρώκεντρική είτε στην αμερικανοκεντρική ανάγνωση του) όλοι τους, διαπλεκόμενοι και διεφθαρμένοι μέχρι αηδίας, δειλοί και μέτριοι, δεν έχουν τίποτα να πουν, τίποτα να προτείνουν για τις νέες εξελίξεις. Μιλάνε για μια παρωχημένη «ανανέωση», αντί να ανανεωθούν οι ίδιοι. Μιλάνε για μια «Ευρώπη» ως κέντρο της γης, αντί να αποκτήσουν οι ίδιοι παγκόσμια ματιά (λαϊκιστές, βυθισμένοι στο ψέμα και στην εξαπάτηση, δίχως ερμηνεία, κοροϊδεύουν τους πολίτες για το υποτιθέμενα μεγαλειώδες μέλλον της Ε.Ε: Ένας από όλους αυτούς δεν έχει βγει να παραδεχτεί πως η τελευταία δεν θα αποτελέσει στρατηγική δύναμη πρώτης τάξεως στον νέο παγκόσμιο αιώνα. Κατά τα άλλα μιλούν για «λαϊκισμό»). Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να επιβάλλουν εξω-κοινωνικα τεχνητά κατασκευασμένες συναινέσεις και να επιδιώξουν να ηγεμονεύσουν τα - ανύπαρκτα σε επίπεδο κοινωνικής πραγματικότητας - τηλεκόμματα τους με τη βοήθεια των μήντια, βαθαίνοντας το ήδη τεράστιο κενό αντιπροσώπευσης και την κρίση νομιμοποίησης του πολιτικού συστήματος.

Σημειώσεις

(-) Στην απάτη που ακούει στο όνομα Συ.Ριζ.Α θα αναφερθώ ειδικά - νομίζατε πως τα προηγούμενα ήταν υπέρ του; Λάθος.

(-) Μπορούν να εξαφανιστούν από την δημόσια και πολιτική σφαίρα, δηλαδή να πάψουν να κυριαρχούν και να ηγεμονεύουν σε αυτήν, πρώτον, οι οικονομολόγοι και διάφοροι ιδεολόγοι οικονομιστές, δεύτερον, οι πολιτικοί των ελεγχόμενων προκαθορισμένων επετηρίδων που έχουν ρόλο τοπικών παραρτημάτων και οι «ηγεσίες» παράγωγα των εξω-εθνικών διαπραγματεύσεων και της θεσμοθετημένης «προστασίας» (η υποτέλεια των οποίων αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί δομική, διαρκή στρέβλωση του ελληνικού πολιτικού συστήματος) και, τρίτον, το εξαρτημένο και περιφερειακό, εθνοκτόνο και υποτελές κράτος-πελάτης (client-vassal state), και να μας αφήσουν να δημιουργήσουμε άυλες και υλικές μορφές, προϊόντα και αγαθά στην ομορφότατη χώρας μας; (σε οποιοδήποτε μέρος της οποίας μέσα σε μιάμιση ώρα βρίσκεσαι από βουνοκορφή σε θάλασσα και από θάλασσα σε βουνοκορφή).

(-) Καλό θα ήταν, επίσης, να εξαφανιστούν και οι πάσης φύσεως πολιτισμικοί γενίτσαροι (σκέτο) και ευρώγενίτσαροι που διεξάγουν διαρκή πολιτισμικό πόλεμο και δολοφονούν το εθνικό και πολιτισμικό δημιουργικό φαντασιακό των Ελλήνων, μεταλλάσσοντας τους σε σκουπιδοφάγους και πολιτισμικούς χιμπαντζήδες (οι σκουπιδοφάγοι και οι πολιτισμικοί χιμπαντζήδες δεν «παράγουν», δεν δημιουργούν. Αποτελούν «αντικείμενα επιδιόρθωσης»).

II

Ορισμένοι, ήδη από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, πιστεύουν με εμμονή σε αυτό που ο Γκέλνερ περιέγραψε ως θεωρία της λανθασμένης διεύθυνσης. Το πνεύμα της ιστορίας ή της παγκόσμιας συνείδησης έκανε ένα τρομερό σφάλμα. Το μήνυμα της αφύπνισης, της απελευθέρωσης κ.λπ προοριζόταν για τις τάξεις, αλλά εξ' αιτίας κάποιου τρομερού ταχυδρομικού λάθους στάλθηκε στα έθνη.

