Βία ανηλίκων; Η κυβέρνηση απαντά: Γαβ τελεία τζι αρ!

Χωρίς ίχνος διάθεσης να αποδείξουν ότι σκέπτονται και κρίνουν, οι καλά ταϊσμένοι από την κυβέρνηση «δημοσιογράφοι» έκαναν πως δεν κατάλαβαν την κυβερνητική πρόθεση που κρυβόταν πίσω από την ενσωμάτωση του «Kids Wallet» μέσα στο γνωστό υποκριτικό πακέτο που λέγεται «καταπολέμηση της βίας ανηλίκων».

«Γνωστό», γιατί από τα τέλη Αυγούστου 2024, εντελώς ξεκάρφωτα και συντονισμένα, όλα τα ΜΜΕ άρχισαν την προετοιμασία της κοινής γνώμης για να περάσει η κυβερνητική προπαγάνδα που έλεγε «έχουμε έξαρση της βίας ανηλίκων – ενδιαφερόμαστε για τους νέους». Ακολούθησε η γνωστή ΚΥΑ 102791/10-9-2024 που προέβλεπε το κατασταλτικό μέτρο της «αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος» αν ένας μαθητής κατέγραφε/ διακινούσε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων, μέσω κινητού τηλεφώνου ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής διέθετε σύστημα επεξεργασίας εικόνας και ήχου εντός των σχολικών χώρων.

Σήμερα, τόσο η γνωστή για την δράση της κυβέρνηση, όσο και οι γνωστοί της πλόκαμοι, οι παχυλώς αμοιβόμενοι -μέσω τριγωνικών συναλλαγών- «δημοσιογράφοι» έπαθαν αμνησία. Προσπάθησαν να πείσουν ότι η διάθεση του πακέτου «κοινωνικοί λειτουργοί – κοινωνική εργασία» δεν είναι τιμωρητική, ότι η ΥΑ 102791 έπαψε να ισχύει, ότι την βασική ευθύνη έχουν οι γονείς. Ανερυθρίαστα διαφήμισαν το «Kids Wallet» των Μητσοτάκη, Σκέρτσου, Παπαστεργίου … ως την αρωγή της Πολιτείας στον «ταλαίπωρο γονιό του ψηφιακού αναλφαβητισμού». Η έμμεση χρήση των κωδικών taxisnet των γονέων από τους μαθητές θα λύσει ή θα αμβλύνει την νεανική παραβατικότητα! Μόνο δωρεάν πρόσβαση στο Αdolescence δεν έδωσαν!

Η κυβέρνηση δεν ντράπηκε να ομολογήσει ότι ταυτότητα=πορτοφόλι. Και προέτρεψε τους γονείς να συνεργαστούν με το ηλεκτρονικό μάτι που διεθνώς στήνεται για να εμπεδωθεί ότι ο θρυλικός Άργος είναι παντού.

Η κυβέρνηση των Τεμπών, η κυβέρνηση που πουλάει τα data των μαθητών-καθηγητών επί πανδημίας, που πουλάει DNA των νεογέννητων, η κυβέρνηση που παρακολουθεί με το Predator τον πολιτικό, στρατιωτικό και επιχειρηματικό κόσμο, … αυτή η κυβέρνηση μπορεί να ενδιαφέρεται για το καλό και μάλιστα των νέων;



Πηγή: Το καραβάκι της ιστορίας

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

The maximum upload file size: 64 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here