Ακόμα και σήμερα, δεν μπορούν να ερμηνεύσουν γιατί πρωταγωνίστησε ιστορικά το έθνος και γιατί αποδεικνύεται τόσο σκληρό καρύδι - και με τέτοιες παιδαριώδεις αντιλήψεις προσπαθούν να απωθήσουν αυτή την πραγματικότητα και να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως: γιατί οι «εργάτες», κατ' επανάληψη, «δεν καταλαβαίνουν» το συμφέρον τους και «προδίδουν» τις τάξεις για τα έθνη;

Γιατί η τάξη δεν είναι «εναλλακτική» ή «οντολογικά όμοια» του έθνους.

Σημείωση

Εάν οι κυρίαρχες ευρωπαϊκές θεωρίες περί έθνους ήταν σωστές, θα έπρεπε ήδη να έχει δημιουργηθεί και ευρωπαικό έθνος και ευρωπαικό κράτος. Θα έπρεπε να κατατάσσονταν εθελοντές προκειμένου να πολεμήσουν - χύνοντας το αίμα τους - για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Jean-Claude Juncker και τον Herman Van Rompuy...

III

Ακόμα και αυτός ο Brzezinski (βαριέμαι), σε άρθρο του στο ''The American Interest'' τον περασμένο μήνα (στο οποίο μιλά για global realignment), θεωρεί πως η «Ευρώπη» δεν είναι - και πιθανόν ούτε πρόκειται να γίνει - Παγκόσμια Δύναμη (Global Power). Ακόμα και αυτός.

Φυσικά επισήμανε πως οι Η.Π.Α δεν αποτελούν πλέον παγκόσμια αυτοκρατορική δύναμη (αν και παραμένουν η ισχυρότερη οντότητα παγκοσμίως). As its era of global dominance ends, the United States needs to take the lead in realigning the global power architecture.

Ένα Άγνωστο Ολοκαύτωμα

Την σταδιακή αποσύνθεση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και την δημιουργία της κεμαλικής Τουρκίας συνοδεύει ένα διαρκές ολοκαύτωμα των Milliyet (Μιλιέτ: θρησκευτικό έθνος) της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Τα έθνη των Ρουμ (Rūm millet, millet-i Rûm "Roman nation") Ορθόδοξων, των Αρμενίων και των Εβραίων, όλα κατασφάχτηκαν (τέσσερα ήταν τα βασικά Milliyet της αυτοκρατορίας. Τα προηγούμενα συν το Μουσουλμανικό. Υπήρχαν και μικρότερα που δεν είχαν αυτονομία εξ αρχής, όπως των Σύριων Ορθοδόξων - επίσης κατασφάχτηκαν και συνεχίζουν να σφάζονται ακόμη και σήμερα στη Συρία, στον Λεβάντε).

Αυτό είναι το μεγάλο και διαρκές ολοκαύτωμα του τελευταίου ενάμιση αιώνα για το οποίο κανείς δεν μιλά και στο οποίο κανείς δεν αναφέρεται.

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις (του Ρήνου όπως λέμε σήμερα) επέλεξαν ως κύριο αγκωνάρι, τοποτηρητή και σύμμαχο τους στην Ανατολή, τους Μουσουλμάνους Τούρκους (με διάφορα συμπληρώματα) και ως εχθρούς τους όλους τους μη Δυτικούς Χριστιανούς της Ανατολής - όποια αποκατάσταση ή προάσπιση υπήρξε προς αυτά τα πληθυσμιακά σύνολα υπήρξε κυρίως, ή τις περισσότερες φορές, από τους Αγγλοσάξονες και τους Ρώσους, π.χ. Εβραίοι, Αρμένιοι (το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί σταδιακά και με τους Κούρδους - μουσουλμάνους και μη - οι οποίοι αποτελούν αυτόχθων φύλο).

Αυτά που έγιναν παλαιότερα στην Σερβία και στον Λίβανο και γίνονται στις μέρες μας στην Συρία έχουν κοινό ιστορικό πλαίσιο αναφοράς. Ποιοι σφάζονται στη Συρία; Αυτόχθονες πληθυσμοί που αραβοποίηθηκαν, τουρκοποίηθηκαν και ισλαμοποίηθηκαν (ουσιαστικά σουνιτοποίηθηκαν) και αραβόφωνοι αυτόχθονες Ρουμ. Η μεγάλη σφαγή συνεχίζεται. Ορθόδοξοι Ρωμαίοι της Ανατολής και των Βαλκανίων, Εβραίοι, Ελληνορθόδοξοι Αραβόφωνοι, Αρμένιοι, Ασσυρίοι. Στα πλαίσια αυτά σφάχτηκαν και οι Έλληνες της Μικράς Ασίας και οι Πόντιοι.

Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα: Το διαρκές Ολοκαύτωμα των Milliyet της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.Πηγή: Δ`~. Κοσμοϊδιογλωσσία

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *